För fint väder för att blogga!

Rubriken ger er svar till den dåliga uppdateringen. Hursomhelst så är Emma äntligen hemma! Hur underbart som helst och vi kom in på rätt skola och linje! :D Sedan Emma kom hem har vi tre dagar i streck legat vid stranden och glassat! Och bruna har vi blivit. Mamma sa nyss att hon inte trodde jag kunde bli så mk brunare. Vad har man då för anledning att logga i solen, inte lika roligt plus att jag vill bli mkt brunare! Är lite blekfis på vissa ställen...
Anyway, imorgon är det paddling med Emma, Jojjo, Emelie, Minna och Jossan som gäller. VI ska paddla till ngn ö eller strand och tälta där och ta med oss en massa god mat! Ska bli supermysigt.
Nej, har bråttom, vill vara utvilad imorgon plus att jag ska packa och fixa mat nu så see ya bejbis ;)
Sandra






Så här mysigt ska vi ha imorgon, fast mysigare! :D <3

HEEEEEEEEEEEEEEMMA!!:D

Kom precis hem från en fantastisk kryssning, jag har verkligen haft det  super men det känns skönt att vara hemma också. Har ju saknat alla här hemma så sjukt mycket. Är väldigt trött nu så ska nog dra mig mot sängen. Skönt att få sova i sin egna sköna varma säng. jag berättar om kryssningen imorgon. Godnatt!!
Emma

Emma kom hem!

Gosh vad jag saknar bruden. Har bara träffat henne EN gång under lovet. EN gång, fattar ni? Usch...Men destu närmare vi kommer hennes återkomstdag destu mer saknar jag henne. Men idag har jag haft dagarna i andra tankar då jag, Jossan och Jojjo drog till Fjäderholmarna. Den först ön i Skärgården. Det var skit mysigt trots att vi brände oss rejält, låg bland fågelskit, inte hade ngt tillräckligt varmt vatten att svalka sig i och trots att vi blev ATTACKERADE av fåglar typ. Haha, ja de var lite smått galna. Blev typ arga för att vi bara satt där elelr för att vi inte gav dem mat. Haha.
För tredje dagen i rad är jag sönderbränd i ansiktet. Verklign rosa, men det blir lite mindre för var dag så det hålller väl på att lägga sig, hoppas jag i alla fall. Usch, bränd hy är inte speciellt mysigt!
Imorgondagen lär nog hålla mina tankar borta från Emma också eftersom att den bjuder på den årliga Nibbla Cup! :) På dagen bjuds det på Cup, ol och bad och senare på kvällen är det, som sagt, PARTAJ! I Love it! ;)
Funderar på att gå och lägga mig redan nu eftersom att det bli en lång dag och jag vill verkligen inte vara trött då. Men kanske går ngt bra på TV ist. Får se, Lite bilder kanske kommer om det blev några bra, annars komemr de nog upp på Facebook.
Ha en underbar Lördag i VÄRMEN (har hört att det ska bli 30 grader, HOOLY MAKARONY)!
Sandra


= SOMMAR, SOMMAR, SOMMAR!

Kista!

Vill baa börja med att säga: FYFAAN vad underbart det är att med sommarlov, värme och solbränd hy! GAAAAAAAAAh vad jag älskar det. Och destu mer jag älskar det, destu mer ångest får jag över hösten. Usch!
Dagen tillbringades intepå ngn ö eftersom att båten krångla och valde att fungera runt två tiden då det var försent för att dra ut. Så jag och mamma tillbringade dagen på den fläktnade båtbryggan i tre timmar typ och även då det var samma antal timmar som igår så brände jag mig rejält. Framför allt i ansikte. Var verkligen ROSA idag. Haha men bättre än inget i alla fall ;) Kvällen bjöd på en tripp inåt staden, eller rättare sagt så ledde våra ben oss efter, några om och men, till Kista där vi han rusa runt typ två affärer bland rean innan det bara var en kvart kvar tills de skulle stänga. Då var vi tvungna att bege oss till det dära matplacet och käka lite. För min del blev det Kebab. Usch, har syndat...:P Lär aldrig bli så smal som jag vill bli. Men men, lever livet och är lycklig.
Jag och Vican missade bussen medan Jenny fortsatte till Ekerö, eftersom att vi prångt skulle ha våran Maräng Swiss, så på vägen hem träffade vi fyra artonåringar..Haha, lite skoj...
Nej, nu ska min syster ha datorn och jag ska ner och raka benen inför imorgon då jag ska iväg med Jossan och Jojjo till Skärgården och ha det suupeer mysigt och där vi, eller jag ska bränna mig rejäält...;) Let's get a pepparkaka som Emma kommer vara när hon kommer hem! Kan ju alltid försöka att hinna ikapp henne vad gäller brunhet men det lär ju inte var det allra lättaste..;)
Ha det super i den UNDERBARA sommarvärmen
Sandra


Cam Gigandet, så fucking läskigt snygg! Han finns som bakgrund på min mobil! Så har alltid ngt roligt att titta på ;)

Finns det nå roligare att titta på än sommarbilder under vintern?

