Jag älskar vädret

Ligger ute i solen nu. Helt underbart! NÄSTAN för varmt. Vill badaaa!!!
Änyway vaknade med en äcklig halsbränna. Fyfaan, kunde knappt prata eller röra på huvudet så jag tror jag håller på att bli sjuk. Orkar inte. Vill inte missa de sista dagana  skolan, klassresan eller träningarnanu! Sämsta tiden att bli sjuk! Så vet inte om jag ska till pölen ikväll. Eftersom att vi är lediga imorgon tänkte vi göra en sista grej med klassen förutom klassresan. Så vi ska till en liten insjö ute på Munsö, inte långt ifrån där Jesper och Jacob bor, där vi ska grilla och mysa lite. Ska bli skitkul men vill inte bli sjuk. Jaja, får se...tänkte springa också men vågar inte göra det med  halsen.
Nej, nu ska jag dra på mig bikinin kanske, eller fixa ngt gott tt äta till lunch. Ha en underbar dag i sommarvärmen.
Sandra

Mysig lördagskväll!

Har börjat få brist på rubriker, and I don't like it. Kom för en stund sedan hem från Jossan. Rubriken beskriver väl kvällen. Var ganska dött på Ekerö, men ett motståndarlag i fotboll hittade vi...som gick i ettan och yngre...Alltid något!
Är sjukt trött nu, men om jag går och lägger mig nu kommer jag inte komma upp imorgonbitti förän typ tre på eftermiddagen. Så funderar på att vara uppe en liten stund till och sedan vila ögonen några timmar. Vet ifs inte vad jag ska göra. Känns konstigt när man blir så ledig. Annars hade jag haft en drös av läxor och prov att plugga till. Hör nu att det är film på g där nere. Sulle vara mysigt. Ska nog pallra mig ner dit och tigga lite godis från syster och hennes vänner ;) Ha det underbart!
Sandra


Jojjo, Jossan, jag, Olli och Emma + Julia (som fottade)
Det var det här sköna gänget som var och red i tisdags. Underbart söta hästar va? :)
Bilden lånade jag från Julia Mästerfotografen!

Hello

..Håller på att skriva lite på historiafödjupningen, går inte sådär jättebra. Jag trodde den skulle vara mycket jobbigare att göra än vad den är, det går som tur ganska snabbt att göra den, jag har kommit mer än hälften och jag satt ine länge och pluggade idag. Idag har jag typ solat för det mesta, det har ju typ varit 25 grader, så det bränner ju verkligen:).
Kom hem för en timme sen ungefär. Har varit ute med Sandra, Jossan, Jojjo, Minna, Emelie och Oliviorna, vilket har varit mys, det var inte så många ute, men vi träffade några småpojkar som vi spelade fotboll med, dom kanske var 6,7 år eller nåt, haha:p.
Ska försöka bli klar med historian nu....pussohej!
Emma

Det är sommar och grabbarna glider, hänger runt...

Har lite små brådis nu. Ska till Jossan med famlijen och käka middag! En fågel viskade i mitt öra att det kanske skulle serveras lax. MUUUMSIGT!  Jag och Jacke dygnade typ....eller gick och la oss när solen gick upp på deras studsmatta. Men där somnade man ju typ inte. Låg i solen och sov lite när jag kom hem så nu är jag brnd. Och älskar det. känns som attt vara i Thailand igen när faacet bränner! I love it, I love it!  Nej, nu ropar mamma på mig. Ska skjutsa henne dit....haha, får se hur det går. Ha en trevlig lördagkväll! :d
Sandra

Precis, snart fria

Eler är typ fri nu! Inge mer plugg, inga mer läxor! Me liike! Har bara broderiet kvar. Men det är verkligen pyttefnask lite kvar. Att städa rummet tar längre tid. Så så här känns det alltså att vara fri från grundskolan...Är så sjukt trött nu, och har varit det hela dagen. Pluggaade till två eler halv tre i natt till engelsk provet. Men väl i skolan visde det sig att läraren var försenad så inget prov skulle hinna göras. Senre på dagen kom engelska läraren fram ch sa att jag inte behövde göra provet. Så satt uppe i onödan och lider nu avv tröttheten i onödan. Är på Munsö nu hos vår ääälskde familj! :D det var tänkt att vi skule hem men som vanligt ställdes klockor om och lureriet i folket steg fraam. Därför missaade vi bussen ch haar dåååligste samvetet för Emma. Skickade ett sms när mamma och pappa sa att skulle hem, till Emma och sa att vi kunde träffas men så blev det inget. Som tur var verkde det som om hon hade nnt ch gra ändå! :D menmen, som ni ser så finns det mkt fel i teten. typ halva tangentbordet är borta! tack vare fågeln deras ;) Nej, måste rusa! Jg och jcob ska ut med hundarna och lira boll! Jaag älskar natten! :D:D
ha det gööött ;)
sandra

Snart fri..

Tjosan, det kanske är dags för mig att skriva ett inlägg. Skrev ju inget igår.
Jag och Sandra, Jenny och Victoria var som sagt på derbymatchen igår, skitkul!:D Alla vet väl hur det gick så jag behöver väl inte berätta det:p.
Kom typ precis hem, jag har tillbringat kvällen tillsammans med, Jojjo, Julia och Olivia och två killar Eric och Melker. Vi har väl inte gjort något speciellt, bara gott runt halva Ekerö, haha.
Jag funderar på om jag ska börja med historiafördjupningen nu, den ska vara inne på måndag, så det kan ju vara bra att börja. Det skulle vara väldigt skönt att komma en bit på vägen iaf. 
Bäst att jag börjar med det nu. Den här uppgiften är den sista, sen så....
ha de bäst!
Emma


Bye bye bajen!

Finns det något mer att säga?

Nej, precis!
HEJA GNAGEEEEET!

plugg, plugg, plugg, plugg, plugg, plugg....

halloj:)
Håller på att plugga på det här oändliga gografiarbetet. Det känns som att det aldrig ska ta slut. Jag gör ändå bara G och VG uppgifterna orkar inte göra MVG. Har ganska mycket kvar, jag vill bli klar till imorgon men jag tror inteatt det kommer gå, men som tur så går det bra att lämna in det på fredag också. Jsg har två G-uppgifter kvar och fyra VG uppgifter, så dags att sätta fart snart igen.
Idag var det  halvtappendag, så vi slutade 12, fast man fick sitta kvar i datasalen och jobba med geografin som bland annat jag och sandra gjorde. Vi satt kvar längst, typ till halv sju!!!! asså vi satt där i typ sex och en halv timmar, men mycket fick vi gjort också. Jag tycker det är lättare att plugga i skolan för hemma finns det så mycket annat att göra. Nu ska jag fortsätta med pluggandet, jag lär sitta uppe ett tag till, så jag kanske slänger in ett inlägg sen också:p.
Hejdå så länge!
Emma

En mycke lyckad dag!

Jag har precis pluggat klart för idag, orkar inte mer nu, är skittrött.
Det var jättekul att rida idag. lite läskigt i början eftersom jag inte har ridit på typ sju år. Första gången jag trava kändes det faktiskt som att jag skulle ramla av, men det gjorde jag som tur inte, det guppade så mycket:p. Alla andra var jätteduktiga, dom hoppade på hinder och sånt men det vågade verkligen inte jag, haha. Det fanns skitsöta kattugar i stallet också. Vissa kan inte ha varit mer än nån vecka eller två. Så otroligt söta, jag och Sandra ville ta med varsin hem, men så blev det inte. Får väl bli någon annan gång:p.
Istället för handbollsträning så var vi hemma hos en tjej i laget idag och åt korv, körde staffeter, lekte burken och åt glass:). Det var några som bada också i hennes pool. jag hade tänkt att bada först men sen när det började regna kände jag inte så stor lust längre.
Det blev ett snabbinlägg och nu tänkte jag ta en snabbdusch och sen tänkte jag snabbt hopppa i säng:p. Puss och Godnatt! /Emma


Lyckad förmiddag...

men misslyckad eftermiddag...! Kom hem efter ridningen klockan tre idag. Vi hade superroligt! Askul att få sitta på en hästrygg igen! :) Och hoppade vågade jag också göra. Blir faan sugen på att börja igen! Fast skulle inte ha tid. Bilder på oss på hästryggen kan ni hitta på Jojjo och Julias blogg. Hursomhelst, kom hem vid tre, la mig i solen och somnade. Vaknade starax innan fyra och åt upp de resterande vindruvorna och en röd paprika. Vid fyra kom pappa hem och då gick jag ut igen på baksidan men solen hade dock försvunnit så jag la mig ner på backen istället och somnade. Färdig som jag var... Då hade klockan kanske börjat krypa närmare talet 16:30. Kanske någon gång runt fem sex så vaknade jag av att pappa drog igång gräsklipparen. Och ni vet som man brukar gå från soffan man somnat i på kvällarna? Typ i sömnen/trans. Typ i något stil med det gick jag in och kröp ner under täcket. Ni anar inte hur skölnt det var. Pappa väckte mig för att fråga vilken pizza jag ville ha men minns knappt om jag svarade. Så HALV ÅTTA(!!!!) väckte de mig för middag.  Så nu sitter jag här, oducshad med hästlukt i hela hårt och stressad över hur jag ska hinna. mitt favoritprogram börjar om en timme och jag har inte ens öppnat skolböckerna. Har mer än halva arbetet kvar och jag har idag och imorgon på mig. Hur faan hade jag tänkt att jag skulle hinna. Kan ifs lämna in arbetet på fredag men hinner ändå inte plugga så mycket på torsdag. Får helt enkelt hålla tummarna på att de här ynka tre timmrna kan hålla mig vaken en bra bit in på natten. Men nu ska jag duscha, sen titta...och jag som hade tänkt springa en runda också...:S ALLTID i sissta sekund. Därför: tjingeling, ses på Wisterialane!
/stressad Sandra som inte kan få ihop ett bra inlägg. Sorry.

Ridning imorgon!!:p

Tjo, gick precis och la mig, så nu ligger jag här under täcket i min sköna varma säng. Imorgon är det aktivitetsdag för niorna så då ska jag, Sandra, Olivia (J), Jojjo, Jossan och Julia rida i Olivias stall:). Det ska bli skitkul, fast jag har typ inte ridit på sju år eller nåt, så jag får väl se hur det går. Olivia har lovat mig en trög och snäll häst så att jag inte blir avkastad, jag är livrädd för det.:p
Idag har det inte hänt nåt speciellt i skolan, förutom att vi hade nationelltprov i biologi, som gick sådär för mig. Efter skolan var det återträff för 3A hemma hos våran gamla lågstadielärare. Det var kul att träffa henne och en till fritidslärare som också var där. Jag tror vi var 15 eller 17 eller nåt sånt av 22 så det var ganska många där. När jag kom hem frågade mamma om jag ville följa med henne och stå i caféet på träkvistavallen, så jag följde med dit och var där mellan 8 och
10. Det blev inget plugg för min del idag, fast jag egentligen skulle ha behövt att plugga, men jag han inte. Det får bli hårdplugg resten av veckan istället.
Tänkte sova nu så att jag inte somnar på hästen imorgon, ha det bäst och Godnatt! /Emma

GRRRR!!

