We are the world!

Hittade den här påen blogg. Det är sällan jag hittar låtar som är såhä bra. Älskar den! Den här verisionen är mkt bättre! Älskar när de börjar rappa!






Sandra

Söndag

Nu är det söndag! Dock ingen söndagsångest! Härligt :) Har hört att sebbe mår bra! Tack och lov! :)<3 Blir tyvärr ingen träning. Mamma & Pappa kom hem med chhing chong mat och alla sagan om ringen filmerna. Läser böckerna och de är tumen upp. Hatade de från början men nu har jag drömmar om att vara en orch! Hö-HÖ
Imorgon blir det kul! Bio+mat ute med världens finaste!
Puss
Sandra

Sjuk!

Sweet! Första lovdagen och jag är sjuk. Började igårkväll och borde stannat hemma egentligen men följde trots det med på bio. Så sov hos Emma inatt! Tack sötnos för allt du gjorde! Hur som helst, Valentines Day blev sedd på sergel med Madde, Sofia, Rebecca, Bianca & Emma. RIktigt mysigt var det! Och filmen var bra. EN feel-good-film! :)

Och har ni hört om jordbävningen i Chile? 60 ggr värre än Haitis tydligen. USch! Det värsta är att vår kära klasskamrat Sebbe är där nere! Känns så overkligt. Sånt här skjuter jag bara ifrån mig och tror inte har hänt. Bara han är okeeeeeej! :/ Nej; han är okej han är okej han är okej! okej? Håller tummarna!! Kom hem! <3

Sandra

GUUUUUUUUUULD!!


No school

Woho! Älska snön! Älska Sl so inte klarar av vintern! Tack vare de tillbringades både måndag och denna fina dag hemma! Dock har jag en del jag behöver få gjort i skolan så imorgon ska jag nog försöka trängamig på ersättningsbussarn men hatar att trängas och får ångest när min mamma kommer hem och säger att det tog ca fyra timmar för henne till jobbet. Gick hemifrån kvart över åtta igår och var på Brommaplan halv elva. drygt två timmar till brommaplan. Sjukt. Men jag lider inte! Jippie!
Nu skall jag sjunka ner i djurens och komunisternas värld. Boken ska vara utläst till på fredag! HA en bra kväll! :)
Sandra


Visst ser boken rolig ut?


No school!

Imorse tog det en timme och 20 minuter till brommaplan och när vi väl är där så är ju tunneabanan avstängd och alla ersättningsbussar var helt proppfulla så det var bara för oss att vända och åka hem igen. Tror inte jag och Sandra är dom enda som har fått göra så idag. Jaja, för mig gör det inte så mycket, skönt och vara hemma:). Får väl se om vi kommer in till skolan imorgon..
Puss och hej!
Emma


Begraven

Är nergrävd i plugg. Kvällen igår tillbringades på Munsö med lek isnö, rasten och Pokémon, haha kul o få vara barn igen ! :) natten gick åt till att läsning vilket fortsatte när jag vaknade följt av skottning och en promenad samt facebook och data och nu sitter jag här! Har läst ut boken men hela Troja uppgiften kvar! :/ så Puss!
Sandra

GODNATT!

Har pluggat fram tills nu eller korta pauser har jag haft. Tycker iaf att det räcker med plugg för idag, tänker sova nu!!
Puss o hej!!
Emma

Inte OK!

Nej, det är typ inte ok att vara hemma på en lördagkväll och plugga. Jag vet faktiskt inte om jag har gjort det nån lördag förut. Till måndag ska jag läsa ut en bok som jag precis har börjat på och så har jag en skrivuppgif som jag måste göra om filmen Troja, kommer typ inte hinna:/. Nästa vecka kommer vara en helvetes vecka, vi har så gaalet mycket, men det är bara att bita ihop det är ju snart sportlov.
Bäst att sätta fart igen. Puss hej!
Emma

BÄST!