Har tagit en drös med härliga sommarbilder idag med min NYA MOBIL!! :D Jag och mamma drog ner till en brygga som ligger jättenära oss som är helt öde och svår att hitta. Så där låg vi ensamma idag och glassade i tre timmar i solen. Inte mkt men blev lite brunare. Brände mig till och med i ansiktet...Haha, men bränd hy är sommar! :D Ska snart hoppa i säng. hAr ju verkligen slarvat med sömnen. Har sammanlagt sovit ca sju timmar på dygn...inte bra inte bra! Men ikväll ska jag vila upp mig igen! Ska även upp i bra tid imorgon och ut i solen och värmen. Det är även tänkt att vi ska sätta i vår båt som typ blev klar idag efter ett antal timmars meckande från pappas och vår kompis som vi delar båten med, sida. Så imorgon drar vi till ngn ö och stannar där hela dagen om allt går som det ska.
Tränade även en snabis idag. Gick skiiitbra trots att jag var trött och så! :D
NU framöver händer bara en massa skoj och schemat är full speckat! I love it!
Imorgon ska jag alltså ut med båten och senare, på kvällen, ska jag träffa Vican och fika eller käka middag.
På fredag drar ett par tjejor till skärgåreden över en dag där vi ska stanna heela dagen tror jag. Eller hoppas det! :) MysMys!
På lördag är det äntligen dags för det årliga Nibbla Cup, en skoj cup i fotbol där vilka som helst får anmäla ett lag i alla åldrar. Våra förldrar har varit med där i et lag som heter Före Detta i jag vet inte hur många år. Men iår får vi äntligen vara med och spela eftersom att vi anmält ett eget lag som vi döpt till Skrattar Bäst Som Skrattar Sist. I det laget är jag äldst och sedan består laget bara av Nibbla Cup barn i alla möjliga åldrar. Så ja, det är småbarn med som går i typ tvåan eller nåt! (: Sedan på lvällen är det den årliga blanketen (stavning?) där alla som medverkad plus familj samlas hos ngn och så blir det partaj!
På söndag lär jag ju sova ett bra tag men Olivia åker på måndag så kanske hinner träffa henne plus att Emma kommer hem snart så då kanske jag kan träffa henne också! Guud vad jag längtar efter den tjejen! :D
Nästa vecka bjuder på mkt tid med familj och vänner plus ett dygns hyrning av kanoter med vad jag vet nu bara Jossan och Jojjo men fler ska väl också med. Då ska vi hyra kanoter och ta med oss packning och paddla till en ö eller strand och tälta. Huuur mysigt som helst! :D

Nu ropar mamsen på mig att det är ngt kul på TV:n, så hörs säkert imorgon om jag hinner! Ha det underbart!
Sandra


En sådan håller jag i min hand just nu, elelr den lligger brevis mig för tillfället. Men har som sagt inga kontakter så nära och kära, kontakta mig på ngt sätt så att jag får era nummer. Och nu sms:ar jag gratis, elelr till comviq. Läskiiigt skönt!

Baksmällan

Var och såg baksmällan idag med Hanna, Zozzo, Agnes, Jojjo och Jossan. Vi hade det jättemysigt i eftervärmen inne i stan och filmen var extremt rolig. Trots att jag hade höga förväntningar så var den bättre än vad jag trott. Tårar sprutade lita här och var och det fanns alltid ngt att skratta åt. Har nog aldrig sett en film och skrattat igenom hela filmen. Rekomenderas starkt..plus att en av killarna bara blev snyggare och snyggare! Inte tönten eller tockisen utan den andra...vad han nu hette... :P



Hahaha


Tuufffiiingaaaaaaar


Hahaha


Annars har det inte hänt så mkt idag. Dygnade så la mig i solen runt halv nio imorse och har pendlat mellan, dator, säng och sol idag. Men trots att jag inte sovit så mkt så är jag skitpigg! Men ska nog pallra mig ner till Tv:n. Då kanske jag kan sätta på ngt ultra tråkigt program så att jag får några timmars sömn. Fick även min nya mobil idag så alla som jag känner! HAR NYTT NUMMER NU!