ALLT som jag hade skrivit på mitt landsarbete idag försvann för att datan typ fick fnatt eller nåt, snacka om att jag inte blev glad. Men nu har jag suttit i tre-fyra timmar och försökt att skriva om det, men det går inte så bra. Jag orkar inte!! Så otroligt TRÅKIGT att skriva allt två gånger. Jag kommer verkligen inte ihåg allt som jag hade skrivit heller, grrrrrrrr. Men det är bara att bita ihop och göra det bästa av situationen.
Det hände en rolig sak idag också och det var att mormor och morfar kom förbi en liten stund. Dom har vart på Gotland hos min morbror och hans familj och så hade dom hittat ett par silvriga pumps till balen som dom hade köpt för dom visste att jag ville ha silvriga skor. Dom satt verkligen mitt i prick, typ precis sånna som jag hade tänkt mig:). Så nu är det bara halsband, örhängen, och nåt fint att ha i håret kvar att leta efter.
Nu ska jag fortsätta att skriva på landarbetet, ha de bäst! puss /Emma


Stress är bara förnamnet

Tjosan! Som vanligt är jag superduperstressad. Vaknade ett eller senare, käkade en lååång frukost och gick sedan ut med hunden i en timme. För mkt tid har redan gått till spillo. Men såklart gör jag min klump i magen mkt värre genom att lägga mig ute och sola i en timme! Så nu sitter jag här med vetskapen m att jag måste plugga gärnet hela kvällen och hinna duscha och träna. Djupa suckar. Drf tjingeling från mig! MÅSTE sätta fart. Emma beskrev gårdagen perfekt! :)

Sandra


Pluggdag

Tjosan, vaknade elva idag, riktigt skönt att inte sova bort hela dan. Jag har typ pluggat på landarbetet tills nu men jag har ändå inte kommit så långt. Jag hittar typ ingen information. Jag satte mig ute i solen med datan och hoppades på att bli lite brun men jag såg inte vad jag skrev så det var bara att gå in igen. Det känns väldigt tråkigt att sitta inne och plugga när det är så fint väder ute, men men jag har inget val, måste bli klar till torsdag då arbetet ska lämnas in.
Jag ska nog fortsätta med pluggandet nu, ha de bäst! /Emma

Godnatt

Kollade ut genom fönstret precis och såg att det var ljust ute, så det blir bara ett kortis inlägg från mig för sen ska jag sova. Sandra åkte typ hem precis. Vi var ute typ till tolv sen gick vi till statiol och köpte en påse chips och sen drog vi hem till mig, som tog ett tag eftersom vi inte gick så fort och så träffade vi några på vägen. Vi var väl typ hemma runt ett eller nåt och sen dess har vi kollat på massa youtubeklipp och bara slappat med chips och cola, myskväll!:)
Idag eller igår eller vad man ska säga, har jag iaf vart i vällingby med mamma och Abbe. Jag skulle vara smakråd åt Abbe, men jag och han tyckte inte riktigt om samma grejer, haha:p. Jag hittade en bikini till mig iaf, behövde verkligen det!
Jag har inte berättat nåt från igår men det var iaf en mycket lyckad kväll:). Nu tänkte jag sova, tänkte gå upp i hyffsad tid imorgon och PLUGGA, det behövs verkligen! Sov så gott! /Emma

Spidad

Har inte kunnat sova! Har varit för pigg. Så har suttit vid datorn fram till strax innan sex då jag gick ner och tog en låååååååång dusch och tvättade av mig allt svett och äckliga dofter. Packade även upp alla tusen olika påsar med smycken, skor och kläder som jag hade med mig till Emma. Trodde att det som vanligt skulle bli så att de fick ligga i mitt rum så länge att mamma tillslut packade upp dem. Men icke. Känns bra att få lite ordning och få känna sig frääsch. Sitter nu och pluggar. Väntar på att en hemsida om regnperioder i Mocambique. Trodde jag var klar med det avsnittet men skulle läsa igenom det nu och det lät helrubbat. Har hittat en massa olika info som jag tar med och därför har det slutat med att jag säger emot mig själv. Är det regnperiod i M. mellan okt-apr? Är det lättast att ta hand om skörden då? Har liksom sagt både och på de frågorn...suck! Jaja, nu går ögonen verkligen i kors påmig. Från ingenstans kom John Blund. Jösses Amalia vad trött jag blev.
Dags och krypa i säng!
Efterlängtade sömn.
Godnatt.
Sandra.


Craazy...

...är bara förnamnet på den superduper roliga kvällen vi hade! Dunk, dunk, klapp, klapp! ...typ. Är helt snurrig i huvudet och uppe i varv så kan inte sova! :/ Både jag och Emma hade inte käkat ngn middag innan så det fick bli tv ynka cheese burgare på donken. Och fatta vad man svettades där! Det ran floder som skulle kunna mätta en hel by med vätska typ. Alltså var jag både utsvulten och mega törstig nu när jag kom hem. Så har duckit upp en cola, en halv äppeljuice och proppat i mig en halv ostbågspåse. HAr inte ork att fixa ngt nyttigt! Har ju ändå dansat bort så mkt!
Idag vet jag inte hur planerna ser ut. Ska såklart hoppa i säng och få några timmar sömn och sedan plugga och troligtvis hitta på ngt kul på kvällen ! :)
Kom på att vi glömde ta kort på våra out fits...:/ men men, inte hela världen. Hade i alla fall på mig ett par svarta strumpbyxor, ett vitt linne som gick från under bh:n till över rumpan och över det hade jag en tunn svart topp med blått blommigt mönster på. Till det hade jag även plattat håret (som inte höll sig så länge) och så bar jag två armband med blåa nyanser och en ring med form av en vit blomma! Favoritringen!! Som redan börjar tappa färgen...:/
Och så såg vi ju dessie...tyckte från början när jag läst ngt inlägg på hennes blogg om ngn djurmisshandel eller vad det var att hon verkad rätt funtad ändå...sen har det väl bara ändrats med tiden. Men tonajt...Fick det där pirret i fingrarna när man bara vill gå fram och banka vett i hjärnan på folk. Dock har jag träffat mkt värre personer...finns ett antal på kära ekerön...
Nog om storbloggarna! Ska kanske plugga ellerr hitta på ngt skoj innan jag varvat ner lite... Hoppas ni sover gott! /Sandra

Laser ikväll!!

Sitter här i soffan med halvblött hår. Väntar på att det ska torka så att jag kan platta det sen. Som sagt så är det LASERFEST i allhuset ikväll som ska bli SJUKTKUL, runt sju ska vi dra hem till Olivia (Ärtan:p) och göra oss iordning och så där och självklart ladda till ikväll!!
Igår så var jag och typ dom som ska med ikväll hos Olivia Bergman, vi badade i henners supervarma pool, vi åt, dansade och vi brottades, haha, vilket var super!
Idag har jag jobbat i några timmar, annars har jag typ bara slappat....Nej, nu ser jag att klockan tickar iväg, ska ju typ gå om en timme så jag måste verkligen gå, ha det bäst, pusshej /Emma

Juste jag kanske skriver samma sak som Sandra men det beror iaf på att jag inte kan komma in på våran blogg, det är typ datan det är något fel på....:/

Godmorgon alla glada! :)

Vaknade inte lika tidigt idag tyvärr...:( men men, hinner fortsätta med arbetet lite ändå! Hann en bra bit igår, fast inte mycket för att ha suttit med det i fem timmar! Hursomhelst, gårdagen började som sagt med plugg, avslutades med en supermysig och lite livad middag hos Olivia B. Vi käkade grillat, badade, tittade på tv och film, brottades (haha), värmde upp lite inför laser....ja typ det! Och så åt vi efterätt såååklart! :D Emmas snälla mamma kom och hämtade oss igår vid tolv tiden tror jag efter mycket om och men med vägen dit. Men hon hittade tillslut och jag kom då hem strax efter ett. Orkade inte blogg då, ville upp och plugga idag och hoppades på att jag skulle vakna tidigt idag igen...men icke! Vaknade för en halvtimme sen när pappa kom in ochsa hejdå! Jaja, hinner plugga en kortis. Fram till tre! Sen är det en promenad med ludde till starx innan fyra, sen dusch och förberedande för LAASER och packning och sånt innan jag tar ngn buss hem till emm eller minna eller vem vi skulle vara hos. Där ska vi tagga lite innan vi drar vidare! :D
Nej, nu är äggen klara och jag måste lägga på ett kål här! Så see ya!
Sandra

WOW...

...jag är redan uppe! Vaknade av mig själv! Klockan är inte ens nio! När hände det senast?I Ettan? Eller i tvåan kanske? Nu har jag hur mkt tid som helst för pluggning! Kommer inte orka att köra 110 genom alla dessa timmar men ändå! Vaknade ju inte ett så...Anyway, igår kväll var det himla mysigt. Trots att dert var lite folktomt och så, så är det alltid trevligt att vara med Emma och Ärtan (Olivia)! :)
Just nu letar jag efter den thailändska översättningen till  "tack" och "hej då". Väntar även på att min frukost, som blir äggmackor, ska bli klar och att fint väder ska svepa över huset! Men men, nu blev äggen precis klara!
Ska inte ha en ända sida upp där inte mocsmbiques namn nämns! Nu gäller det! Tre veckor kvar, inte ens hela! Mocambique, here I come, och bloggen, here I go! Lär inte ha tid och blogga, kanske en snabbis senare, men kvällen bjuder som ni kan läsa i ngt annat inlägg,  på en middag hos Olivia!  :)
/Sandra

tröööött

Är astrött så det får bli ett kort inlägg från mig för sen ska jag sova!:p
Som Sandra skrev så hade vi volleyboll final idag, tyvärr förlorde vi, men aja, vi fick ju medalj och så ska vi få tårta!!, för att vi kom till final, de är ju det viktigaste, haha:p. Det är verkligen inte mycket kvar av skolan nu, jag och Sandra räknade skoldagarna som är kvar och vi fick det till nio st. asså gu fatta, snart sommarlov!!:D
Imorgon blir det nog en pluggdag för min del också, eller iaf på dan, sen ska vi ju till Olivia B på tjejmiddag typ, ska bli mysigt och kul.
Kom hem för en liten stund sen. Jag var ute med Sandra och Olivia J, svinkallt men kul ändå:p. Gu vilket konstigt inlägg det blev, får skylla på att jag är trött, haha:p. Ska iaf sova nu!
Gonatt /Emma


Hemma igen!

Då var man hemma! FYFAAN! Inte mkt positivt med det förutom kompisarna! Fast det har blivit väldigt fint ute nu. När jag åkte moppen till skolan imorse så bara sööög jag in all grönska! Som om man inte sätt grönt på åratal! MEn fatta vad mkt grönt det är. När man är ute så består halva suynfältet av en hääärlig underbar färg. Och varmt börjar det bli! Härligt! Kunde åka i bara en t-shirt idag till VOLLEYBOLL DM! Finalen spelades idag! Gick skitbra de två första setten/sätten (stavning?) och vi spelade superbra'! Motståndarlaget hade inget bra sammarbete eller ngnting! Hade bra servar och smashar men de blev bättre i slutet av matchen och jag tror att vi blev lite bekväma och överskattade dem så tyvärr förlorade vi de tre sista settena/sättena. Om dem kan man inte säga så mkt annat än att vi SÖG! ...typ. Men som Emma sa eller vem det var! Vi är som gjorda för det här! Alltid ska vi snubbla framför mallinjen eller hur man säger...
Juste, om det ni läser ser helt mobbat ut kan det bero på att jag fortfarande håller på att vänja av mig att skriva med a och o ist för ö,ä och å! Ha satt sig ganska rejält nu! Anyway, somnade typ direkt när jag kom hem igår, alltså första dagen igår. Fick inte sova många timmar natten innan då vi kom ehm mitt inatten så hann inte, eller orkade inte blogga! OCh idag har jag heller ingen ork. Är seg som jag vet inte vad! Skulle ha pluggat men orkar inte! Måste få vila upp mig igen innan jag sätter mig ner! Är så jävla stressad över den där landuppgiften. Har inte gjort ngnting! Helt sjukt!
Anyway, måste tagga nu! Bilderna  från thailand kommer så småningom, alltså efter att allt plugg upphört! Men faan vad skönt med långhelg! Händer så jävla mkt kul! nämligen:

Onsdag:
Final i Volleyboll
Hitta på ngt kul med girlsen

Torsdag:
Tyvärr plugg
Tjejmiddag hos Olivia i Sundbyberg :D

Fredag:
Plugg igen
LASER!!! :D

Lördag:
Plugg åter igen
Ngt mys med tjejerna igen, kanske kärsön? :D

Söndag:
Pluggdag, som jag nästan langtar efter då jag är stressad som in i helevete!

Kanon helg! Hoppas på mkt roliga bilder också...och bra väder! Här ska solas! Nej, hade tänkt vara klar nu, men ska duscha och göra mig iordning...men lär inte hinna. Men men, man blev ju inte direkt svettig på volleybollen idag!  Men time to go!
/Sandra


Ett smakprov på vår underbar resa! :D
Jag och Jenny på bilden, kanske mor eller far i bakgrunden...:P Men visst är stranden underbar!?

Inte trött!

