jag är tillbax, haha

Hahah, typ ett antal månader senare så skriver jag faktiskt ett inlägg. Hade typ glömt bort bloggen, men min käära vän sandra påminde mig om den (som hon sa att hon inte skulle göra men hon kunde inte låta bli, som tur var, haha. Orkar inte rabbla upp vad som har hänt sen senaste inlägget, det skulle nog bli ett långt inlägg då. Kan iaf berätta om den här helgen.
I fredags var jag först i skolan och då hände det väl inget speciellt. På kvällen hade jag myskväll med sandra och julia som var riktig myyyys. I går var jag på ledarutbildning typ hela dan och kvällen tillbringade jag tillsammans med olivia och vi kollade först på en Wallander film som var SKIT läskig och sen efter kollade vi på Tsatsiki. Dagen idag började med ledarutbildningen och sen efter var det övningskörningkurs som gällde. Inte den roligaste kursen kan jag säga, men inte så extremt tråkig som jag trodde  som tur fick man iaf fika annars vet jag faktiskt inte om jag hade kunnat hålla mig vaken, både jag och mamma höll på och somna,haha. Just nu sitter jag här i mitt kök tillsammans med saaaandra, vi ska käka bullar nu så puss o hej!

Trion

Haha, från bion igår.Visst är de söta? Det fanns ngn idé med modellen bakom. Vad det var vetja int.
Sandra


Blåsningen

Sitter just nu nergosad i soffan o tittar på Blåsnigen.Eller rättare sagt; tittade. började på detta ilägg i reklamen me svårt att slite blicken från tvrutan. atar att skriva på denna dator, alla knappar är sega och n fukar typ inte. Och jag är inte på umör. Kort oc gott; Promenad med Jossan oc våra mammor, lie träning, godis+cips+film och några timmars sömn fick dagen bjuda på. Nu skall jag oppa in i duschhen oc sedan packa snabbt fö att sedan bege mig till Emma! Var tänkt att Olli skulle med men hon pallade tyvärr inte. Skall bli mys!! D
Men nu får jag scpdamp på tangentbordet så PUSS!
Onödigt inlägg . . .
Sandra

Tre unika besökare

Kikade nyss in på statistiken. Tre unika besökare igår, varav en är jag . Jippie! :D

Nej hurrni, stressad som jag inför nästa vecka. Ngn form av plugg skall jag försöka hinna med. Om det blir tio sidor i matteboken eller en halv sida i svenska boken; sagan om ringen, får ödet bestämma.

En stor blöt kyss;   // S a n d r a


Låhång Dahag

Tjolahopp! Väcktes TIDIGT imorse (=runt elva kanske) och hade bara en halvtimme på mig att slänga i frukost i magen, kläder på kroppen och some makeup in tha face. Sen var det shopping som stod på listan. Och överst på den listan stod Jacka och Skor, vilket jag för ovanlighetens skull kom hem med. Ni vet, man brukar sällan hitta allt man söker. Men ett par jeanslegging/jeans från salt/nicole, tre par stövlar som jag delar med min kära mor och ett paruggs från skopunkten samt en jacka från stadium fick följa med mig hem.  Jag tror att jag och mamma var inne i nästan varenda skoaffär, men så blir det självklart i sista affären vi hittar skorna. Alla skor för 199 kr på Belles shoes. Skorna skulle kostat 700 kr styck men jag kunde inte bestämma färg - det stod mellan beige, brunt och svart - , och eftersom mor och jag delar samma storlek, våra kära 39-fötter, så bestämde vi oss för att ta rubbet och lägga 300 kr var. Feta kapet huuuuuh? Och jackan gick för halva priset. Älskar att fynda. Dock är det väska, klippning, jeans, koftor, linnen, underställ, smycken, joggingskor, vårskor, vårjacka ......osvosv ett fåtal av de saker som står kvar på listan. Hur ska jag ha råd? Vill ha mucho fickipengar till då vi drar utomlands(!!). Menmen. Kvällen bjöd på bio, The Road - den var klart sevärd men lite för seg, lite för ensam, lite för känslokall för mig...eller så var jag inte på sådant tycka-synd-om,-bli-rörd-och-gråta-humör - med Pontus, Sebbe, Jonte och Madde! :) Men då det var som sorgligast, när papán dog, fick jag kämpa för att inte brista ut i gapenskratten då grabbarnas kommentarer förstörde stämningen. But I do not blema dom u knooooooow, skratt förlänger livet. Dock tycke jag synd om de andra i salongen vars biouplevelse kanske, bara kanske - om de störde sig på oss vill säga- gick i kras. Men tråkigt för dem! Och enough from me! Nu är det antingen facebook. plugg, tv, hantlar eller säng som väntar. Vad tror ni det blir?

Och juste! Alla som läser denna blogg; räck upp en hand!

Ska försöka att inte avslöja min nybildade pasion för bloggen till emma så får vi se hur lång tid det tar innan hon upptäcker att hon ligger efter! Hur lång tid tror ni att det tar? En månad? Två? Halvår? År?

Två grejer till; ny design behövs..men vi vet itne hur man gör. Finns ju dock lite roliga och fräscha bilder på systrarna rebecka som man skulle kunna använda till att göra ngt kul med...om vi ändå visste hur man gjorde med photoshop oc allt det dära. Vi får se till att få det fixat. Någongång (=februari nästa år..skulle jag gissa på). Andra grejen; ska provträna på Friskis&Svettis. Funkar det bra så: Beach 2010 (eller 2011 - beror på hur länge intativet räcker + hur snabbt resultatet vistas) here I come!



Sandra .

utan Dig inget Mig

...ville bara tillägga; hon är underbar.


pz


Long time No see

God Jul och Gott Nytt År och allt det där i efteskott! Wiho, snart en månad av första året, bara elva kvar sen är det nyår igen, och fram tills dess står en massa roliga saker i kalendern! Tjihu! Såå...finns massor att berätta. Kort och gottför att inte tråka ut ngt eller ngn: Dt jag tänker på mest atm är att det snart börjar dra ihop sig till de stressiga veckor innan lovet, att vi drar till Barcelona med fotbollslaget under påsklovet på träningsläger OCH att vi drar till SPANINEN vecka 17 med klassen! WIHU! avis? Hm..världen är inte rättvis. Hö Hö. Några som ska med på den resan är dessa älskvärda och oemotståndliga personer:


Bruden som fyllde 17 år i torsdags. Supersööt! Namnet är Bianca och ni hittar henne här!


Grabbarna Bus! Sebbe och Pontus; sweetsweet! :D


Med lite fantasi så ;) Madde, Sebbe, Bianca, Pontus och min egna solstråle Emma NUTZ! :)


Snyggingen Madde som ni hittar här, Emma, jag och sötnosen Victoria! Och ja..vi är mongo! :)


På jullovet hann vi även med litefotografering. Självfallet var mästerfotografen Julia, som nu bloggar här, som med talangen i sig höll i sin supermegacoola kamera:


Emma, jag & Jojjo! Ni är såå fina!

Finns mer bilder men det komemr fler tillfällen till mer inlägg och mer bilder. När desa kommer kan jag dock inte svara på, men sm jag sagt typ 4565 ggr så skall jag at mig i kragen och då och då upptadera med lite bilder och sånt!

Dags för mig att knyta säcken! Staden imorgon med mor för att införskaffa jacka, skor och gymkort! Får se vad vi har med oss när vi återvänder hem!

Jag vill till Thailand!

nu

Nu

NU

NU!

Godnatt!

//Sandra Malm


RSS 2.0