Åh, vad jag älskar sommarn och sommarvärmen! Önskar att det kunde vara såhär året om med bara en massa glassiga dagar och varma kvällar. Framför allt VARMA och ljusa kvällar. Finns inget underbarare...och nu börjar det bli mörkare igen. Suck Suck...menmen, lång tid kvar innan solen försvinner runt sex som tur är!
Godnatt
Sandra

Välkommen sommaren 2009!

Har bara åtta minuter kvar innan Jenny ska ha datorn så det får bli ett snabbt inlägg:
HAr bara avrit med Jesper och Jacob hela helgen typ så har inte kunnat sitta vid ngn dator. Nu i veckan är vädret så jävla underbart så kommer troligtvis inte sittq och dega vid den här lilla saken så lär inte bli för mkt uppdateringar. Men det är ju sommar. Jag skyller på den. Jag hoppas både Emma och Julia (som är i USAAA, avundsjuk) har det underbart i värmen. Måste ta tag i saken och ta på mig min bikini ta med filten och lähgga mig och sola. Har inte solat en ända gång på det här sommarlovet. Eller jag har ju varit ute i solen men inte solat med mening. Därför ska jag se till att försöka ta mig till ngn strand så ofta som möjligt den här veckan!
Nu ska syster snart ha datorn så see ya!
Sandra

Lyyyckad midsommar!

Sitter nu och gluttar film med barnenoch ungdomarna osms var med idag. Eller kanske hälften, andra hälften har taggat hem. Men är HUUUR pigg som helst så nå sömn blire inte på ett tag. Men filmen suuger så tog ner datan ist. Annars har jag inte tid/får inte blogga och imorgon taggar vi till Munsö på en gång!! :D Och på söndag är det Nibbla träning och sen ska vi säkert sova hos ngn så lär inte hinna blogga mkt den här helgen, men så äre när schemat är fullspäckat och roligt, but I love it. Finns det nå mer att säga då än att livet leker?
Nu börjr filmen ta slut och om jag inte stänger av innan den är slut så lär syster min nog göra det. Hoppas alla också hade en lika lyckad och underbar midsommar som vi har haft. Bilder lär nog komma om det togs några!
Sandra

Midsommar imorgon!! :D

Fyfaan vad kul det ska bli med Midsommar! Nästan alla nära och kära kommer. I love it! Men ngt som inte är lika roligt är att Emma dragit nu. Visst skitkul för henne men hur ska jag klara mig utan henneeeee? Åh, vill också utomlands!! Men snart drar vi också igen. Kreta here i come! :) 
Har märkt att det inte har blivit mkt bloggande men jag vet inte om det är intresset som minskat elelr om det beror på att man har så läskigt mkt att göra. Trots sommar lov så är det fullt upp. Men nu är det abra roliga saker. MEn längtar efter ett nnu mer späckat schema. Har krattat gräs idag och tjänat lite pengar. Vaknade sent så har inte hunit göra så mkt.Nej, tror det är dags att åka ooch handla. Mamma och Pappa har glömt och köpa GODIS och CHIPS! De TROR att alla andra ska ha med sig grejer. Grr, vad tänker de med. Midsommar utan Godis...No thanks.
Ska till Munsö på lördag och äta på Adelsö krog! Ska bli skitkul och mysigt! Men efte den här helgen så ser det ganskadött ut till Nibbla Cup som äger rum helgen därpå! Längtar som faan till det också.  Älskar Paartyyy! ;)
Nej, nu ropar de på mig!
Håll tummarna för att Emma får tag på Internet där nere och ha det underbart och en underbar Midsommar om jag inte hinner skriva innan dess!
Sandra

Kryyyyyyyyyyssning!!

Heej, jag har precis packat färdigt inför imorgon så ska gå och lägga mig snart. Väckaklockan ringer ju redan 04:45 imorgon så det skulle ju vara skönt att få sova några timmar. Det här blir sista inlägget innan jag drar i väg på kryssning i medelhavet i typ 10 dagar. Ska bli så sjukt härligt!, men kommer sakna alla här hemma. Jag tror inte jag kommer ha tillgång till någon data på båten, lär ju inte finnas internet ute på havet. Båten stannar iofs varje dag i något land så det kan ju finnas något internetcafé eller liknande. Nu ska jag sova, ha de så bra medan jag är borta!! Pussheeeeeeeeej!
Emma



Finally some sunshine!