Jag är verkligen inte trött, kan inte sova. Det beror nog på att jag sov förut idag, haha:p. Kom iaf hem från gårn för typ en timme sen, jag var där och kollade på derby med Jossan och Emelie.
Juste vi hade klassmöte idag, info om klassresan, ska verkligen bli skitkul:D! Och på fredag är det laserfest, som också ska bli sjukt kul. Ska kanske försöka sova nu, fast det kommer inte gå, aja, Gonatt iaf:p! 
Emma
Sandra komer hem snart!!:D typ fyra-fem timmar tror jag:D!!

Vanliga måndag

Kom typ precis hem från skolan. Borde egentligen plugga på landuppgiften som typ ska va inne nästa vecka eller nåt. Jag har inte kommit så långt, men det som är jobbigt är att jag typ inte kan plugga om jag inte har tidsbrist. Jag kommer liksom ingen vart. Aja, det ordnar sig nog. 
Det har väl inte hänt något speciellt i skolan idag vad jag kan komma på. En vanlig måndag helteneklt. 
Jag tror att Sandra sitter på planet påväg hem nu:D, Äntligen! Hon kommer typ hem i natt, så får väl se om hon orkar gå till skolan imorgon:).
Jag ska försöka att ta tag i landarbetet nu, ha de bäst, puss hej /Emma 

PANIK PANIK!

Panik over skolan, panik over att lamna thailand! Inte bra, inte bra! Men finns ocksa mkt roligt med att komma hem namligen LASERFESTEN, som Emma namnde tidigare! Ska bli sa javla kul! :D:D Och nu ar det inte langt kvar, varken till ledighet och varme! Nej, har brattom  nu! Har inte mkt tid och datasalen stanger soon. Lar bli sista gangen jag ar inne pa datan i thailand. Nasta gang kommer jag sitta hemma! :/ Usch vad jag kommer sakna det har! Sedan jag skrev sist har det inte hant mkt! Vi har mest segat, har namligen varit pissvader. Molnigt! Hemskt att se hur brannan bara forsvinner mer och mer! Gaaah, har inget bikini streck kvar nu! Panik! Igar pa kvallen var vi i Patong dar det blev en hel del shoppande! Hde inga pengar kvar men bade jag och jenny fick 2000 bath var av mamma och pappa! :D yeeah, sa drf ar jag nagra toppar och klanningar rikare nu. Hade aven pengar over sa att jag kunde folja med mamma idag som skulle klippa sig och jenny som skulle ta oljemassage och gora fransk manoikyr! Blev assnyggt! Men har i fukten torkar aldrig nagelacken sa det har blivit lite klibbigt och fult nu! Men alltid kul sa lange det varar! :P Var aven igar in hos en skraddare for och kolla modeller till balklanning som det var tankt att mamma ska sy. Men det slutade med att vi bestallde en for 3500 bath vilket motsvarar ca 875 svenska kronor. Mkt dyrare an vad jag trodde det skulle kosta, och idag natr jag skulle prova den halvfardiga klanningen verkade han inte sa bra tyckte mamma som kan det dara! Men anda, ganska bra pris for en balklanning plus att man far den uppsydd! Valde rosa och halterneck, men vet inte hur det blir. Vi hade sa brottom nar vi var dar sa vi pusslade bara ihop lite saker sa fa se hur det blir. I varsta fall far vall mamma gora om den eller sa far jag ta ngn annan klanning! Men det blir nog bra!

Igar hade mamma och pappa gatt ut sjava till ngn bar efter att vi kakat da de som jobbade pa baren velat bjda oss pa middag. Alltsa serverade de inte mat pa bar urtan de ville gora den hemma och ta med till deras bar for att bjuda oss. Och alla gick vi dit bara for att vi lovat. Det kandes ju lite halvlaskigt nar ingen restaurang tillverkat maten men shiiet vad vi angrade oss. Maten var fantastiskt god. Till och med godare an pa de flesta restauranger. Sa vi har tjatat hela kvallen pa att de borde oppna en restaurang sa att vi nasta ar skulle komma tillbaka sa vill vi se att de startat en restaurang ocksa!
Efter att vi varit dar och kakat gick vi ner pa restaurangen vid stranden, precis brevid hotellet och tog en glass och ol/lask. Da kom den dar killen som salde hus och vi holl pa och babbla ett tag om hur det slkulle funka med att ha landstalle har nere i thailand! Det skulle vara underbart!!! Tank att ha ett hus med tre sovrum, en massa gasthus och en stor tomt med pool? Kostar nog en del....men fatta underbart!! anyway, till slut sa trottnade jag och jenny och gick tillbaka till hotellet dar vi hittade den superduper gulliga kattungen som faktades med en krabba! HAha, sag sa javla roligt ut! Men stackarn rakade bli klamd av krabban sa att den bara skrek! Usch, vad hemslt det var! Men tror det lat varre en det var for sa fort krabban slappt taget sa var den helt normal. Sa jag och jenny satt och gosade med den ett tag och busade lite. Det kom aven en annan katt som fran borjan var skit nyfiken pa kattungen som var asskraj for den stora katten. Men helt plotsligt blev det tvart om. Den stora katten stannade kvar men sa fort kattungen kom bara sa sprang den andra katten ivag...? Knasiga djur som jag aldrig kommer forta mig pa! Drf de ar sa roliga plus att de ar superduper sota!
Nu har datasalen stangt sa nu kommer dom nog nar som helst och ska stanga ner har! Ska till hotellrummet och packa och eventuellt plugga! Funderar pa att dygna sa att man hinner njuta maximalt av den minimala tid vi har kvar har nu! VILL INTEEE HEEEEEM!!!
Men aja, that's life! Hopppas ni har det bra dar hemma och att det ar VARMT nar vi kommer hem! Orkar inte med ngn kyla!
See ya
Sandra

Far inte glomma; Grattis Emma och bloggen! :D (pa namnsdagen)


17 maj!

Vet ni vad det är för speciell dag idag? För det första är det Norges nationaldag, och för det andra är det min och Sandras namnsdag!!:D asså Rebecka! Så man kan också säga att vår blogg har namnsdag idag:p, haha.

Jag ska snart pallra mig upp från sängen och sen åka på ledarutbildning igen som det var igår också. Sen efter kanske jag åker till skansen med mormor och morfar eftersom det är Norges nationaldag och då brukar det ju vara lite allsång där, om jag inte måste plugga.
Ska käka frukost nu ha de bäst!
Emma

Nu är det inte långt kvar tills Sandra kommer hem:D!!!!
En bild på oss någon lördag kväll eller nåt.


STOLT att vara norsk just nu!

NORGE!!!!!!!!!!!!!!!!!Jag känner mig väldigt stolt att vara kvartsnorsk just nu!! Typ första gången Norge vinner melodifestivalen:D! HAHA! Kanske åka till Oslo nästa år och se finalen?:D
/Emma


Rix fm festivalen

Det börjar bli en vana för mig att skriva sena inlägg nu för tiden, haha och Sandra jag skrattar typ också varje gång jag skriver lödsenordet, haha:p. 
Kom iaf hem för en stund sen, har  vart på Rix fm festivalen i Kungsträdgården med Jossan, Emelie, Minna, Olivia J och Olivia B. Jätteskojj:) Jag trodde det typ skulle hålla på i en timme eller nåt men icke, festivalen höll typ på i tre timmar. Vi var väl där runt halv sex eller nåt och den började typ sju, så vi fick väldigt bra platser, nästan längst fram. Artisterna som var där var typ, EMD, Måns, Alcazar, Kim, Janet, Heat, Sarah Dawn Finer och något band från Scottland, kommer inte ihåg vad dom hette.
Asså de är helt sjukt vad få skolddagar det är kvar nu. Ska verkligen bli skänt med sommarlov snart!! Och om en vecka är det laserfest, shit vad det ska bli kul!, ellerhur Sandra??:D
Blev ett ganska kort inlägg men jag måste sova nu, ska upp ganska tidigt imorron, pusshej! /Emma

fortsattningen;

Men innan jag fortsatter sa har jag tva saker som jag maste latta fran mitt hjarta;

1. Bli alltid sa full i skratt nar jag skriver mitt och Emmas losen! HAHA
2. Har ni sett att det finns ett DESPERATE HOUSEWIFES spel? Haha, kanske kul...men att springa runt i en sims varld och leta skvaller...Ja, vrf inte? INte sa dyrt sa kanske sommarens sysselsattning under regniga dagar?

Okej, dagen! Var var jag? Gubben med huset och det dara. Juste, en underbar dag. Da himlen spruckit upp sa tog vi en promenad pa stranden och tog lite bilder. Bland annat en pa vara fotavtryck. Mamma som kom pa den ideen vilket man alltid gjorde forut. Haha! Men men, vad gor man inte for sin mamma? :P Efter att ha gatt en stund satte vi oss vid samma stalle da vi at middag for nagra kvallar sen. Det underbara placet vid havet! Bade jag och jenny tog en coke och en banana split! Thailands bananer assa! Fruktansvart gott! Men lite laskigt i borjan innan man vant sig vid sotman. Anyway, Som vanligt hittade vi en massa fiskar och sant vid stranden, men idag lag varldens baddare dar med coolaste ogonen. Tror inte att vi fottade den, men cool var den! Jag och jenny stoppa lite sand som skydd runt den och skrev R.I.P. HAha, kande sig som ett barn igen. Vagorna hade aven blivit skitstora nu, eller ibland kom det en dros med stora och krafiga vagor och sedan blev det helt lugnt  innan det kom ett par kraftiga vagor igen. Men fyfaan vad kul det ar att bada bland hoga vagor. Dock lite laskigt och vi fick mkt besok av fiskar och annat levande som inte orkade sta emot vagornas kratf. Bland annat sag bade jag och jenny en pinne i en vag, eller det var dock ingen pinne for helt plotslig, nar vagen var som storst, innan den skulle valta rorde sig pinne och bade jag och jenny kande igen formen pa fisken som den Nemos mammas mordare har. Vet ni vilken fisk jag menar. Motsvarar typ den svenska gaddan. Nar vi sedan berattade det har for mamma och pappa, vi blev ju saklart skitskraja aven da den var liten men den ar ju sa laskig och det kan ju finnas flera, och de sa att det finns gott av dem har vid bangtao bay. Eller det var i alla fall vad de hort av ngn fiskare som brukade fiska sadana fiskar, har glomt namnet pa dem.Sa det var helt underbart vid stranden idag! Vi var aven nere nar solen skulle ga ner, men man sag inte sa mkt av det roda klotet som forsvann bakom horisonten pga molnen. Men av det lilla horn vi sag av solen sa verkar det asbalt med en thailndsk solnedgang. Solen blir verkligen ROD! Men aven da vi inte sag solen sa blev himlen skitvacker! Alltsa; vackert vader imorogn om det dar med att fina solnedgangar ger vackert vader dagen efter stammer.  Vi hade aven skit mysigt ed stunder vi var vid poolen, inte det vanliga sega tempot. Visst var det liugnt, men jag vet inte! Stammningen var annorlunda! Perfekt!  Jag och Mamma tankte ta en frukttallrik som lunch idag vid poolbaren men som vanligt blev var bestallning misstolkad sa vi fick en drink som var gjord av melon, annans, juice, is och salt(Det var vad jag sag att de stoppade i!)! Sa vi blev lite besvikna nar vi inte fick var frascha frukt. Men vi angrade oss snabbt , for den drinken var laskigt god! Och aven nyttig for den delen! En sadan kan min mage vanta sig imorogn med! (Idag*, klockan ar kvart over tolv just nu). Sa det kanske var stamningen och allt underbart vi fatt uppleva idag som gjorde dagen perfekt! Fast ett minus for huvudvarken och att vi inte fatt traffa alla underbara hundar har. Vet inte om jag namnt dem men det finns ganska manga hundar just har. En familj som bor langs stranbde har 23 (!!!!!!) urgulliga hundar. Alskar o vara dar dar man blir omringade av gosiga hundar!  Men aven bland restaurangerna och sa finns det nagra hundar. En hund som nastan varje kvall foljer oss som aven alltid ar super glad, var typ overglad idag och viftade pa svansen och ylade och sjong och busade som bara den! Haha, vill ta med dom hem!! Sedan finns det tva andra hundar som brukar vara med Bolt (haha, vi har dopt den) tva tikar. En lite taxliknade hund fast storre som nog ar ganska gammal men som ar jatte mysig och glad den med. Sen finns det aven en svart fackig smal tik som ocksa ar snall. Fast lite crazy. Forsta gangen vi traffade den borjade den plotsligt jaga alla moppar som korde forbi. Den bokstvligen kastade sig over mopparna sa flera ganger holl det pa att ga riktigt illa for bade hund och mannikosrna som satt pa mopparna.  Men forutom Bolt sa ar favorithundarna tva urgulliga hundar som brukar halla till vid stranden. Det gulligaste paret jag sett. En ganska liten tik som ser ut som en valp. HUr gosig och givmild som helst men aven busig som in i helevete. Haha. Med den brukar aven en vacker och skitrolig hane gara sallskap. Sa de tva ar som sma busfron som smyger in pa hotellomraden fastan de vet att de bara blir ivag jagade och sa! Haha och sa jagar de smakrabborna pa stranden. Och apropa att jaga smakrabbor, nar mamma och pappa en eftermiddag skulle ner till stranden hade de stott pa hotellets kattunge (SKITSOT, har nog namnt den innan) faktandes med en jatte stor krabba. Det slutade med att krabban jagade ivag kattungen. Haha, hade garna velat se det! Haha, Anyway, aven da sakert manga av hundarna har loppor och kanske inte har agaresa ar de de gladasteoch karvanligaste hundarnba jag mott. Alltid glada och gosiga! Och thailandarna ar ju valdigt djurvanliga sa inga hundar behover nog svalta dar. Vill ta med alla 28 hundarna hem! 29 menar jag! Schafervalpen ocksa! eller 30! Den lilla valpen pa marknaden ocksa, elelr 31, den stora vita hunden ocksa. Undrar om den lille klarade sig. Hoppas verkligen det! Stackars hund! Anyway, det har blev ett langt inlagg. Och ska nog proppa i mig ett par alvedoner och krypa i sang. Ska nog till Patong och shoppa lite imorogn och eventuellt aka till en o utanfor Bangtao Beach med longtail boat och snorkla! Vi har inte gjort det sen vi kom hit och att snorkla hor ju till! Helt underbart coolt!
Vill hinna gora lite annat for de minutrarn jag kopt! Jenny sa ngt om vad som hant Edie i dhw...ska in pa olivia bergmans blogg nu och lasa kommentarerna or dar star det tydligen vad som hant!! Aaah, bara hon inte dor!
Hoppas ni har det underbart dar hemma och far en mysig fredagskvall och en helg med mkt sommarvarme, som jag hort ska lagga sig over Sverige! bara den stannar tills vi kommer hem! :) Juste, ar det tillrackligt varmt dar hemma for att ga utan leggins och i shorts, klanning eller kjol?
Godnatt
Sandra


