AAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRGGGGGGG

JUST NU ÄR JAG SKITARG! NÄR JAG SKA GÅ IN PÅ FACEBOOK STÅR DET TYP ATT JAG HAR RADERATS!!!!!!!! OCH DET GÅR HELLER INTE ATT SKAPA E¨TT NYTT KONTO?!


Emma


Godkväll!

Jag sitter just nu och kollar på American Idol medan jag vet att Sandra håller på att träna och att hon redan har spelat en match idag! Känner mej ganska lat just nu eftersom jag typ inte har gjort ett skit idag. JAja imorgon får jag iaf röra på mej lite för då är det femkamp i skolan, ettorna mot tvåorna ska bli riktigt roligt faktiskt, sen på kvällen är det ju träning och då ska vi typ springa upp och ner för maskbacken får väl se hur det går, det lär bli riktigt jobbigt. 
Väntar också på att Sandra ska komma hit, hon ska nämligen sova här inatt. MYSIGT!
Nej, nu tänkte jag ta en dusch, ha de bra
Emma


Nu börjar stressen

Har mega bråttom. Är trött som faan, blev väckt runt tolv idag men fjärilarna gör mig syperspeedad. Och vaaaaaad tusan ska jag ha på mig imorgon? Hade allt planerat men så kommer Jenny hem och ba: För fint, jag tycker du ska ha.... och så var det igång igen. Ut med alla plagg ur garderoben. Nej, lite överdrivet men ändå. Just nu letar tankarna efter ngn mellanfin outfit jag haft i somras. Vill vara RIKTIGT somrig. För vinterklädeseln får gärna vänta ett tag. Vi får se hur det går. Bild på outfit kommer kanske. Är u inte hemma imorgon men vi får helt enkelt se.  Oj vad långt det här blev hade bara tänkt säga tjolahopp, jag har bråttom, skolan börjar imorgon, klädeskris, höres, puss. Nejmen töjp. Såå, ska packa klart alla kläder inför imorgon och alla fotbollskläder och allt va de nu är. Ser ut som om jag ska resa bort. Kommer alltid på mer saker jag mste ha med mig, smink, duschprylar, smycken mm. Omega3 tabbletter here I come, sen är matlagning och packning.
See ya
Uuuusch, faktumet att det här kanske är sista inlägget innan gymnasiet gr att det hoppa in 974 fjärilar till i magen min. :/ HAha Men men, ha det gött!
Sandra

Nattbloggning

Vill bara i säng nu. Är inte speciellt trött men hallå!? Börjar skolan imorgon! Är ju inte het klokt att jag sitter uppe fortfarande. Klockan var nyss ett. Småtimmarna är verkligen SMÅ. Eller korta framförallt. Men har skrivit en lapp, haha, till mamma och pappa att dom ska väcka mig så fort de vaknar imorgon så att jag hinner vända dygnet. Kommer bli en seg dag imorgon då. Eller idag. Har träning på kvällen. Att vara trött och träning är ingen härlig kombination. Resutat brukar inte vara ngt vidare.
Nog prat om sådant. Dagen till ära: Somnade tidigt igår, eller tidigt och tidigt, runt två tre är väll inte så tidigt menmen, så fick sova ut ordentligt idag, till runt två eller vad klockan var. Aja, skitsamma fick sova nio timmar räknade jag ut men har ändå varit trött och seg större delen av dagen. Kanske inte så konstigt när jag slarvat med sömnen tidigare nätter och inte sovit så mkt mer än typ sex timmar. Tog mig i alla all ut till Rastaborg för att kika in i en mysig stuga med strandtomt som våra kära vänner från Solna hyr i en vecka nu. När vi kom hem tränade jag lite armar. Förjävla jobbigt var det och helt sjukt sköönt! Känns skönt att få ta tag i träningen igen även då man är lite ringrostig nu i början. Har säkert gjort ngt mer idag som fallit mig ur minnet. Ja alla 7664857695376 fjärilar i min mage har i alla fall vart vid liv idag och sett till så att jag inte kunnat bete mig normalt ngnstans typ. Det börjar ge sig nu, bara när jag tänker på skolan som jag bir pirrig. Men plus att ag har haft lite överskottenergi så kan kvällen och natten sammanfattas med ett ord: Rastlöshet! Roligt huh? Nej, precis. Hatar att vara rastlös.
Ne nu börjar jag babbla om massa annat. Tänkte göra det här snabbt så jag fick krypa i säng men så blev det inte. Alltid längre än vad man tänkt sig.
Imorgon vet jag inte vad som händer. Ryktades om bra väder här i familjen så om jag blir väkt i tid och solen strålar så är jag väll ligga och halvslumra uta på gräsmattan en sista gång det här sommarlovet. Sedan ska jag hemma till Emma och lämna grejor och chilla eller planera resa eller nåt. Sedan är det träning som gäller för att sedan åka tillbaka till henne för att duscha snabbt och sedan krypa till sängs där innan STORA DAGEN. Mohaha.
Nej nu ska jag gå och svälja några Omega3 tabbletter, hälla i mig massor med vatten så att jag kissar på mig inatt, höhö, och så att jag slipper huvudvärken, borsta gaddarna och sätta på härlig musik som jag kan somna in till. Mest Nickelback som gäller atm. Två nya favoriter är Bleed It Out med Linkin Park, så jäla sköönt rap eller vad man ska kalla det och Hollywoodwhore med Papa Roach. Mkt rock nu men så blir det när man spenderar mkt tid med Munsöborna. Kanske kan lägga in lite härliga låtar senare OM jag kommer ihåg och PALLAR. Än en gång så hoppas jag att ni sover gott. pz out, höhö
Sandra

33 timmar kvar!