Och självklart så har jag match på kvällen och borde inte tillbringa tid i solen. Vaknade ändå sent, runt ett eller två men har bara suttit inne hela dan typ. Är ju inte bra och vara i solen om man ska spela match. Håller på och laddar på bästa sätt nu. Är så läskigt nervös. Brukar aldrig gå bra på matcherna längre men nu ska jag försöka ändra inställning!! Precis som Emma sa så finns det inte så mkt att skriva. Är dock inte sjuk men har ända bara suttit inne alla dagar nu när det har varit sämst väder. Tränade igår vilket var väääldigt jobbigt. Är ur form så det bara skriker om det. Pallade ingenting typ, men roligt var det och träffa alla igen. Min andra träning sedan Thailand :P Hehe...
Juste, det hände ngt riktigt roligt idag. Vaknade av att Jenny som satt och planerade ngn resa. Så gick upp och fick reda på att förhoppningsvis, allt är ju inte bokad och säkrat än, så ska vi hyra stuga eller tälta ngnstans i Sverige.Och gissa med vilka? Jo, Emma och Vican! Bara vi fyra! FYFAAAAAAn vad kuuul! :D :D Hoppas vi taggar till Gotland eller neråt landet till typ Liseberg eller ngt sådant. Och hoppas det blir av. Annars kanske vi skulle åka på kryssning! Finns ju långa kryssningar också! :D
Och imorgon ska det bli regn...fyfaan...menmen, de sa idag att vädret på midsommar ska bli som idag. Yeeeah! :D Då kan man ha klänning! :D Längtar skiiitmkt till ´midsommar. Alltid lika kul. Kommer ett helt gäng av olika sorts människor! Det tråkiga med midsommar är att Emma inte finns kvar i Sverige så. Då har hon taggat ner till Italien och åker en härlig kryssning och glassar runt på den...! 
Nej, nu blev mina ägg klara, ska mosa ägg blandat med majonäs och lägga det i tortillabröd tsm med grönsaker och räkor. Skiitgott! Ha en underbar fortsatt dag!
Sandra

Frisk..tack.

Godmorgon!!
Vaknade för en stund sen, har inte alls sovit bra inatt. Jag har hostat som jag vet inte vad, aja jag kan ju sova på dan istället.
Idag tänkte jag egentligen åka och kolla på när handbollslaget spelar Eken cup, men jag kännde att det är nog bättre att stanna hemma och vila och bli frisk snabbare istället.
Har verkligen nada att skriva om, det händer ju inte så särskillt mycket när man bara är hemma hela tiden..
Ska käka frukost nu! pusshej
Emma

Lägger in en bild på Sandra och mig, älskar verkligen den här bilden!


Roligt med regn!

Tycker faktiskt det är kul när det regnar. Mysigt. Men molnigt utan regn eller bara duggregn kan slänga sig i väggen. Spöregn tack! Funderar därför på att springa eller ta en promenix i regnet och sen komma hem och duscha i vamt vatten och sen krypa ner i soffan. Ett av det bästa som finns. Nej, tiden börjar rinna iväg. Jag och Jenny kör med en hsalvtimme system. Har bara några minuter kvar tills hon ska ha datorn.På grund av det regniga vädret kommer väl inte så mkt hända idag....Lite tråkigt. Finns inte så mkt att göra liksom ;)Och allt man ska in till stan och göra kostar typ och jag är nästan pank. Avundsjuk på Emma som fick de där 1000 kr. Fast mest glad såklart :D Och ta och bli frisks nu! :D
Sandra


Lääängtar tills vi får barnbidraget

...och solen solklart ;)

Pengar piggar alltid upp dagen!

Jag håller med Sandra, usch vilket skkitväder. Iofs så är jag fortfararande sjuk så jag gör ändå inte mycket mer än ligga i soffan och sova. Jag hoppas att jag blir frisk till torsdag iaf, då ska släkten på pappas sida åka på kryssning i medelhavet i typ en vecka. Det skulle ju inte vara så kul at vara sjuk då tycker jag.
Jag fick ett brev från banken där det stog att jag får typ 1000 spänn för banken hade tagit för mycket i avgift på nåt konto eller nåt, snacka om att jag blev glad. Nu har jag ju pengar till kryssningen:)!!
Jag har inte så mycket mer att skriva om så jag får avsluta här, pusshej!
Emma


SKIT

Fy i hellvete vad arg jag är. På vädret, att jag inte orkat komma i duschen än, att jag satt hemma en lördagkväll utan att göra nånting och på min lillasyster. GRR. Skriker och gapar när mamma ska upp imorgon och jobba.. SÅ kommer pappa upp och fattar ingenting och säger att jag ska stänga av datorn fastän jag inte gjort ett skit. Pappskallar med vänligare ord. Därför ska jag kolla vädret nu. Ber till gud för solsken, sen ska jag hoppa i duschen och sedan krypa till kojs.
Godnatt
Sandra

Svensk sommar!