HON RAMLADE INATT I 100KM/H OCH NU TOG HON BRONS I SUPERKOMBINATIONEN!!!!!


Emma


Fettisdagen

Om nån har missat det så är det faktiskt Fettisdagen idag, vilket betyder att typ alla käkar semlor. Själv har jag faktiskt inte käkat en enda semla för jag blev så galet mätt efter middan så jag tar den imorgon till frukost istället, haha.
Idag har jag bara vart i skolan och sen nu på kvällen var det träning, så en helt vanlig tisdag helt enkelt.
Jag ska faktiskt gå och lägga mig typ nu för imorgon ska jag upp halv 6 för jag och mamma ska åka och gymma innan skolan.. om vi vaknar, haha.
Så puss och gonatt!
Emma


Jag är hungrig!

Jag är hungrig men jag orkar inte gå hela den långa vägen till köket och öppna kylskåpet och göra nåt att käka..Jag har ett PROBLEM..
Emma

Sökte på hungrig på google och den här bilden kom upp.
ÄÄÄÄCKLIGT! är nog inte lika hungrig längre..

Då var denna helg över! :(

Jahapp, dags att dra igång igen imorgon med skola och träningar. Har varit sjuk så har ine blivit ngn fysisk aktivitet sedan Romme. Eller förutom idag då jag grabbade tag om hanteln och tränade på triceps och biceps. Haha mina sladdarmar...bra att det får jobba lite. Längtsr efer att alla snö skall försvinna så att man kan springa ute. Visst går det nu ckså men jag hatar att springa så man bara halkar runt och inte kan springa maximalt.
Hursomhelst, Alla <3 Dag idag! Mysigt! Kikade nyss klart på en supergullig film. Till det blev gnagde familjen ppå rödasmå traditionella geléhjärtan. Kvällen började med att inget sådant existerade i vårt skafferi men då min älskade mamma kommit hem visade det sig att, till min lättnad (vad är en alla hjärtans dag utan geléhjärtan?), hon hade köpt med sig en ask. Dock är de inte så goda..

Nej, nu ska jag nog krypa ner i säng och försöka komma någon vart i vår svenska bok, den ska vara klar nästa måndag och jag har en sisådär 300 sidor kvar (+ pytteliten text). En dusch stod på listan men då jag såg att klockan var mycket och då mitt hår har lång torkningstid får jag gå upp en halvtimme tidigare imorse istället. Inte mer med det. Och herregud vilket roligt inlägg!
Sandra


Väntar på duschen!

Tjena alla coola männsiskor!
Ser att sandra har vart i farten här. Var ett tag sen jag skrev eller vi skrev iofs ett inlägg tillsammans inatt men då sov typ jag.
Sitter och väntar på att duschen där nere ska bli ledig så kan ju lika gärna slänga in ett inlägg här.
Den här helgen har typ varit som alla de andra helgerna.
Fredag: Var jag med Sandra och Olivia, supermys!
Lördag: Match(förlora tyvärr) sen chillbill och kladdkaka med Sandra massa kort blev det också!
Söndag: Sov typ bort hela dan, sen träning med mor min.
Nu tror jag duschen blev ledig så puss och hej!
Emma

BU!

Nu är det dags för oss nattugglor att sussa! Denna kväll har varit riktigt rolig!!BIlder kaaaanske kommer..hehe!
Godnatt!
Systrarna R


Grejen är den att...

...jag vaknade nyss! Wiho. Så jävla härligt. Älskar HELG! :D Gick och la mig tidigt igår så ca 11 timmars sömn fick jag vilket är klart bättre än nattens förra tre timmars. Så nu är jag utvilad men dock fortfarande sjuk (förkyld) och så blir man så galeeet seg av att sova mycket.
Som sagt blev det ju icke mycket sömn natten innan, min kära boggkamrat fick heller inte sova så mycket då anledningen var engelska (som jag inte ens redovisade och lämnade in...onödigt!). Därför, pga av vår bristentusiasm och energi, kom älskade olivia över och glass, godis och chips blev inhandlat för att sedan gosa ner rumporna i soffan och kika på TV och film. Vi han se båda ngt knasprogram där alla var snåla, uttröstningen av Let's Dance och HippHippHora. Usch (!) vilken hemsk film.