Landstalle i Thailand ?

Klockan  ar har snart halv tolv, hemma halv sju. Sa nu borjar man gora sig iordning for kvallen. Har ar kvallen typ over! Kanns lockande att vara hemma just nu! Menmen, hellre har anda! :P Sitter har med sprangande huvudvark. FYFAAN! Vet inte om det beror pa vatskebrist for har druckit mer idag an vissa andra dagar. Men min kropp kanske vill ha annu mer vatska just idag...? Ar aven proppmatt. Vi at pa det finare stallet som vi kallar blaa duken eftersom de har blaa dukar. Bade jag och Jenny bestallde Fried chicken wirh cashew nuts, men fick ngt helt annat som var LASKIGT gott och starkt! I like!! Sen tog vi den, aven har, laskigt goda choklad moussen. Sa trots huvudvarken ar jag matt och belaten. Innan vi gick tillbaka till hotellet gick vi som vanligt och handlade lite, men nu kopte vi inte bara mat. Kom hem med ett matchande armband och fotlank for ca 15 svenska kronor! :P Eftersom att vi inte har sa mkt tid kvar har borjade vi titta lite narmare pa klanningarna i skradderierna. Sag en axelbandslos som satt tajt over livet och hade volanger enrtill. En kort klanning, men vi klickade inte tycker jag...Men ar sen forsta gangen jag sag den, superdupersugen pa en vit klanning med paljetter pa. Den gar till knana men vil da kanske korta ner den lite. Den ar inte jattebalig utan den kan jag aven ha pa midsommar och kanske pa mammas 40 ars party. Men den ar gjord av ett santdar typ som jaaa, vet inte vad det ar for ngt. Luftigt och ineehaller flera lager sa den ar ganska fluffig plus att den har axelband vilket gor att den blir valdigt stor fram pa ngt satt. Sa vet inte, mamma kanske ska fa sy en trots allt. ngt hon verkligen verkar vilja gora! :D Och det ar ju roligare an att de slemmiga gubbarna ska sta och ta pa en.
Dagen sag ut precis som alla andra typ. Fast det var sa mkt mysigare idag, vet dock intw varfor, hade ju huvudvark och sant. Vi borjade saklart dagen med den underbara frukosten. Sedan gick vi ner pa strande eftersom att vi trodde att de stadade vart rum, sa da kan vi lika garna vanta pa stranden ist for utanfor rummet. Precis brevid hotellet pa stranden ligger en restaurang dar de har en URGULLIG blyg schafervalp! VILL HA, VILL HA! Tydligen sa hade mamma och pappa suttit ngn eftermiddag och tagit en ol dar och pratat med han som ager placet da de hade fragat om hur det skulle ga till om man ville ha landstalle har i Thailand och sa. Sa da traffade vi han dar, da vi fick folja med "bakom kulisserna" n i hans kontor dar vi gav mailadress och sant. Sa om det blir ngt lampligt hus ledigt ska han hora av sig. Vet dock inte om vart snack om landstalle ar sa jatteseriost, aven da vi vill, men anda. Vem vet den dagen vi far ett mail om ett ledigt hus!  Hoppas mamma och pappa ar pa bra humor da! :P Juste, den killen jobbade da med ngt som jag glomt namnet pa, men han var ngn som salde hus, inte maklare, men aa! Skitsamma, sen chillade vi vid poolen som vanligt. Var mulet och trist sa satt typ bara och laste och badade. men sen helt plotslkigt blev det nastan molnfritt pa himlen. Da och da kom det moln som hindrade solens stralaar att skina pa oss. Men pa en gang blir det mer folk pa strander och vi poolen och varmen stiger flera grader! I LOVE IT, aven da det kan bli lite extremt varmt emellen at.  Aaah, tiden ar snart slut, far fortsatta i ett annat inlagg snart! Ska bara ga och kopa nytt internetcard! See ya /Sandra

plugg, plugg, plugg

Första gången jag pratade med Sandra sedan hon åkte till thailand, gu vad kul det var att höra hur hon hade det och så:D! Saaaaknar henne!!
Har typ egentligen inte tid att blogga, måste plugga! Har den där bajsfördjuoningen i so att göra till imorgon, har typ hälften kvar:/. Får väl sitta uppe hela natten och leta artiklar.
Iaf så hade vi friidrottsdag  halva dagen idag. Sen hade vi volleyboll träning och matte så det var ganska skön dag.
Imorgon är det fredag igen. Asså shit vad veckorna går fort, helt sjukt! Efter skolan ska jagh och några tjejer in till RIX fm festivalen. Första gången för mig. Skulle gå förra året, men då var jag sjuk, så det gick inte. Äsch, nu bara babblar jag, bäst att jag fortsätter med pluggandet.
ha de bäst! /Emma


Emma gor min dag!

Sitter just nu och chattar med Emma for forsta gangen sedan vi kom hit! Har inte vaxlat ett anda ord med henne, varken pa facobook lller msn! Faan vad jag har langtat efter det hara! Men men....eller juste, pa bloggen bara! :P
Hursomhelst, var en trist dag idag. Typ andra dagen det regnade, fast idag regnade det och var muleet hea dagen sa ingen sol blev det for mig. Tog ett snabbt dopp,dar jag inte ens doppade haret,efter jag hade varit och gymmat med pappa och syster. Glomde namna att jag och pappa tog en springtur pa stranden igar. Och det var ett av det VARSTA jag gjort. Minns inte att det var sa jobbigt forra gangen vi var  Thailand och jag sprang. Men nu vr klockan runt fyra eller fem, fast det var ganska disigt, sa ingen brannade solvar det inte, men det ar ju sa extremt fuktigt har och vinden fran havet svalkar ju inte! Trots att jag sprang i bikini och inte mer an knappa 15 min at ena hallet for att sedan vanda och springa samma stracka tillbaka, sa var jag vungen att stanna efter ungefar 75 procent ocg ga i raskt tempo och fa ner andningen och fa in lite syra. Man blir heltsvimfardig nar svetten bara bokstavligen tallat rinner ifran en. Man ar blotare an da man badar! Plus att man inte far i sag ngn syre.  Men fortsatteefter ett tag sista biten. MEn sen nar man aterhamtat sig vilket gar ganska fort sa har man massa energi. Det kanns lite surt att man inte kan ge garnet nu nar man vilat sa manga dagar och har hur mkt energi som helst. Och maste forsoka fa battre kondis. Och att lopa pa bandet i gymmet ar ett av det trakigaste som finns. Haller pa att spy efter bara ngn minut. Man sringer och ser pa samma sak hela tiden vilket ar sin egna spegelbild. FYFAAN! Men men, korde idag i dryga halvtimmet lite fys pa gymmet. Och det gick dock bra! Sa hej traningsvarken som formodligen kommer halsa pa min kropp imorogn ! :P
Som sagt avr det ju daligt vader idag, sa lag inne och laste i arn. Gar extremt segt da man maste lasa om allt tre ganger innan man fattar nagorlunda mkt. Mend en blir battre, fast da aven svarare att lasa. Blir aven mer stresad for varje minut som gar over landuppgiften. Har har jag en hel dag inomhus dar jag kna komma en bra bit pa det dar sabla arbetet och sa ligger jag och laser en bok som jag har all tid i varlden till att lasa under sommarlovet.
Anyway, vi tog idag taxi till en liten marknad som faktiskt var skitbra! Hittade en vaska, ngt kladesplagg och som vanligt sa kopte jag en massa smycken. Kanske runt sju atta orhangen...Tror jag kopte fem for 12,5 svenska kronor. ACKLIGT BILLIGT!!! Vi testade aven en thailandsk bananpannkaka vid matstanden som vi blivit tipsade om. Jag ar inte sa fortjust i varm banan sa det var ingen hit for mig, men den utan banan med chokladsas och vaniljsas over!! Aaaah, smalter.
Vi tog aven en svang in i en thailansk matbutik. Typ som coop eller ica i sverige. Dar kopte vi skitmkt grejer som gick pa bara 250 svenska kronor. Det var bland annat 10 sma laskburkar, en massa ol och tio liter vatten, nio pake nudlar, smink, kramer, godis och jaaa. lite sant!
Nej, ar sjukt trott! Om jag ska orka upp till frukosten ar det nog bast att avrunda har! Hoopas att densuperduper gulliga kattungen som bor pa hotellet aven ar vid frukosten imorogn. Sa sjukt gullig. Stod och holl den en bra stund. Som oliver da vi fick honom, kanske ngn vecka aldre! VILL HA VILL HA!!
Nej, godnatt nu!
Sandra.

Friendsdag på Skansen

tjenare!
Håller på att plugga, är sjukt stressad. Ska göra klart livsviktiga frågor (nästan klar), samhäll fördjupningen och så har vi engelska prov på fredag!! Vet inte hur jag kommer hinna, men det får väl gå.
Idag var AgM och kamratstödjarna på friendsdag på Skansen tillsammans men typ 5-6000 andra kamratstödjare, vilket var skojj. Vi gick runt och kollade på djuren, tävla på massa grejer, spela på chokladhjul, där jag hade turen på min sida,  jag vann första pris. 2000 gram mjölkchoklad! Smarrigt. Det var uppträdande på stora scenen också. Jag, Julia och Agnes gick lite tidigare för att slippa trängas med 5000 andra människor som  vill hem. Tror att det var smart av oss, eller det var inte min idé mer Julias och Agnes.
Idag hade vi träning, fast ingen vanlig träning, utan det var brottnigstränign. Det var flera brottare där som lärde oss hur man gjorde. Skitkul var det, och skitjobbigt! Känner att jag har lite blåmärken här och var.
Imorgon är det friidrottsdag. Självklart lägger dom den på vår sovmorgon. Jag unrdar egentligen hur många sovmorgonar vi har haft den här terminen, inte monga iaf.. Jaja, snart sommarlov och då kan man sova hur mycket som helst.
Nej, nu ska jag fortsätta med pluggandet, pusshej!
/Emma

dagarna ar raknade, fyra hela kvar...usch!