ÄNTLIGEN så har vi sommarlov! Fast ändå inte äntligen! Fatade inte riktigt att vi slutade igår så sa inte direkt hejdå av allt PÅ RIKTIGT om ni fattar vad jag menar. Så nnu har jag ångest över det när det börjar gå upp för mig vad jag nu lämnar bakom mig. Harinte hunnit blogga så mkt de senaste dagarna. Vi hade balen i onsdags då jag var hemma i typ två timmar sammanlagt och då hade jag jkäävligt bråttom så ngn data hannsinte med, samma sak var det igår när vi hade avslutning, Sov hos Emma inatt och sov typ hela dagenså var hem,ma runt fyra fem och har nästan bara ägnat tiden åt att lägga up bilder på facebook och bestämt vilken mobiljag ska köpa. Har pappas nu och börjar lessna på att ha den.
Nej, nu ska jag lägga upp bilderna från balen och sen ut och springa! Känns inte som om klockan är elva. Har inte ens hunnit vakna till än. Men sådana dagarkan vara sköna också  då man bara gör ingenting och bara segar. För vad ska man ut i det här ruskiga vädret och göra? :P
bjuder på ngn bild från balen: ha det bäst!
Sandra

Bilderna härifrån tror jag är från Vican, har inte laddat upp bilderna från vår kamera än ;)

Fina Emma och jag


Brudarna i 9c, (Emma och Julia syns inte mycket + att några saknas) och jag ser lite...jaa


Emma och jag igen! :D <3


Grabbarna i 9c, inte alla tror jag


Och visst blev håret bra? Blev otroligt nöjd. Theresa, frisören, var otroligt duktig. Ett stort tack! <3

Balen!

tjenixen!
Har precis laddat in bilderna från balen till datan och skickat dom till Jojjo så ska hon göra ett album på facebook med alla bilderna. Balen var sjuktlyckad. Den började med att halva klassen samlades och gick sedan tillsammans till balen. Där stog man och blev fotade och sen gick vi in och åt och lärarna gjorde lite roliga saker på scenen. Sen gick typ alla ut och pratade och så och några killar rökte cigarr. Sen var det dags att gå in igen och äta efterrätt och efter det var det disco. Balen slutade någon gång runt 12 och då gick några ner till kanalen och satt där och pratade och hade trevligt:p. Det var en väldigt kort sammanfattning av balen.
Just nu sitter jag i soffan och kollar på america´s funniest home videos, riktigt roligt faktiskt. Sandra sov här inatt och vi slöade typ hela dan.
Imorgon är det Eken Cup men jg har typ blivit sjuk. Jag har sjukt ont i halsen och är genom förkyld, så det blir ingen Eken för min del, iaf inte imorgon:/. Om jag orkar tänkte jag åka dit och titta.
Tänkte avrunda här, ha de bäst!
Emma

Halva Agnes, Sandra, Emma, Julia, Linda och Jossan


Olivia, Peo Jojjo och Emma


Jojjo, Jossan och Sandra


Jag och Jojjo


Killarna i 9C och jag, Sandra och halva Jojjo


Emelie


9C tjejerna!

Den STORA dagen är här!

Äntligen är det bal. Den dagen som alla har väntat på i nästa ett år. Om cirka en halvtimme ska jag åka till frisören och sätta upp håret. Hoppas verkligen att det blir bra, men det tror jag nog. Sandra är där nu så det blir spännande att se henne. Hon ska bli sminkad där också. Jag försökte också boka tid till sminkning men hon hade fullt upp så hon kunde tyvärr inte sminka mig, aja det känns som håret är viktigare att få hjälp med för jag är inte så bra på frisyrer och sånt, haha.
Nej, ska snart börja gå mot bussen, ha de bäst!
Emma

Bal imorgon!

Har typ precis gjort iordning mig och ligger nu i sängen. Tänkte gå och lägga mig i bra tid idag så jag är pigg imorgon då det är BAL! Jag provsminkade mig och provade alla balgrejer nu på kvällen. Jag tycker det såg bra ut, hoppas det kommer göra det imorgon också. Imorgon tänkte jag för en gångs skull ha med mig kameran så bilder kommer nog komma upp här inom kort:). Jag hade faktiskt med mig kameran till Gotland men jag tog aldrig upp den, glömde liksom bort den. Som tur tog de flesta andra kort. Sandra har ju lagt upp lite bilder på oss från resan dit:).
Nej nu tänkte jag nog sussa, Sov så gott!
Emma

Jag har inte dött!

