TAL??

Sitter just nu och försöker komma på vad jag ska säga på mitt tal som man ska hålla imorgon på svenskan, vilket går åt skogen.


I förmiddags var jag först ute och fotade med Julia och Bea, tror det blev mycket fina bilder. Efter det tog vi mopparna till bollhallen där juniorerna hade match som dom vann!

Den här fina låten har jag haft i mitt huvud den mesta delen av dagen.
(Det är text men hittade ingen annan med bra ljud.)


Emma

Hemma

Jaha, då var man hemma. Skola imororgn. Ångest? Såklart. Lovet ba svich; över. SÅ sitter nu och chattar med klasskamraten sebastian och funtar på vad jag ska göra härnäst, pigg som man är!! Plugg eller ngn film kanske.
Blev en BJ och chips kväll hos Jojjo. Lite fotboll hann vi även med! Känns verkligen knas att komma hem efter att ha haft ett fullspäckat schema, tillgång till en fotboll dagarna i ända och varit omringad av folk stup i kvarten. Jagkänner mig både ensam och extremt uttråkad så att det finns gott om tid att tänka. och att tänka är inte bra. Iinte för mkt iaf och ite för mig. Tänker på tok för mkt och negativt och allt dåligt så som ensamheten och ångest bara väller fram så därför släpper jag detta och kan berättar hur sjukt jävla coolt det vara att se Messi göra FYRA hela jävla mål. Fyfan vad han är bra! Helt sjukt. Nej nu går jag och lägger mig så jag är pigg och hinner göra mkt imorgon. Funderar på att dra till Stenhamra och hälsa på Camilla som öppnar sitt gym imorgon. Låter som en riktigt rolig invigning!!
Hur som helst; Godnatt!
Sandra


Här har vi nästan hela gänget, tidigt på måndagmorgon (runt halv sex tiden kanske) på Arlanda!


tjulululu

Sitter just nu på jobbet och käkar, är inga kunder just nu så då får man passa på.
Som tur har snön som kom i måndags smällt bort, nu är det bannimej inte mycket snö kvar, haha. Jag åkte till och med moppe hit idag, tecken på att det typ är vår och jag gillareee:). 
Sandra är ju i Barcelona med hennes lag och dom behöver väl inte oroa sig för att det ska komma nån snö..eller.. man vet ju aldrig med växthuseffekten..mohaha
Nej nu ska jag göra lite nytta. pussss
Emma


GRRRRRRRR

Nuräcker det med snö! Vaknade för en halvtimme sen och gick upp och såg att det snöa, jag blev INTE glad. JAg gick liksom i shorts i förrigår och åkte moppe igår, vad är det här?¨
Sandra har dragit till varmare Barcelona. Rätt tid att åka iväg säger jag bara.
Nu ska jag träna, pusshej.
Emma


Resefeber

För  ca en kvart sen ploppa alla resefeber. Har redan hemlängtan haha. Men kul ska det bli. Tillbaka på fredag!! Ska bli riktigt skoj att se matchen på tisdag. Kommer förhoppningsvis hem med kameran full med bilder. Ha ett härligt påsklov här hemma i Sverige. Absolut sämsta lovet att dra iväg på, nu är det härligaste vädret och jaja, nu har jag bråttom. Puss!
Sandra

HEJ

Hola. just NU: Emmas soffa och MÄNGDER  av godis. Vi är trötta. Vi lever. Vi har lov. Jippie. Godnatt. Puss. Vi är hos Emma. Vi gillar vår klass. Vi trivs på ica. Nu vill vi titta på "dating in tha darkha". Hejdå!
Glad påsk!! :D Ät mycket kycklingar. Bättre än godis. PUSS!


//Systrarna R

RSS 2.0