SOpm vanligt blev det chill vid poolen idag. Eller lite extra chill! Gjorde i princip ingenting. Laste lite Arn, men spraket ar sa jedrans gammeldags sa jag forstar bara halften...om ens det. Blir overlycklig om jag forstar en hel mening. Sa drf trottnar jag snabbt och la undan boken och solade for typ forstra gangen utan en bok eller plugg i handen eller ngn att samtala med och sjalvklart sa somnade jag jue. Och eftersom att jag inte rasolat innan sa brannde jag mig ganska illa pa den kvarten elelr tjugo minutrarna eller var det var. Och framfor allt i ansiktet som da alltid skuggats av en bok. Attans. Sa lar val inte bli ngn mer sol for mitt ansikte plus att jag nog kommer flagna rejalt...Hoppas inte, hoppas inte! Och mina hander har ingen storre lust att bli bruna. Ser inte ut att tillhora kroppen. Nog prat om brannan.
Ar proppmatt nu! Vi var och at pe ett place som hetter emmys eller nat sant. God mat och underbart folk. Och storsta thai-stammingen far man dar. Vi at for-, huvud- och efterratt (eller bara jag och jenny) plus att vi drack tva elelr tre burkar lask var medan m&p drack en singha var. Och allt det gick pa dryga tusenlappen i bath. I svensk valuta ar det ungefar 300 kr!! hur billigt som helst. For en hel familj liksom. Igar kakade vi for bara 200 svenska kronor. Helt sjukt. Fast samtidigt sa finns de stallen dar man ibland far betala mer an vad man gor i Sverige.
Vi kopte aven en liten fagelsak som ploca upp en tandpetare om man tryckte ner dess huvud, (svart o forklara, kanske kommer ihag att fotta) fran emmys. Vi ville ge en san till var kara familj pa munso, som en plojgrej, och fragade var man kunde kopa sadana och da visade det sig att de hade nagra extra over som vi kunde kopa. Till dem har vi aven kopt FBI-trojor till alla barnen, alltsa till mig, jenny, jesper och jacob. Kommer se sa proffisionelt ut pa Kreta i sommar. Haha, men men, sen tror jag att mamma kopte ngn nyckelknippa med ngn liten sak som ser ut som de dar laktristrollen som bade Nettis och hon gillar och har larvat sig med. Alltsa bara roluga plojgrejer till dem. (Hoppas de inte laser bloggen, vilket jag inte tror, men da blir det ju ingen surprise)  Ingen som ar inne pa msn nu heller :/ vad trakigt att ni har sa mkt o gora...kanns som att vi har pyttelite om man inte raknar med so:n! Ar extreeeeeeemt stressad over den. Har inte borjat an...Men om ni har mk nu sa alr ju jag ha en hel del grejs att gora nar jag kommer hem...Suck...Jaja, far forsoka glomma nu och njuta sa lange det varar vilket inte ar latt...Nej, onodigt gnabb nu! Hoppas ni har det unerbart dar hemma!! Juste, emma, har ju inte chattat med dig an, men har du pratat ngt med syven om spanska skolan ? :)
Langtar mkt efter er dar hemma!! Speciellt efter Luddsan och Kung Pung!
//Sandra

Grattis Emma och Sandra :)

Ja, shiiiet vad tiden gar fort. Kanns som om deet var igar nar vi satt och klura ut losen och sant men samtidigt som en evighet sen!
Och skont att det inte hant ngt, fast anda...plugg ar ju inte sa kul...! Usch, har angest infor landuppgiften. Och da farjag annu mer panik over att satta mig ner med den. Skriver pa lilla datorn som inte har ngt internet sa bli jobbigt nar man inte kan soka information och sa. Letade bara lite innna jag stack och visst, jag och emma fick en massa bra info, men anda. Om man vill sla upp ord och sa elelr hamfora. Kom pa att det kanske kan varra bra och veta lite mer om Sverige...om man ska jamfora. Nog med skolsnack. Vi var ju som sagt och kakade pa en liten restaurang dar jag inna inte sett ngn ata och dar ingen under var vistelse at. Sa var lite anti innan...Tankar om magsjuka och att de skoljer mat och sant med deras vatten snurrade runt lite i huvudet. Men det var bara och tack och ata. Var ganska gott anda. Och de blev sa glada for att nagra at dar. Och nar man ater pa sadana mindre stallen ar de sa mana om gasterna och tacksamma for att man ar dar sa man far gratis efteratt (skitacklig kokosmjolks gele typ med en klubba (?) och krossade notter pa ) pch ngn mintgrej som var skitgod. Men men, nu gar typ internet ut. Maste byta losen och sant! See ya/Sandra

Fem hela dagar kvar

Idag gjorde vi inte sa mkt mer an att chilla vid poolen plus ett bad pa stranden. Borjade efter en viss tvekan att lasa Arn trots allt. Litesvar. Gammeldags och svara ord. Vem vet vad tunnbindnings hus ar eller tralar och kritter? Som sagt sa flyttade det ut en dtros med manniskor och en manga nya manniskor flytade in i hotellets rum. Visst komeroch gar det manniskor hela tiden men igar var de en javla dros som kom. Det blir ju en helt annan stamning vid poolen. Lite kul att titta pa alla nya manniskor men saknar anda lite snygga kroppar. Knubbisganget, ni far garna komma tillbaka! Med knubbis kanske det inte later sa snyggt...men Jenny som sa det. De sag lite halv tocka ut forst, eller inte ens sa mkt, lite extrahull bara. Men vi sag valdiigt mkt fel!! Men de fick fortsatta att heta knubbisganget. Och apropa nytt folk. Kom tva norrlandska familjer igar. Skitgulliga. En tjej av barnen ar lika gammal och gar da ut nian nu till varen. Haha, trodde jag var ganska ensam om att sy upp balklanning i Thailand. Men icke!
Det var aven kanonvader idag. Imorse fanns det inte ett anda moln pa himlen, men sen kom de lite senare pa dagen. Men varmt var det. For varmt nastan. Inget svalkade. Varken poolen eller havet. men duscharna man ska ga igenom innan man hoppar i poolen hade lite svalare vatten. Sa jag och jenny stod dar och njot i den trettiosexgraadiga skuggan. Folk maste ha trott att vi var jatte noga med att duscha innan vi hoppade i poolen...
Anyway, sitter nu pa internetcafet en bit fran hotellet med syster. Vantar pa att mamma och pappa ska bli klara och komma och hamta oss sa att vi far ga ch ata ngn gang! Tar alltid san javla tid for dom. De gar upp ur poolen forst men kommer inte ur dorn foran timmar senare. De gor sig inte iordning dara utan bara sitter och dricker singha typ...Gr. Aja, vi ska nog ata pa den vanliga underbara restaurangen idag som tillhor ett hotell. Har fastnat for "fried chicken with cashew nuts" har i thailand och dar ar den godast! Plus att den har gooodaste chokladmousen. Inte som den vi at med tjejorna utan mer chokladpudding likt fast anda inte. Kramigt och gottt ;)
Nej, sitter bara och skriver om en massa skit nu. Ska lasa lite bloggar nu! See ya/Sandra 


Håltimme

Sitter här i datasalen med Jojjo och Jossan och jobbar med landuppgiften. Vi har haft håltimme sen typ halvelva. På morgonen hade vi nationellt prov i biologi. Gick inte så bra för mig, chansade typ på allt, kommer typ inte ihåg nåt från Biologin. Aja, man kan ändå inte sänka sig så det spelar ju egentligen ingen roll. Efter skolan ska handbollslaget till nån militärgrej typ, är nån hinderbana eller nåt sånt vi ska göra, ska bli sjuktkul. Nej, nu ska jag fortsätta med Geografin, puss hej leverpastej! /Emma 

Redan en månad!

Vi missade månadsdagen. Igår hade vi haft vår blogg i en månad!!!!! Tiden går SNABBT när man har roligt:D


Orkar inte!

Kan börja med att säga till Sandra att det inte har hänt nåt här hemma. Jag tror att inte folk är inne på msn för att det är så mycket plugg eller iaf är det så för mig. Har precis gjort Om detta må ni berättagrejen, jag är inte klar men har inte så mycket kvar. Jag känner mig ganska stressad över allt plugg jag har den här veckan, spanskaläxa till imorron (har glömt böckerna:/), livsviktigafrågor till fredag, Om detta må ni berätta till fredag och samhällsfördjupning till fredag och så har vi nationellt biologiprov imorron, och jag kommer verkligen inte ihåg någonting om biologin. Men, men det får väl gå som det går, man kan ändå inte sänka sig men man kan höja sig:). 
Ska fortsätta plugga nu.. men orkar inte.. men jag måste.
ha de bäst:)! /Emma


Klockan ar 22:56 i Thailand

Hoppas det inte har hant ngt far hemma. Klockan ar ju val snart sex hemma sa skolan borde ju inte vara orsaken till att ALLA tjejer i min klass inte ar inloggade. Oftast ar ju datan det forsta man gor nar man kommer hem. Bara det inte har hant ngt och skolan haller pa och brinna upp...nejda, da borde man ha hort om det...Eller har ni gjort ngt rackartyg sa att ni har fatt den langst kvarsittningen i tappstromskolans historia? Nej, nog med text. Anda bara for att jag inte har ngt och gora. Saknar er extremt mkt dar hemma. Sa ni far garna ta ert pickpack och komma ner och gora mig sallsap vid poolen!
Sag att Olli ar inne, time to talk to her! See ya /Sandra

HAHA

Hahaha, sitte har, fortfarande i datarummet med syster och sex andra personer och pga av att dfet var s trakigt sa borja vi chatta med varandra. Sa nu efter lite misstokningar och sa har jag lust att lagga mig pa golvet och vrida mig i skratt....men vad ska folk tro? HAHAHAHAHA guuuud....har det dar faaniga leeden pa lapparna. Nej, facebook nu. Far titta pa lite fula bilder pa mig sjalv sa at tjag blir lite dyster.
HAHAHAHAHA /Sandra, som vill att alla underbara manniskor ska logga in nuuuuuuuu

sa var det rubriken igen...

Okej gott folk, tankte att jag hade tusen bloggar att lasa nya inlagg pa, 957690357 manniskor att chatta med men kom pa att klockan ar val strax efter fem dar hemma vilket betyder att det ar nu som folket kommer hem fran plugget. Men snalla! In pa datan nu! Det har ar inte kul. Men har facebook kvar! Ber till gud att lite roligt har hant dar. Annas ar det val matteboken som far en ny chans. Usch! /Sandra

har brist pa rubriker.

Tankte borja med att saga att jag tror att hundvalpar behover mjolk, eller i alla fall fran borjan. Da kna de ju inte ata torrfoder och vatten ger ju ingen naring, men sen avvanjsde ju :P Men den hunden var nog i behov av sin mamma! Anyway, kom precis hem fran middagen som vi at pa en mysig restaurang precis vid havet. Helt underbart! Billigt, trevligt folk, vattnet, varmt, flakten och ljudet fran vagorna! Jag alskar Thailand!
Idag belv det ocksa en chilldag vid poolen. Vid tolvtiden traskade jag ivag och kopte en volleyboll. Elller em hard plastboll malad i en volleybolls farger. Samst. Men roligare an o bara flyta runt och gora ingentng.Sen vid tva tiden nar vattnet sjunkit undan och det fanns plan mark att ga pa pa stranden tog vi en harlig promenad pa stranden. Vattnet ar namligen jatte hogt upp pa morgonen men senare pa dagen och pa kvallen sjunker det undan flera meter, kanske tjugo! Sa da blir det ett hart och platt underlag istallet for den jobbiga stranden hogst upp. om ni fattar...Anyway, vi kakade lunch vid ngn restaurang pa pelare. Sa man kom jatte hogt upp, precis vid havet sa det kandes nastan som om man satt precis vid strandkanten eftersom att man var sa ass hogt upp att man inte sag sa mkt av stranden. Skitmysigt! Och innan vi skulle atervanda hem kom en liten elefantunge med dess skotare ut och skulle bada i havet. Sa JAVLA gullg. Om jag knde skulle jag ta med mig en sadan hem. Dens lilla svans, stubben pa huvudet och den lena snabeln. Underbart sot!
 Nu nar vi var pa vag till datarummet kom det en massa nya gaster. Ngn familj som var urgullig! Och tyckte att jag skymtade en snygging. Haha, men vene. Hoppas ;) Nagra li;;ar som satt framfor oss pa planet dit och som bade pa samma hotell flyttade ut idag. lite smatt trakigt. De blev lite snyggare ju mer man tittade pa dem.
Laste inatt ut Tusen Stralande Solar. Skitbra! Och nu har jag inget att lasa forutom ngn bok som mamma last om andra varldskriget och NEJ TACK till sadant. Ar ackligt tyrott pa andra varldskriget nu! Kanske kan borja lasa An som pappa har med sig...? Men nar det inte finns bocker sa finns det oplugg som jag forsokte gora idag. Lag vid poolen med matteboken men hur mkt tror ni att jag gjorde. Typ inget, Allt ar ju nytt. Fattar inget och nar poolen lokar mer sa la jag av efter en halv uppgift. Heja Heja.... hur ska jag hinna leva nar jag kommer hem om jag inte rojer undan nu...Och landuppgiften. Hasr inte gjort klart inledningen an...inte bra inte bra. Aja, nog om skolan. Om en vecka ar vi foresten pa planet pa vag hem. Landar val om en vecka och typo sju timmar. Vill inte Vill inte Vill inte...
Nej nu vill jag hinna gora annat pa datorn for de har dyra tva timmarn pa hotellet. Det billiga internetcafet var namligen stangt idag. Hoppas ni har det underbart dar hemma! /Sandra


Borde inte få finnas!