Har bara haft en sjukt massa grejer att göra sedan dagen innan klassresan. Emma förklarade klassresan mycket bra! Jag hade hur kul som heslt. Så jävla mysigt! Underbara 9c! Vill bara tillbaka..men nu är vi tillbaka. Jag sov hos Emma i lördags till söndagen, Som sagt så sov vi pyttelite så jag och Emma sov 13 timmar den natten. sjuukt sköönt. Sen drog två sega tjejer till kista för att införskaffa lite stuff till balen. Köpte örhängen och halsband och en vit underbar kuvertväska. Ni får se allt senare när allt är klart! :D Köpte även lösnaglar. Vi skiter i och fixa dem. Emma och jag hade bokat tid idag klockan två men som Emma sa; hur skulle vi ha hunnit? Trots att vi är fria från skolarbete så finns det så mkt annat att göra nu. Vi spelade trippelbollen igår. Var hemma runt fyra, duschade snabbt och drog sedan till frissan för att bestämma frisyr till balen för att sedan snabbt dra hem, käka middag och dra och tälta med Emma, Jossan, Jojjo, Olli och Zozzo! Vi hade skitmysigt och fick sova ganska många timmar trots att vi sleepade i tält. Sedan på morgon försov vi oss så vi drog hem till Emma dryga halvtimmen innan vi skulle dra till stan med klassen. Det var tänkt att vi skulle käka lunch i gamla stan men istället hoppade vi av vid Fridhemsplan för att köra Laserdome. Sedan käkade vi glass på donken. Provade Maräng Swissen fast med kolasås ist för choklad vilket nog kommer bli min favorit. Var supergott. stannade sedan i stan till tre då jag mötte upp mamma för att införskaffa det sista införbalen. Kom hem med två löshår i olika nyanser, åtta hårnålar, en vit blomma och lösögonfransar. Men behöver lim till ögonfransarna ochbara den blonda nyansen på löshåret och så tyckte frisören att jag skulle byta blomman mot riktiga blommor så ska därför in imorgon igen. Nu ska jag ta bort nagelacket och fila till lösnaglarna så att de bara är att sätta på dem imorgon och även laga ett armband till imorgon. Åhhh, vad jag längtar och är taggad! Ska hoppa i säng tidigt ikväll så missar nog Dhw så hinner inte med nå mer blogg tror jag men vi får la se.
Sandra


På väg!! ...och tidigt på morgonen!


Ohlalaaaa...


Blåsigt värre...


Hell yeah!!!

Klassens dag

Tjena!
Jag fick precis reda på av Julia att det inte är någon träning idag, vilket är både bra och dåligt. Det bra är att jag kan fixa inför balen imorgon och så men jag var verkligen taggad på att träna det var ett tag sen, jag kan ju ta och gå ut och springa..får väl se.
Skrev inget igår för att jag var helt enkelt inte inne på datan något då. Igår var det iaf trippelboll. Det är när vi möter Birkas nior i fotboll, volleyboll och innebandy. Tappen har faktiskt aldrig förlorat i det och det gjorde vi inte igår heller:). Igår på kvällen tältade jag för första gången i år. Det var jag, Sandra, Jojjo, Jossan, Zozzo och Olivia. Supermysigt var det:).
Jag, Sandra,Olivia och Zozzo vaknade imorse av att mamma ringde och sa att klockan var tio över nio och bussen skulle gå tio över tio. För Zozzo var det ingen brådis för hennes klass skulle typ åka senare men för mig, Sandra och Olivia blev det full rulle. Jag och Sandra tog mopparna hem till mig och åt frukost och gjorde iordning oss. Vi han faktiskt med bussen. Vi fick till och med vänta på den några minuter.
Idag var det "klassens dag" som betyder att vi får göra typ vad vi vill, med klassen såklart.  Vi bestämde oss för att spela laserdome och sen köpa glass. När vi kom dit var det stängt så precis när vi tänkte gå där ifrån kom det en kille och öpnnade så vi fick köra ändå. Skitkul var det. Efter det tog några i klassen en liten tripp till T-centraler och kollade i lite affärer och så. Det var typ det som hände idag.
Nej nu ska jag äta något, känner hur det kurrar i magen. ha de bäst!
Emma

Tillbaka!