Just nu sitter jag bänkad framför datorn värld med en ostbågspåse. Orkade inte göra mig frukost. Nackdelarna med helg är alla onyttigheter. Eller visst, gott är det men jaaa... Skiiitsamma. Min hund gnäller och vill ut. Jag är rastlös och jag vill komma igång med dagen, därför väntar en lång härlig promenad. Efter det ska jag försöka undvika datorn, kika i almenackan om något behövs göras redan nu och avklara det då jag från och med NU ska göra allt i god tid. Jag har sagt det förr. Jag får se om jag lyckas. Annars behövs rummet städas eller en nyttig måltid göras eller ett par hantlar lyftas eller ngt sånt som är way more imortant än att sitta här. Men det lär ändå sluta med att ni kommer finna mig sittandes här.
Sandra


Sökte på etusiasm och då kom denna söta bild opp! Naaw :)


Stress

Romme var jättekul! Verkligen. :D lyckades ta mig ner för de svarta backarna :D var inte så farligt;)
NU: Sitter och pluggar för fullt och kommer nog sitta hä ett tag till med min uppsats om the simpsons på engelska. Trodde det skulle vara en döötråkig uppgift men den är bara riktigt tråkig. Kanske för att jag älskar de gulla figurerna så pass mkt. Är inte ens halvägs tror jag, eller har skrivit en sida, får typ max vara två MEN har de svåra kvar.
Need to fortsätta! :) Imorgon är det helg. : "YEES!" så efterlängtad och underbart och underbart och, nämnde jag underbart?, och sömngivande (finns det ens ett ord som heter så? aja ni fattaaaaaaar)

och min hjärna håller på att explodera och min näsa med. Förkyld och känner mig exremt febrig men ingen feber.. :S
Nej, puss NU
Sandra



Romme

Idag är det Romme som gäller. Skall bli galet kul! :D dock var det inte lika kul att gå upp. Har sovit typ tre-fyra tmmar och gick upp för dryga halvtimmen sen... :/ när klockan i vanliga fall står på 06:xx eller 07:xxx var det inte kul att ställa klockan på 04..uscha! Och nu har jag bråttom! Puss,
Sandra

...

Ja, jag är död. Ja, jag har haft mkt o göra och ja, jag kommer inte kunna blogga mkt alls denna vecka pga plugg. Och ja min katt är jätteintresserad av det jag skriver. Hahaha. Och ja, jag stannar nog hemma från skolan imorgon...Behöver plugga och få en liten sovmorgon men bara liten, måste upp runt åtta igen för då skare pluggas :/

Och ja. Romme imorgon. Jippie.
Lite mer plugg, sen: GODNATT.
S

måndag imorgon igen..

hallå hallå!
Det var ett tag sen jag skrev så tyckte det var dags för ett inlägg från mig. Jag har precis pluggat lite lite spanska. Vi har värsta inlämningen till på tisdag så jag tyckte det var skönt att börja lite smått.
Idag har jag varit i allhallen hela dagen. Jag stog i cafét där en stund tilsammans med jossan och nåra andra från deras lag. Dom var jätteduktiga när dom spelade dom höll nollan fram till finalen då dom tyvärr förlorade med 1-2 eller nåt sånt tror jag, dom fick ju iallafall silver:D.
Gårdagen tillbringade jag hos jossan tillsammans med sandra, jojjo och clara och jossan så klart. Supermysigt verkligen. Vi tittade lite på melodifestivalen, för en gångs skull så tycker jag att det var precis dom rätta som gick vidare till finalen. Efter melodifestivalen kollade vi på Sommar med Göran som var riktig rolig. Så det var en riktig myskväll.
Nu ska jag nog börja röra mig mot sängen, ha det bäst, poss o hej!
Emma

Cup hela helgen!