Jag har inte hunnit skriva nåt idag förutom nu:p. Vi har vart hos mina kusiner och träffat pappas farbror som är ganska gammal, nåt med 90, men han var pigg och glad ändå tyckte jag. Han berättade massa gamla saker om hans liv, asså shit vad en 90åring har vart med om mycket, det var riktigt kul att lyssna på alla hans historier.
Jag läste Sandras inlägg, åh gu, stackars hundar!! Det är verkligen hemskt att det finns djurplågeri, borde inte få finnas!...Hoppas att mamman till den där lilla valpen fanns hemma hos den där gubben, som Sandra skrev. Jag kan inte så mycket om hundar men måste inte valpar ha mjölk från mamman för att överleva, eller är jag helt ute och cyklar? Tyckte iaf att det var väldigt hemskt!
Tänker sova nu!, ha de bäst, GONATT
/Emma

Djurmisshandel!

Tjoosan! :D Var ett tag sen jag skrev. Pa hotellet ar internet bade segt och dyyyrt! Men som tur ar sa finns det internetcafe (med plupp over e, hittar den dock inte pa de thailandska cp tangentbordren). Kommer inte ihag vilken dag jag skrev sist. Anyway, har mest legat vid poolen och chillat nagra dagar. Aven rojt undan lite plugg, fast pa natterna:P Pa dagarna finns det for mkt annat att gora an och plugga sa satt tva natter i rad till fyra typ och laste ut stor i kaften och skrev lasloggar och gjorde spanska grejen. Da kandes allt sa mkt mindre stressigt sa tog det lungt med pluggandet och borjade lasa tusen stralande solar! HELT UNDERBAR bok! Har bara femtio sidor kvar och borjade lasa den i typ forrgar. Men nu har en vecka snart gatt och jag har inte kommit nagon vart med so grejen. Och uinte har jag gjort ngt pa mattekapitlet elelr broderat. Eller pluggat till engelska provet...men men, far passa pa o njuta nu och plugga sen nar det at langhelg. lite trakigt...men men..
Som sagt sa har vi bara chillat galet vid poolen nagra dagar for tills igar da det bar av till det underbara Weekend Market! Dar ar alla, eller de flesta priserna redan nerprutade vilket betyder att det redan finns ett fast och billigt pris pa saker och ting! Kopte jsukt mkt. Fast mest smycken och sant. Akte ivag med knappt 1000 svenska kronor och kom tllbaka med ca tio armband, tva par orhangen, halsband, ringar, skor, koftor, klanning, troja, nagelack, smink, trosor mm. Plus att jag redan hade kopt en massa. Men fatta tusen kr i sverige, man far inte ens halften av det har. Fast diock ar det ju kanske battre kvalitet hemma. Men det blev aven lite aventyr dar. Nar vi hade gatt en rad bland de manga olika raderna av stand, da vi kom fram till slutet av marknaden som bestod av enbart matvagnar sa sag vi en gammal, sliten och undernard man som satt i bara trasor med tva hundar. En liten fullvuxen vit hund som bara satt och flamtade av utmattning och torst och en liten, sag ut som en rotweiler (stavning?) eller ngt sadant som knappt kunde ga. Hade inte ens oppnat ogonen an. Och den kastade hann runt och tryckte upp i olksknan och bara slog och putade pa sa att den skulle ga. Och stackrn var halv dod och lag med huvudet6 i marken och bara flamtat\de. Assa, FYFAAN VAD VI VAR ARGA! juste, han satt ju dar pa den varma asfalten for att tjana pengar dara:P men assa aaaah, var det varsta jag sett. Men det varsta var att i inte kunde gora ngt. Stod dar och hade lust och ta valpen och springa  och den andra hunden men den var ju anda vuxen, och sparka det dar javla psykot i huvudet och mellan bena sa att han far men resten av sitt javla idiotiska liv. Hade utan problem gjort det om han inte hade feta kniven i vaskan...Fyfaan assa, och den lilla hunden var ju i stort behov av sin mamma. Den vita var ju saklart inte mamman, valpen var for stor och den vita hade inga antydningar till moderskap och gav ingen mjolk. For den hemska ackliga mannen tog en gang tag i valpen, slet i den vita hundens bakben sa att den foll pa rygg, och sedan pa sidan, och tryckte sedan valpen mot magen. Och sjalvklart att den intre hittade nagon mat dar. Men vi kopte lite vatten och och hallde upp i ett glas och shiiiet vad den vita hunden drack! Ahh, vilken lycka det var och se det. Men valpen fick inte i sig sa mkt. Den dricker val inte ens vatten, men mamma tog vatten i handen och tryckte den mot munnen sa att han fick i sig lite men han var sa slkut att han knappt orkade ta ut tungan!! Men han behovde ju sin mjolk fran mamman. Assa aaah ...vi var d arga! Men nar vi kom sag vi att det stod poliser utanfor marknaden sa vi borjade prata ed en underbar thailandsk kvinna som var jattearg hon med och med hjalp av henne sa fragade vi varfor mannen gjorde sa och varfor han gjorde den illa och om vi fick kopa valpen ch sa, emn han sa bara att han tjanade pengar pa valpen och att han inte tankte salja den om vi inte gav honom 50000 bath!! vilet ar 12500 svenska kronor! Oc det hade vi ju saklart inte med oss. Men da kom ngn fram och sa att polisen avr i narheten. Men da borjade skaran av manniskor som samlats bli sa upprorda sa att han tog sitt pickpack och borjade ga ivag. Sa da var det full fart till polisen som tur var foljde med oss. De bryr sig ju inte sa mkt om sadant dar men eftersom att vi kom dar, en svensk familj och en thailandsk kvinna och alla var mkt upprorda sa fick vi med oss dem. Vi gittade da mannen pa en liten typ bar eller bankarna som stod utanfar. Anyway, polisen sa att han inte fick gora hunden illa och att han skulle ge den till dem men han vagrade. De var i och for sig inte jatte pa honom. Men da visade det sig att han hade fru som da kom korandes pa en moppe som han satte sig pa med hundarna och korde ivag. och eftersom att de hade moppe och frun sag jattetjock ut, fast ung sa undrar maj ju hur fattiga de egentligen var. De kanske bara var en familj som kokat ihop ngt for att enkelt tjana pengar. MEn att gora sa mot hunden! Antingen var han sjuk i huvudet elelr sa spelade han bara det. Hur som helst sa hoppas hjag innerligt att hans mamma finns hemma, valpens dara. Men det kandes skont att forsokt att gora ngt at det och det var ju vi som stod dar och var upprorda och forsokte fa med oss manniskor och sopm gav hundarna vatten. Sa tur att vi tvingade ivag honom saatt hunden slapp lida mer pa den brannade asfalten. Anyway, langt inlagg med mkt fel. Orkar inte lasa igenm. Har mer att skriva och beratt om men nu vill jenny hem och det kanns som om jag har kram[p i fingrarna efter att ha skrivit i varldens tempo! Menmen, komer val tillbaka hit imorgon. Hoppas ni har det underbart dar hemma! //Sandra

00:24

Tjoohoo
Kom precis hem från en kväll vid närlundabadet riktigt mysigt men kallt. Dom skulle typ gå vidare nånstans men jag bestämde mig för att gå hem eftersom jag frös väldigt mycket. Skönt att vara hemma i värmen.Känner verkligen hur händerna håller på och tinar. Ska nog gå och lägga mig snart. Jag ska upp hyffsat tidigt imorron, vi ska till mina kusiner och träffa pappas farbror som typ är 93 år. Jag tror jag aldrig har träffat honom förut så det ska bli kul. Ska dra mig mot sängen nu, pusshej! /Emma

Det borde inte få regna på en fredagkväll...

Kom hem för typ en halvtimme sen, jag och Jossan gjorde väl inget speciellt ikväll, vi gick till gårn och kolla läget och tog en promenad i regnet, vilket var mysigt. Vi tyckte att det inte var någon idé att vara ute om det regnar, så vi gick hem till Jossan och så hämtade jag moppen och åkte hem. Skönt att komma hem så pass tidigt ändå:).
Juste, jag och Jossan var och kollade på niorna i träkvistaskolans musikal. Den var faktiskt väldigt rolig.
Annars har det väl inte hänt så mycket idag. Imorgon har tydligen Träkvistavallen invigning, så dit ska jag väl och kolla tror jag. Ska faktiskt försöka att sova snart. Det ska ju bli fint väder imorgon, så då vill man ju gå ut i solen och inte sova bort hela dan.  
Gonatt! /Emma


Fredag igen!:D

Japp, så var det fredag igen, veckorna går så sjukt snabbt:). Jag räknade ut att det var tre veckor sen jag och Sandra tog hål i öronen, det känns typ som det var en..
Idag såg vi klart American history X på svenskan. Hela filmen var jättebra fram till slutet, Usch vad besviken jag blev, han dog!! Gillar inte såna slut.
Just nu ligger jag i soffan och kollar på my super sweet 16 på MTV, gu vilka bortskämda tjejer asså. En tjej blev liksom sur på sin mamma för att hon fick en bil typ några timmar förtidigt än vad hon ville. Hon tyckte att hennes mamma förtsörde hela hennes födelsedag, bortskämda är väl bara förnamnet!, fast det är riktigt underhållande.
Sen runt sex nån gång ska jag och Jossan och kolla på nån teater eller nåt som någon skola här på Ekerö har gjort, sen går vi väl ut tror jag. Nu tänkte jag återgå till tv:n, ha de bäst, Puss /Emma

Inte den bästa dagen på året..

Är sjukt tröööött, men tänker ändå skriva ett kort kvällsinlägg. Jag kan inte säga att den här dagen har varit speciellt bra. På gympalektionen hoppade vi höjdhopp och Jojjo landade fel på nåt sätt och gjorde illa nacken. Hon fick åka in till sjukhuset och röntga den och så. Som tur var var det inget jätteallvarligt, hon hade typ sträckt nacken rejält. Stackarn. Mer vet jag inte. Så hon får väl berätta själv om hon vill och orkar. jag vet iallafall att hon är hemma nu.  Dan fortsatte inte så bra, jag hade bestämt mig för att jag skulle plugga till Noprovet som är imorgon, men det gick ju inte bra, eftersom jag typ ALLTID somnar.. Träningen var det bästa på dan, vi lekte massa lekar, körde staffetter mm, vilket jag tycker är skitkul. Efter träningen har jag typ bara pluggat, nu känns det faktiskt ganska bra inför provet, känns som jag kan det mesta. Men bara för att det känns bra kommer det säkert gå skitdåligt..aja får väl se.
Nu ska jag sova, puss hej!
Emma

Internet kostar pengar i Thailand...