Nu är vi tilbaka från Gotland. Jag vet inte om någon av mig och Sandra har nämnt att vi skulle dit på klassresa. Vi kom iaf hem igår kväll och eftersom jag och Sandra bara hade sovit typ fem timmar på hela resan hade vi ingen ork till att gå in på datan då. Resan var jättelyckad. Vi åkte ganska tidigt på torsdag morgon. Vi kom till Gotland runt tre då vi hyrde cyklar till alla. Sen cyklade vi till Kneippbyn där vi skulle bo och där även några andra klasser som gick i nian också bodde. Jag, Sandra och Olivia sov  tillsammans. När vi såg v¨år stuga höll vi allvarligt talat på att garva ihjäl oss. Haha, vi ville verkligen inte ha en stuga längst bort och självklart får vi det. Vår stuga såg typ ut som en liten lekstuga, haha. De flesta andra hade toalett och dusch men självklart hade inte vi det vi hade ett litet handfat i det lilla rummet, haha. På torsdagen gjorde vi inte så speciellt mycket. Vi kom till Kneippbyn runt fem så då åt vi typ och kollade runt lite på kneippbyns vattenland och sommarland. Hela natten mellan torsdag och fredag dygnade jag och Sandra eftersom vi inte ville sova i vår stuga:p. Jag, Sandra och Olivia satt uppe med några killar i klassen och pratade och spelade spel och så. På fredagen hade föräldrarna bestämt att vi skulle cykla till lummelundagrottorna. Så det var bara att cykla iväg 1,6 mil i regnet till grottan. De flesta i klassen var inte glada när vi cyklade eftersom det var kallt och regnade och man var så trött. Men när vi kom till lummelunda var det bättre än vad jag kommer ihåg. Jag har varit där förut men då hade jag för mig att det inte var så särskillt roligt. Efter lummelunda cyklade de som ville till Visby och de andra cyklade hem. Jag och Sandra tänkte dygna natten mellan fredagen och lördagen också men vid tre unngefär kände vi att det inte gick att hålla upp ögonen. Vi hade ju varit uppe i typ 40 timmar då. Så trorts att vi hade sagt att vi inte skulle sova i vår stuga så blev det så tillslut.
På förmiddagen på lördagen var vi på Kneippbyns sommarland där det fanns lite bergochdalbanor och sånt och så var vi på kneippbynsvattenland. Vid ett var det dags att cykla till Visby och lämna cyklarna och sen åka hem.
På kvällen träffades jag och Sandra och vi åkte och köpte varsin Ben&Jerry´s sen åkte vi hem till mig och åt dom. Runt halv två gick det verkligen inte att hålla upp ögonen så då gick vi och la oss. Idag vaknade vi halv tre, alltså har vi sovit hela 13 timmar så nu känner jag mig ganska utvilad.
Jag och Sandra åkte in till kista en snabbis idag. Jag skulle leta efter en silvrig kuvertväska och lösnaglar till balen som jag hittade:). Sandra köpte också en jättesöt kuvertväska, lösnaglar och jättefina smycken till balen.
Det blev ett väldigt konstigt inlägg aja, ha de bäst!
Emma

Rebeckorna gillar ost och majonäs medan olli låtsas inte gilla det

Tjenamorsen i galoschen:)!
Hade brist på rubrik så jag frågade Sandra och vi tyckte den här var bra, haha:p.
Sandra skrev ju att det är sista skoldagen i Tappen imorgon. Jag tycker att det ska bli skitskönt att få sommarlov, men samtidigt är det lite sorligt att sluta grundskolan. Aldrig något mer Tappen..Jag har väl inget mer att tillägga om skolan vi kollade´bara på två filmer Yes man och My best friends girl. Så det var en väldigt soft tisdag.
Imorgon tror jag inte att det händer så mycket, eller vi ska spela upp vår låt som man ska kunna men vi har typ inte hunnit öva något. Fast jag tror inte vi är den ända gruppen som inte kan låten så bra, Det får väl gå dom det går, haha. Juste skoltröjerna har kommit också, så ifall det är någon i klassen som läser bloggen. GLÖM INTE PENGARNA:p! HAHA.
Ska sussa nu, ha de bäst
Godnatt!!
Emma


Bara en skoldag kvar!

Det är riktigt läskigt. Blir nästan rädd av att bara skriva det. En hel och riktig skoldag kvar. Sedan är grundskolan slut. Tänk när man gick i trean, då kändes det som om man hade hela livet framför sig. Till dagen då man började nian var en evighet. Nu är det only one day left. Fast sommarlovet är vääldigt  efterlängtat från min sida. Så det ska bli skönt. Det är även super najs nu, inge plugg. Vet inte vad jag ska göra med all tid. Så idag följde jag och Ärtan med Emma hem efter skolan. Vi hade en riktigt soft dag idag där titta film var det ända vi gjorde.
Just nu sitter vi och käkar lite. Vi har precis planerat balen. Både jag och Emma ringde och hörde om baluppsättningen och bokade nagelförlängning för bara 250 kr, men vi vet inte om vi ska gå dit. Kanske satsar på lösnaglar isället. Men vi få la se...

