Jag längtar till v.14

..för då är det träningsläger i Barcelona! YEHA!

Trött, ont i halsen, hungrig... haha känns som om jag bara klagar! Hursom helst, precis inkommen från en liten sittstund (kan man säga så?) i solen. Sååå mysigt att känna hur solen värmer igen. Längtar till jag får ta en filt, lägga mig på gräsmattan med en bok och förbli där i timmar och bara steeka!! Mmm...

Gårdagen, älskade Julias födelsedag, tillbringades å ett fik i stan med Emma, Madde och Bianca. Det var riktigt mysigt trots att vi inte var där så länge och trots att vi skrämde upp vrandra som in i helevete. Usch vad rädd jag var..haha. Sen drog vi hem till Kajsa runt ett, gick till Statoil och käkade mat (vad gott det var; PIZZA!)! Sedan blev det snabbspolning av skräckfilmer och gluttning på den ännu halvt sedda Grease, och tillsist sovdags runt fem kanske?

Puss

Sandra


Vill bli brun igen! NU!
(Konstig bild, ser ut som om jag är fett kort...eller nått)


19/3!

Heej, de va länge sen!
Jag och Sandra är just nu hemma hos mig och fixar oss lite för snart ska vi bege oss in till stan och träffa våra kära klasskamrater.
Förresten så har jag klippt mig, var nästan två år sen så det behövdes verkligen,  blev mycket kortare än vad jag hade tänkt, men är hyffsat nöjd iaf.
Vår kära vän Julia fyller 17 bast idag! Grattis JulleGulle!!

Arg

Med mer än tolv timmars sömn och med en bubblande ilska är det dags för matte, spanska och arbetsätt och lärande! Usch! Nej, inställning vare: Woho...

Hoppas det går TOPPEN på Biancas träning med bajen, håller tummarna!

Och Emma fina vän, KLADDKAKAAA?? :)

Sandra

Nej det är ingen vanlig dag för det är Sandras födelsedag! HURRA HURRA HURRA!!!!

SANDRA 17 BAAAAST!!!!
GRAAAAAAAAAATTTTTTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISSSSSS GULLUNGE!!!!!!!<3333333333

Åldersnojja

Jag har seriöst fått åldersnojja. Eller kommit in i ngn knasig fas, fått för mkt hormoner, eller för mkt vårkänsla. Kul att fylla år, men fattar det inte, dock inte lika kul att bli sjutton. Känner mig inte riktigt redo att bli så gaal. Eller känner mig inte redo att bara ha ett år kvar då jag kan kallas "barn". Och när pappa hade skjutsat he mig från träningen och vi satt i bilen (han skulle iväg och jobba, sen drar han imorgonbitti och kommer hem på måndagkväll så hinner inte se honom förns då) oh han skulle säga hejdåoch det trditionella "nu säger jag godnatt till en sextonåring och imoron väcker jag en sjuttonåring". Gråten var inte långt borta, haha. Grin-Olle. Men morgondagen blir knas, inte riktigt som en födelsedag, förra blev också knas då pappa var borta (i USA) och jenny inte käkade med oss. Inatt sover Jenny borta, mamma är ledig och vet inte att jag måste gå upp så tidigt som 6, vilket betyder att jag gr upp själv, grattar ig själv, äter frukost själv och böläää...sen är det skola. Kan ju bli kul :D! Inga läxor eller prov eller ngn sån shit! YES! :DSen är det bara hem, städa, handla at, åla naglar och fixa mig iordnong,presentöppning och mys med mamma och jenny (&Emma) för att sedan få huset belamrat med fina flickor (& ev. pojkar). Sen vet jag inte vad so händer. kul ska vi ha! :D
Match på lördag och mysig mor&dotter-middag med Emma, Vican & Jenny + våra älskade mödrar.
Koonstigt inlägg. Inget samanhang. Skönt och få skriva av sig. Vår m-knapp samt några fler är lite knas, funkar inte alltid så .. ni vet.
GAAAAh, fyller snart år, 26 min kvar!!!! Måste sova innan! Usch...
PUSS
Sandra


Favorit i repris! Älskar också denna bild! Julia är GRYM!


11 mars, snart 12!!!!!

Det var ett tag sen sist, jag hinner liksom inte vara inne på datan så mycket under veckorna, bland annat pga pluuuuugg och träniongar
Sist jag skrev var jag i sälen, riktigt härligt, vill tillbaka! Aja nu är jag iaf hemma sitter nyduschad och käkar fryst frukt. Borde egentligen plugga men jag orkar verkligen inte..
NU ska jag städa mitt rum innan mamma blir galen...

Puss o hej!
Emma

Sandra sötnosen blir 17 år om ungefär 2 timmar och 27 minuter, stor flicka!!!!!
Glöm inte gratta henne!!

Älskar den här bilden på mig och Sandra, tagen någon gång i vintras när vi var ute och fotade med Julia och Jojjo.






WOOOOOOHOOOOO

LADY GAGA 7 MAJ!!

Tack Julia!:D
Emma

:D

Är just nu i sköna härliga sälen:).

Emma

God förmiddag!

Sitter här i mors min affär igen, sista jobbdagen innan jag drar till sälen. Det ska verkligen bli grymt härligt!
Gårdagen var gaalet mysig med mycket prat och skratt. Först såg vi It´s complicated som var jättebra förutom slutet. Sen efter bion gick vi till FRiday´s och käka där, galet gott!! Så det blev helt enkelt en riktigt lyckad kväll, det brukar iofs inte bli annat en lyckat med dom tjejerna.  

Efter jobbet är det PACKA som står först på listan, sen hanbolssträning och sen bär det av mot Sandra där vi ska käka middag och ha en allmänt trevlig tid med flickorna:).

Ha de bäst flodhäääst!
Emma

Alla fina flickor från förra klassen

Måste bara lägga in den här

hahah, kolla vad Sandra gjorde med mitt hår förra helgen:D


1 mars

Tiden går verkligen fort, det var liksom hela 2månader sen det var nyår, galet.

Nu befinner jag mig i mammas affär som jag ska göra till klockan fem idag då jag ska skynda mig hem och göra mig lite iordning sen blir det bio och efter det middag på Friday´s med Sandra, Jossan och Jojjo, supermys!!


En härlig vinter bild från förra året på, sandra, emelie, jojjo, jossan, minna:)
fotograf:julia (tror jag)


Emma

Mars

Just sett klart på Sagan om Ringen. Den var lite seg och väldigt gammal=dåligt gjord, men helt OK! Men äckliga tre timar lång, har typ skavsår på rompenstompen. För 45 min sen började den tredje månaden på detta år. Min födelsedag snart. En snabb månad och förhoppningsvis varm! :)
Sandra


HEEEEJ

Idag har det vart en riktig slappdag och har inte hänt nåt speciellt. Mina kusiner och deras familj var här igår så det blev en myskväll med dom då. Dom sov över här och åkte hem hyffsat tidigt idag och sen dess har jag bara legat och slappat till typ sju på kvällen då mamma och pappa skulle gymma så jag joina dom.
Imorgon är det jobb för hela slanten sen på kvällen blir det biomys och middag med de bästa.
Skönt att höra att Sebbe mår bra, blev riktigt lättad igår när jag fick ett sms från Madde som sa att han var okej!
När jag ändå kommer ihåg det kan jag ju skriva Grattis på namnsdagen till Mamma som har eller hade namnsdag idag/igår och till Abbe som har namnsdag idag/imorgon!!:D
Nu: DUSCHA
Sen: SOOVAAA
Emma

RSS 2.0