...sa darfor kommer det nog droja nagra dagar till nasta gang jag loggar in. Har na,nligen bara en halvtimmme kvar av de 5 timmar jag kopten nar vi kom. Det kostar ju inte mkt men vill anda spara pengarna till helgen da vi ska shoppa garnet.
Idag lag vi mest vid poolen under parasoll och segade oss. Alla var typ fortfarande roda sa det gar inte och vistats i solen...Blis galen! Vill bara skrapa av den roda fargen och borja sola och bli BRUUN! Men men, har ju ngn vecka kvar sa nagra dagar till klan man ju offra, bara jag slipper all sveda... Menmen, nog om det. Det var extremt varmt idag fram till fyra ungefar. Sa vi kakade frukost och la oss sedan vid poolen. Gjorde inte sa mkt mer an att bada och lasa typ tva sidor ur stor i kaften. Den borjar bli bra. Satt och laste inatt till fyra och gjorde en massa lasloggar. Har bara sissta delen kvar att lasa och typ tre lasloggar kvar. Kanns skont, sen ar det spanska och so:n som ar jobbigast och viktigast. Anyway, vi gick och kaka lunch runt tva och runt tre gick vi alla till gymmet, men det vara bara jag som TRANDAE, inte testade sakenra som Jenny gjorde. Hon cyklade typ tre minuter och gjorde ngra situps. Alltid nagot. MEn korde pa ganska mkt idag. Skont att vara ensam i ett svalt rum. Men tror faan inte att det finns ngt trakigare an att springa pa lopband. STORSTA PLAGAN!! Menmen... nu pa eftermiddagen forsvann solen bakom tjocka moln som gav lite regndroppar. Gansa skont faktiskt. Var typ 35 eller mer i skuggan. Sa jag och jenny flot runt i poolen under regnet i dryga tva timmar. Sa javla underbart. Men nu ar jag sa trott sa att jag somnar vad jhag an gor. Nej, maste kila, mamm och pappa tjatar pa oss. Time to eat, sen laggdags. Hoppas ni har det UNDERBART hemma! lar val inte horas pa nagra dagar! Pussar/Sandra

:)

...Kom inte på någon rubrik så det fick bli en tråkig gubbe, haha:p. Är iaf precis färdig pluggad för idag, har gjort läsloggarna och pluggat till noprovet som är på fredag, men det är svårare än vad jag trodde. Ja trodde jag fattade det mesta, men icke sa nicke. Jag får väl bombadera PeO med frågor imorgon, så löser det väl sig. Det har väl inte hänt så mycket mer idag tror jag.
Imorgon är det bara en helt vanlig torsdag, det är iofs skönt att vi har sovmorgon, som det känns som att vi inte har haft på hur länge som helst eftersom det har vart nationellaprov och spexfoto och sånt. Så det blir skönt att få sova ut lite. Nej, nu tänker jag göra nåt annat:p
Ha de bäst! /Emma  
Juste, kul att du har det bra Sandra;), saknar dig vääldans mycket!!!!

Good guys go to heaven...

....bad guys to Patong!
Alltsa arjag an bad guy. :P Sa stod det pa trojorna i nastan varje affar i Patong. Vi tog namligen taxi dit ner och shoppade och kakade pa samma stalle som forra aret. Faan vad mysigt det var. God mat precis vid stranden, fin milho med trevliga manniskor och en svalkande bris fran havet. Helt perfekt helt enkelt! Anyway, blev inge sol och bad for mig idag. Hela familjen dag ut som kraftor sa vi gick bara upp vis tio tiden och at den underbara frukosten innan vi gick tillbaka till hotellrummet. Resten av famlijen hoppa i sang medan jag satte mig ner pa balkongen med stor i kaften och pappaer och penna for att skriva tre lasloggar. Men trots att jag satt i skuggan var det ackligt varmt och pennan bara gled ur handen pa mig sa gick in igen dar flakten var i full gang. la mig brevis jenny for att bara ...ja vene, vila typ, men somna saklart och sov till typ tva eller tre. Riktigt skont och vara utvilad faktiskt! Sa smorjde in mig med en massa solkram innan jag tog ett sanbbt  dopp i poolen. Sedan kastade jag mig i duschen, tog pa mig en otajt klanning och hoppade in i taxin run fyra fem! Sa har min dag sett ut! Men ar ganska lagom trott nu! Det tar pa krafterna att ga runt i varmen. Och eftersom att det ar lagsasong sa drar verkligen manniskorna i en! Blir galen. Sa javla jobbigt att hela tiden forsoka dra sig darifran utan att de blir sura. De kan nastan bokstvligewn talat dra in en i affaren. Det var en tjej sm hoppa ut framfor mig och borjade ta pa mig nagot skynke...Fatta panik jag blev nar hon sa att jag var jatte fin och att  jag skulle fa ett kanonpris medan min familj borja ga darifran. Sa hon blev nog ganska sur nar jag bara kastade av mig trojan eller va det var och sprang ikapp mor, far och syster. Anyway, handlade enormt mkt nu! Det gar att pruta rejalt. Tog med mig 2000 bath vilket ar ungefar 500 kr! For et kna man ju inte fa mkt i sverige men kopte tva par solglasogon (delar ett med jenny), 6 skarp (som jag ocksa delar med jenny), fyra klanningar, fyra klanningar (delar en med mamma),en bikini och jaa. var nog ngt mer men kommer inte ihag. Men ganska bra va? Men det var bara i Patong, sen finns det en marknad i Patong och aven en Weekend market dar priserna redan ar nerprutade till lagsta! ASBILLIGT! Sa dar komemr jag nog handla skit mkt. Sen ska vi ocksa till ngt shoppingcebtra. Sa kommer nog inte komma hem med mkyt pengar...Hittade aven en skiiiiitsoooot balklanning idag. Men liksom, i ett stand!? Haha, blir lite full i skratt nar jag tanker pa att man shooppar balklanningar i ett stand. Men men, har aven sett den mest sockersota men samtidigt urtjusiga klanning i ett skyltfonster till ngn skraddare. tror jag ska gora ngn liknade. inte sa balig. Den kan man aven ha pa midsommar och sa. Skulle var mkt roligare. MEn anda, har nere ar dom ju skitduktiga, man kan ju gora varsta klanningen...har lite beslutsangest. aja, far se hur det blir.

Och Emma, har det kanon! :) Trakigt att det regnar och sa :/ Men men, bor man i Sverige...:P nejda, juste, faan vad roligt om du borjar kolla pa dhw! Kan fa lana boxarna sen nar jag komemr hem sa har vi annu en nattsyssla att aga oss at ;)Och vad bra att nationella gick bra  :) Langtar enormt mkt efter er dar hemma! Men ni far garna komma hit, vill inte hem! :)
 Nej nu stanger snart datasalen. Maste hinna in pa facebook en snabbis och alla andra bloggar :;) tresfresas, here i come! Juste, klockan ar ju snart sju dar hemma. Ar snart tolv har. Ska nog krypa i sang snart sa att jag hinner trana imorogn ! :) Ha det bast! :D /Sandra


Sköna Onsdag!

Kom precis hem från skolan. Det har vart en väldigt skön dag idag, eller iaf för mig. Först hade jag musik och sen syslöjd i typ två timmar och sen hade vi svenska och då kollade vi bara på film. American history X tror jag den heter, den är riktigt bra men otäck! Fick reda på att läsloggarna ska vara inne imorgon istället för på fredag. Varför ska jag alltid missa allt?, haha:p . Jag har inte ens börjat läsa så jag får lägga i en rem. Det skulle verkligen inte sitta fel att vara i Thailand nu och sola och bada.. Men, men det är bara och bita ihop, det är ju typ bara en månad kvar nu. Sen är det SOMMARLOV!!:D Bäst att jag läser nu, Ha det bäst! och hoppas du har det bra Sandra;)  /Emma

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅh

Jag skrev ett inlägg för snart en timme sen och det har fortfarande inte kommit upp på bloggen....  /Emma

Bättre sent än aldrig..

Haha, ja som rubriken bättre sent än aldrig. Har faktiskt inte varit inne nåt på datan idag, därför har jag inte bloggat något, men nu är jag här!:D haha. Jag får skylla på att jag har sovit två gånger idag, vet inte hur jag ska kunna somna ikväll:p, jaja jag kan ju faktiskt läsa Stor i käften som jag ändå ligger efter i. Jag känner mig väldigt äcklig, jag kom hem från handbollsträningen för snart 3 timmar sen och jag har fortfarande inte duschat. Jag orkar inte, så jobbigt....Det har inte blivit så mycket plugg idag heller, fast jag tänkte ha en pluggkväll, men nej, jag får väl plugga massa imorgon istället. Just nu sitter jag och kollar på dom desperata hemmafruarna, jag kan hålla med Sandra om att det är riktigt roligt. Jag brukar inte kolla på det men jag kanske ska börja?.. hmm. Vi hade nationelltprov i matte idag, gick inte jättebra men inte jättedåligt, sådär heltenkelt. Annars har det väl inte hänt något speciellt i skolan idag tror jag. Imorgon är det onsdag, vilket betyder sköna skoldagar. Vi har musik på morgonen sen har vi eva-pass och sen ska vi egentligen ha spanska men eftersom det krockar med våran spanskalärare så har vi spanska på tisdagarnas evapass istället och två eva-pass på raken på onsdagarna istället. Iallafall så har vi bara svenska sen och slutar tio över två, SKÖNT!!
Usch vad jag ogillar det här vädret, Sandra du har inte missat nåt fint väder. Här regnar det typ bara, aja får hoppas att det spricker upp ..
Jag har inte så mycke mer att skriva om, så jag får väl avrunda här, Puss och kram lång banan. /Emma


Och Emma'...

nu langtar jag etremt mkt efter att du satter sig vid datorn och skriver! :)

Horse Riding

Var precis oich kakade med familjen. Tog chicken with cashew nuts idag igen! Alltid lika gott! Pa vagen hem kopte vi jaa. vad de nu heter. Skitbilligt. Nagra choklad grejer. Eller en boll med krisp och sant skit i! ASGOTT! Och bara nagra affarer dar i fran ser vi att det fins horse riding. Eller att man kna gora det! Hade glomt bort att vi kunde gora det har. Fanns namnligen inte pa forra stranden. Sa nagon dag ska jag dra med mig familjen dit och rida hast pa stranden i en timme for bara 650 bath vilket ar ungefar 162.5! Fatta billigt for o rida pa stranden! Eller om det nu ar pa starnden. Men bilderna var pa stranden sa haller tummarna pa det. Nej, dags att atervanda till hotellrummet och plugga eller hoppa i sang! Ar helt sluuuuuuuut! jUste, 9c slutar tidigt imorogn. Ska se till att sitta vid datorn ngn gang da, om jag ar hemma forstas :P, sa jag kanske hinner chatta me er! Pussar! /Sandra

Juste...

...finns ju typ 8 datorer har, sa tog en annan idag och har finns msn! Nice va! Sa se till att vara inne mkt pa msn :) kommer nog vara inne an snabbis varje dag, kanske mellan sex till atta som idag eler mellan nio till senare. Tolv tror jag de stanger. Men man kan ju annars skicka offline medelande! Men men, nu star familjen min och vantar pa mig. Juste, hande det ngt speciellt idag da forutom nationella? Nya laxor? :) /Sandra


Underbara Thailand!