Emma: Oj, den fär tar slut när som helst. Och så springer hon och hämtar sladden

Olivia: Jag vill också på fotbollsträning. Med ett leende på läpparna.

Frågan är bara vem som ska på fotbollsträning....

/Sandra


Hittade bilden i arkivet. Emma avslöjade nyss att hon ändrat sig och tog bort den vita hästen. Förmodligen laddade hon upp den när vi skulle rida....

Är uppe med tuppen

Godmorgon!
Sovi gott? Själv har jag drömt de mest konstigaste frömmarna, framförallt om klassen...?Kanske för att vi träffades i söndags elelr för att vi snart ska skiljas eller för att vi ska på KLASSRESA på torsdag!!! :D Ska bli hur roligt som helst.
Hur som helst så fick jag mot alla odds en liten stund över. Blev klar FEM MINUTER I ÅTTA! Var ett tag sen jag slapp stressa på morgonen. Hann inte tvätta håret men kör på uppsatt. Funkar alltid lika bra när håret är oönskat.
Eftersom att jag är så seg på att skriva inlägg, gör så mkt annat samtidigt, så har det här tagit ett tag. Därför måste jag kila ner och borsta gaddarna och sätta mg på moppen i det äckliga vädret. Ha en underbar dag!
sandra

Nu är sommarn här (sämst rubrik igen, jag vet)

Ser att jag inte har skrivit på ett tag men har haft fullt upp. Var som sagt vid pölen igår. emma beskrev det perfelt. Var skitmysigt där och skitkul att så många kom! :) Vaknade idag runt tolv eller ett och drog och mötte olli på en strand på en gång typ så hann kinte blogga i morze. Och igår var jag så slut. Är typ lute halvsjuk. Sen har jag inte varit hemma sedan jag drog. Var i busviken, typ the only place med solnedgång. Amaaaaazing. Så vi sattdär och grillade och hade skitroligt med Emelie, Minna, Julia, Johan och Bea och vi = Emma, Olli och jag! Vi grillade korv som vi åt med potatissallad och rostbiff plus att vi grillade hajkbananer eller va Julia nu kallar dem.
Nu sitter jag ensam uppe i stugan och chattar med Emma, Olivia och Rosing Johan. Vet inte vem killen är eftersom att jag inte följde de programmet men verkar lite halvkul sådär:P HAHA, elelr har väldigt kul just nu.
Imorgon är det förhoppningsvis vattenkrig i skolan!! :D:D
Avrundar med en söt bild på mig oh Emma som Julia tog. när vi käkade hos Olivia B.





Hittade även denhär i arkivet, vet inte var och när den är tagen men gullig var den! :D Och plattat hår hade vi ;)

Goddag alla glada!

Vi är ju lediga idag men ändå vaknade jag nio. Så då gick jag upp och började plugga på historiafördjupningen. Den ska vara inne idag , jag sitter verkligen alltid i sista minuten.. Jag har faktiskt inte så mycket kvar, vilket är väldigt skönt.
Ska försöka skriva klart arbetet nu och sen åka till skolan innan fyra och lämna det. Sen ska jag nog ut och sola i det härliga sommarvädret om jag hinner:).

Haha, vilket kort och konstigt inlägg det blev, aja Ha en bra dag!
Emma


Myskväll på Pölen:)

Det var verkligen ett riktigt sommaväder idag, typ 25 grader eller nåt, SKÖNT, men jag har inte hunnit sola nåt för jag har varit i solna med familjen. Jag köpte örhängen och halsband till balen, så nu är det också klart:). Nu är det bara en kuvertväska kvar att leta efter, om jag ska ha de, har inte riktigt bestämt mig:p.
Kom iaf hem från Pölen för en liten stund sen, vi hade typ klassträff eller vad man ska säga:p, haha. Det var faktiskt de flesta från klassen som var där. De som ville bada, gjorde det men jag var inte en av dom, det var alldeles för kallt för mig, haha. Vi speladef ottboll och kort och så. Sandra och Olivia hade med sig typ sanning och konka kort som vi också körde, alltid kul:).
Imorgon är vi lediga!! Vi har typ kopensationsgrej för någon danskväll vi hade i vintras eller nåt:).
Nu tänkte jag avrunda, ha de bra och sov gott!
Emma

RSS 2.0