Låter rubriken tala! Taggad som fan! :D
Sandra


Fredag imorgon! :D

Yeeeeeeeeeeah friday imorgon! sköntskönt! Skolan gick kanon. Matten gick kanon..kändes det som i alla fall..Idrotten var rolig. Dock försov jag mig ganska rejäält! Vaknade en halvtimme efter att bussen gått plus att bussen jag sedan tog var en timme försenad så kom till skolan strax innan tolv...inte bra inte bra. Sebbe drar till Chile imorgon i en månad och jag är avis. Och jag är precis hemkommen från skolan och skall ta en buss som går om mindre än en timme. Innan dess skall mat slinka ner i magen, kläder bytas och plugg avklaras..vilket jag inte kommer hinna. Alltså blir det det bortglömda och längesedangjorda sitta-uppe-hela-natten-och-plugga-metoden (Ja, jag har börjat gå och lägga mig i tid..för det mesta i alla fall). Men eftersom att jag fick en rejäl sovis imorse fåre bli så. Tack för mig. Puss. Sandra

sjuk.

hallå!
Trodde jag skulle ha en feberfri dag idag eftersom jag mådde hyffsat bra igår, men icke. Vaknade imorse och hade mer feber än igår så jag lär bli hemma imorron också:/, HATAR att vara sjuk! Fast det finns allafall en sak som är lite positivt med att var sjuk just idag och det är att jag slapp att bada isvak idag. Jag vill verkligen inte göra det igen, men jag måste nog göra det med den andra gruppen senare:/.
Har inte så mycket att skriva, ska nog ta tag i lite plugg nu om jag orkar..får se.
See you lateeeer!
Emma

2009 - 02 - 02 Tisdag

6 timmars sömn + 2 timmars matte + 2 timmars spanska + 1 timmes NO är inte trevligt för hjärnan. Är helt slut och återigen inte på humör. Är såå stressad så tänker inte dröja länge vid denna skärm. Är i princip hemkommen från skolan. Åkte till mammas jobb efter skolan för att sedan dra hem och sedan direkt dra iväg med lillasyster för att införskaffa godis då jag och Emma har en dags uppehåll i vårt godisförbud då det är Paradise Hotel finalen + att Emma ligger hemma sjuk. Hur kul är det då utan godis, läsk, kakor...? Nej precis. Men sen: HÅRDA TAG igen. vafan om jag ska våga visa mig på beach 2010.. Hö Hö. Men är ändå lite glad eftersom att godis kan pigga upp allt...tyvärr. Men mor & far har myskväll så det känns som om det är lördag = galet mysigt. Lär inte hinna få så mkt helg stämning i helgen då jag ska tillbringa halva tiden i säng, andra halvan på Folksambollen, en cup vi anordnar själva vilket betyder att när jag ej ska spela ska jag stå i café och tvärtom. Hursomehelst, nu är det mat som står på listan, sedan ska jag börja jobba med mitt egna prov jag ska göra på spanska, läsa 20 sidor i en engelsk bok + glosor och sedan börja jobba med en arbetssätt och lärande uppgift som verkar galet kul men som kräver mkt energi och arbete. Efter det så är det packning då ISVAK är det som står först på schemat imorgon med turism&äventyrs gruppen. Vet inte om jag kommer göra det igen. Fyfan....


Det värsta är at vi ska gå tills vi plumsar i....:S och inga brandmän..

Usch

Men samtidigt; en utmaning. :)

Sandra


sjuk.

....:/


Emma


Tjosan i trosan

Precis hemkommen från träningen. Gick ej bra så är ej på bra humör så är ej taggad på detta Men vår fina Olivia fyllde år idag så; stort GRATTIS vännen! :D Nu; Godnatt
Sandra


RSS 2.0