Har det hur underbart som helst har! Vill ine hem for fem ore! Idag var vadret i och for sig lite sadar. Mkt moln men men solen varmde anda. Sjukt varmt. Vi tva tiden var den runt 34 grader i skuggan! Fatta varmen da och springa pa stranden under gassande sol...hm kommer nog halla mig till gymmet tror jag. Var dar och trandae en kortis med mamma och pappa ocksa. Latmasken Jenny orkade inte utan la sig pa en madrass i poolen istallet. Skont det ocksa ;) Men men, var lite segt och gymma men det ar val varmen som tar kol pa en. Men man ar ju inte van vid gymmet an sa brukar ju ta nagra ganger innna mna vanjer sig vid omgivningen liksom. Men gooosh vad jg svettades.  Blaaa. Holl inte pa lange och gjorde inte speciellt mkt men och plus att det var mkt airkondition. Tror det var runt tjugo eller tjugotre grader dar inne men trots det sa svettades jag som en gris. Trodde inte att jag skulle ha anvandning for de dara handdukarna de lagt fram men de fick jag tydligen :) Usch ;) men men sa blir det. HUrsomhelst. Dagen nu!  Vi vaknade valdigt tidigt vilket ar skont. Runt nio tiden. Vet inte nar sist jag gatt upp sa tidigt nar jag varit ledig. Men da hinner man ata i lugn och ro och inte kanna att man missar solen. Efter en stor och god frukost med allt fran kokta agg, omelletter, fil, frukt, pannkakor till  stekt ris pa vara tallrikar, la vi oss vid poolen dar vi spenderade resten av dagen. Var ifs och gymma runt ett och kakade lunch pa hotellet vid tva och tog aven en svang till narmsta supermarket dar vi inforskaffade en madrass. Men annars var det bara sol och bad. Elller bad, var ju molningt ... Men ser lite rod ut. Attans, vill ju bli bnrun, inte rod. Men har lite smatt panik nu for kommer og inte bli specillet brun. men men, ska ha kul, inte ha ett maste om att li brun. anyway, maste ga nu, ska ut och kaka med familjen och eventuellt ga till ngn marknad. Haller tummarna  for att hitta lite klader. ;) Juste, hoppas nationella gick bra for er i nian! :) Haha, nar klockan var ngn gang runt halv tio eller narmare tio sa tankte jag pa er ;) vet inte om ni gjorde provet da men kunde se mig er framfor hur ni star oh diskuterar fraggorna! Var det svart? Aja, maste kila nu! Har ju tyvarr inga bildero lagga in sa blir ganska trakiga inlagg. Anyway, see ya om tva veckor :) Tjingeling
/Sandra

ANTLIGEN!

Antligen befinner jag mig i underbara Thailand! Ar helt slut nu. Vi borjade var resa igar (sondag) med att ta ett plan fran arlanda utan mellanlandningar. Juste, hade extremt brattom igar sa hann inte skriva ngt pa bloggen innan jag stack! Anyway, det var faktiskt helt okej att flyga! Akte med varsta flygplanet om man jamfor med forra gangen! Vi hade na,ligen en egen liten skarm pa stolsryggen framfor dar man kunde spela spel, lyssna pa musik och mkt och sant for bara sjuttio kr! Bra va? :P Sov typ bara en och en halv timme av de elva timar vi tillbringadepa planet vilket betyder att det ar den anda somn jag fatt inatt. Men tack och lov sa ligger Thailand fem timmar fore sa nu far jag snart ga och lagga mig; Alltsa ar klockan just nu 21:24 och vi har redan atit. Ganska tidigt men vi ar sa extrem slutkorda sa det blir en tidig natt ikvall. Skont anda att fa komma upp i tid. Kanske jag kan vara uppe redan vid sju nar gymmet oppnar? ...eller inte. Pallar jag inte. Ofta man oppnar det sa tidigt for vem fan gar och gymmar klockan sju pa morgonen pa sin semester?Hursomhelst, back till planet ch resan. Eftersom att man sitter rakt upp och ner i elva timmar sa hann jag gora en hel del. Lite plugg och, tva maltider,  filmer, musik och sant. Mysigt men fyfaan vad trangt och blaa det ar. Och benen svullnar som jag vet inte vad och man far ont i rumpan sa att man inte kna ga normalt pa timmar efter:P Men men, hor till resan tycker jag. Nu nar vi kom hit vid fyra elelr fe, tiden var det mulet ochtrakigt pa himlen. Men trots det sa ar det runt trettio grader. Lite under det. Men det ligger ju en fukt nastan lika tjock som dimma har som gor att mitt har lockar ihop sig ordentligt och att man inte fryser ett endaste dugg. HAARLIGT! Har saknat kanslan over att inte behova frysa eller ens tanka pa kyla!Och vattent i poolen och i havet ha ungefar samma temperatur som luften. Man badar alltsa tills man trottnar, inte for att man fryser! I LOVE! Och hotellet! WOW! Eller rummet. Assa, jamfort med vad vi bode i forut sa ar det varsta paradiset!! Stora ytor och tva olika rum! Men poolen och den grona tradgarden saknar jag! Poolen var enorm pa det andra hotellet. Men det har funkar ypperligt bra anda! Hotellet ligger precis vid Bangtaos beach. Hur underbart som heslt. En underbar strand men dock haade det varit lite stormigt det senaste dygnet sa det sag lite ofracht ut nu nar vi kom. Och allt ser mkt trakigare och kallare nr inte solen far vara med. Men det blir kanon! Men dock ar omradet liteode. Det visste vi ju innan och vi tycker ju attt det ar skont men det ar verkligen FOLKTOMT nu, speciellt nu nar det ar lagsasong. Men det kostar inte mkt att ta taxi eller tuk-tuk till patong eller karon dar det hander lite mer saker. och dar det finns mer shopping. fanns typ inga affarer alls har. bara skraddare ochsuper market. sa jag och Jenny shoppade massa harspannen och sant som finns i dom. Haha, kom hem med drygt tio olika prylar for ugefar 100 svenska kronor. Pa H&M hade man bara fatt tva av de sakerna for samma pris. Hoppas att vi snart drar ivag till ngt shoppincentrum. Kliar i fingrarna nar man ser de laga priserna. men ska ga och sy upp min balklammimh snarti alla fll. Omdet ar daligt vader imrogon kanske jag kan ga och kolla pa modeller. Vilket det sakert kommer att vara. Vadret ser inte sa lovande ut. Blixt och sporegn varje dag. jiippie. Men men, alltid skont att fa komma bort och fa shoppa billigt och relaxa. Men kommer vara lika vit som en snoflinga nar jag kommer hem. Nej, nu vill jag hinna gora lite annat ocksa. Det kostar skitmmkt och sitta vid datorn. Eller kanske, 500 bath for fem timmar  vilket ar typ 125 kr. Rena rama ranet,. typ, eller i alla fall nar man ar van vid att det inte kostar ngt. Hur som helst, sag att de gatt vidare till final i volleyboll! Faan vad haarligt!! :D Duktiga ni ar flickor. Om jag hinner vara med sa ska jag ut och trna varja dag nu :) vilket vetyder att jag sakerrt inte kommr gora det...kommer bli lite knepigt att fa med mi  familjen. Men men , hoppas pa nagra matcher med dem :) Och juste, har ju inte de tre sissta bokstaverna i alfabetet har plus att tangentbordet ar helt fuckat, thai tecken over allt sa det blir nog mkt fel men hoppas ni lyckas luska ut vaad det ska sta i alla fall!  OOj, sa nu att det finna webcameror har! Kul! Om jag nu hittar msn pa de har cp datorerna. Trorinte att det finns tyvarr! Men facabook finns sa man kn ju horas dar kanske? eller alla som har msn.Eller aja, ska leta vidare efer msn. Ha det bast dar hemme i kala sverige! Pussar och tuuusen kramar!
Sandra

Är i final i volleybolls dm!

JAAAA, VI ÄR I FINAL i dm i volleyboll:D! Vi hade två matcher idag och vi vann båda och då kommer man tydligen direkt till final:D! Riktigt skönt för vi har tränat mycket! Jag vet inte när finalen är men hoppas att Sandra är hemma då så hon också får vara med. Kom iaf precis hem från skolan, har inte hänt nåt speciellt idag mer än volleybollen.  Imorgon har vi iaf ÄP i Matte del C "den stora delen". Får hoppas att det går bra, ska gå och lägga mig tidigt kväll så jag är pigg och utvilad till imorgon. Ska snart åka upp till mammas affär och jobba nån timme eller nåt. See you later aligator. /Emma


Tjooooo!!

Nu har Sandra ååååkt!! Iallafall från Ekerö, antingen är hon påväg till Arlanda eller så är hon redan där. Jag tror planet skulle gå runt 11 ikväll så det är ju bara två och en halvtimme kvar. Asså gu vad kul att åka till Thailand, jag vill också!!
Jag har precis gjort klart spanska uppgiften som är till imorgon. Man ska översätta en spansk låt till svenska. Jag hade Enrique Iglesias och jag tog låten Hero.
Nej, nu ska jag kolla på Wipeout ha de bäst! /Emma


Thaaaaaaaaaaaaaaaailand!

Goddag för er Godmorgon för oss. Vi har nästan precis gott upp och jag Emma sitter vid datan och Sandra sitter bredvid mig och målar naglarna. Om nio timmar drar Sandra till Thailand i två veckor. Sandra kommer fortsätta att blogga där om det finns en data, men troligtvis kommer kanske  inte å, ä och ö finnas. Vi  lägger in lite bilder från valborg. Här kommer dom!:)


Julia


Sandra och Jossan


Emelie och Minna


Minna och Julia
'

Emelie och Jojjo


Emma och Sandra

Finaste /Emma


Godaste efterrätten




Somliga normala....


Somliga inte....:p men du är lika söt hur du än är;)


Minna


Mot Majbrasan


HAHA:p


Jojjo och Jossan


Mys vid Södran

/Emma och Sandra



 


Systrarna Rebecka firar det 100nde inlägget!

God natt på er allesammans. Nattygglorna sitter just nu uppe och äter mackor och kladdkaka och driker juice i finfina glas och har en trevlig bildvisning. Haha, vilka bilder från i fredags. Mobilkameran är ju inte den bästa så därför blev bilderna ibland lite avlånga eller korta, eller runda... Ja ni får se, men här kommer de i alla fall;


Spegelbilden i datan :P


Sandra och Emma :)


Nu orkar vi inte skriva vem som är vem, så det blir gissaleken för er del ;P


:P


Mums! :)


Schteek :P


:)


:)


I belive i can flyyyyyy


:)


I belive i can touch the skyyyyyyyyy


vrf inte sitta?


Finaste ever! /Sandra


Yeeah


Ngn som behöver banta lite maybe?


...och båten fick vara med i ett hörn...


Observera fötterna! :P Ser ut som om hon är hängd :P

Jaa, kameran kunde ju skapa sina egna former. Ett tydligt bevis.


Choklad runt munnen hör till :P


Emma säger varulv, Sandra säger modell


"Heey, don't touch biatch"


Och så var kameran i farten igen och ville dra ut på vissa kroppsdelar...


Fabulous!/Emma


Haha, skostrl. 67 och ärmlängd två meter? :P


:)


Är en bra bit kvar

Sju godingar där vi bjuder på oss själva ;)





Haha, dagens finaste!

Hoppas ni alla sover gott. Själva håller vi, bokstavligen talat, på att somna på tangentbordet. Så drf säger vi GODNAATT!! /Systrarna Rebecka

99:nde inlägget!!

Snart så smäller deeeeeeeeeeeeeeet!! Snart har vi redan skrivit 100 inlägg!! Måste firas! Därför tänkte vi bjuda på alla bilder som vi har tagit idag:D. Men ni får vänta tills nästa inlägg. Det kan antingen ta en timme eller en vecka eller i värsta fall ett helt år!! HAHA! Nu ska vi båda äta See ya later aligator! / Systrarna Rebecka


Kort om våran Valborg!

Det blev tyvärr inget inlägg från oss igår, vi hade fullt upp med spexandet. Jag och Sandra var Bröderna Fluff. Vi hade tuperat håret och färgade det svart med sprayfärg. Vissa trodde vi var Blues Brothers, men, men. Vi gick hem till Emma på gympalektionen och tvättade bort allt det svarta, vi var väldigt rädda att vi inte skulle få ut färgen, men det var lättare än vad vi trodde, puuh, det skulle inte vara så roligt att gå med halva håret svart på valborg.
På kvällen drog vi till Jossan på middag, där också, Jojjo, Julia, Emelie och Minna var, vilket var väldigt mysigt:). Där åt vi grillat kött med klyftpotatis och en otroligt god choklad mouse till efterätt.  Efter middagen gick vi till ekebyhov och tittade på majbrasan, och träffade lite roligt folk där. Sedan  gick vi till södran och gjorde upp en eld och satt där i värmen och prata. Sen gick vi, Jossan och Jojjo upp till träkvista igen där vi träffade lite killar som vi stog och prata med.  Det blev väldigt kallt efter ett tag så då gick vi till Jossan och hämtade mopparna och drog hem till Emma och sov.
Det var en väldigt kort sammanfattning av våran valborg. Nu ska vi åka och köpa den där otroligt goda choklad mousen, sen ska vi lägga oss i solen och bara slappa, Jossan och Jojjo kanske skulle komma sen också:). Ha de bäst! / Sandra och Emma

En bild på oss som Bröderna Fluff

RSS 2.0