Sitter just nu här i soffan ny duschad och fräsh och kollar på 2½ men medan jag chattar med Sandra. Idag har jag egentligen inte gjort nånting. Jag skulle städa mitt rum och rensa bland mina kläder, men det gick ju inte sådär jättebra. Eller på kvällen var det träning så då fick jag ju iaf röra på mig lite, haha.
Jag har räknat ut att om lite mer än 33 timmar börjar vi skolan. Det är helt insane!! Apråpå insane så var jag på grönan i söndags och då åkte jag insane. Jag tycker den var en liten besvikelse faktiskt. Typ alla som har åkt den har sagt att den typ är helt insane men det vet jag inte om jag kan hålla med om. Det var typ en timmes kö till den iaf när vi var där och sen håller den typ inte ens på i 30 sekunder. Aja det är iaf kul att ha provat den.
Sen på söndag kväll träfgfade jag Sandra och vi gick till ekebyhovsparken där det var utebio. Självklart kommer jag och Sandra lagom till slutet men för oss gjorde det inte så mycket för det var ändå mamma mia som spelades och den har vi redan sett ett antal gånger. haha. Igår var jag och shoppa  med mamma, alltid bra  när hon betalar:)jag kom hem med ett par jeans, och tre koftor. Ska nog in imorgon igen:).
Men nu ska jag nog försöka sova. Pusshej
Emma


I väntans tid

Ännu en natt, ännu inte skola, = ytterligare ett nattinlägg. Såå...hej, allt bra? eller nått. Dagen till ära: inte mkt ära i den inte. Kom hem från Emma ngn gång runt ett två eller vad klockan var. Det blev ju rätt sent igår, somnade runt sju kanske, alltså inte mkt sömn. Därför klev en trött Sandra in genom dörren imorse med sprängande huvudvärk. Så hon tog med täcket ner till vardagsrummet, slog på TVn, täckte för alla fönster, tog datan i knät ochj låg och segafe hela dagen tills träningen började. Dock hade jag ännu mer huvudvärk då. Allt blev inte bättre av att det blev en tekniksträning med extreeemt mkt nickar och HÅRDA (?), ovanligt hårda, bollar. Typiskt. Trodde jag skulle spy ett tag. Men sen eter att ha spelat match så gick det över ganska mkt. Så nu är huvudet helt ömt innuti på ngt sätt.
När jag kom hem väntade massa roliga fysövningar jag börjat med! Extremt roligt, tar bara sån tid. Hoppas för allt i livet att jag hinner med dom när jag börjar gymnasiet. Kör hela kroppen,olika delar på olika dagar. Idag blev det mage, ben och bröst. Det är allt från vanliga armhäningar och utfall till Kissande hunden till en massa knasiga övningar för armarna som "tummen upp". Ngn somvet vad det är? Jobbig som fan, kan inte göra den korrekt än men den ger ändå resultat så det visslar om det. Här ska byggas muskler. MOHAHA. Nej det lär nog ta ett tag innan resultatet blir synligt, bara att känna att musklerna är fasta och att få träna dem är så otroligt härligt! Underbart att träna helt enkelt! Speciellt när man är i form.

Nog prat om sånt. Hade tänkt rekomendera lite stuffs i väntan på att mitt hår ska torka så att jag kan försöka somna. Hur bra det kommer gå återstår att se. Det som kommer rekomenderas är saker som jag använder.  Sådant kan alltid vara kul. Tänkte att det kan vara roligt att börja med. Ha ngt som veckan rekomendation. Nej, jobbigt om vi ska ha ngt vi måste fixa varje vecka. Får väll bli när vi kommer på ngt. Allright, here we go:


- Den första saken är en Anti Ingrow Hair Cream från Veet. Använder den ungefär varje gång efter dusch och/eller rakning. Motverkar inåtväxande hårstrån (?), vet inte riktigt vad det menas med, inget jag har lidit av men ändå, och så motverkar den irritation. Just irritationen hjälper den mig jättemkt med (inbillar jag mig i alla fall). Så ni som har rakapparater som ger er irriterad hy kanske denna guldgåva vore ett kap? Vet itne om det ger ngn skillnad men alltid värt ett försök. Jag tycker det blir skillnad påmig i alla fall. Men stryk på ett tjockt lager eller tunt beroende på hur stor irritationen är så ska ni nog se att det gör värkan. Finns att köpa där man kan köpa Veet-produkter. Köpte min på H&M för knappa hundralappen.


Veet - After Care




- Den andra saken är en Mascara från Oriflame. Fick den av min pappa som jobbar där och tänkte först "vad tusan är det här för craaaapsi?".  Men det visade sig vara rena rama guldgåvan. Mascaran ger extremt mkt volym. Ett svep och du har fina och fylliga ögonfransar. Dock behöver man använda ngn annan mascara innan om man vill ha lite mer längd. TYcker inte Mascaran ger tillräckligt med längd. Och om det är mkt volym man letar efter så är det klart att några fler drag än ett behövs, men dock inte många. Även då det finns mkt på borsten blir resultatet otroligt klumpfritt. Det finns ngn enstaka Oriflamebutik i Sverige, annars är företaget stort utomlands, men annars kan man köpa Mascaran här för bara 135 kr i ordinarie pris.


Oriflame - Beauty Revelation Mascara



- Den tredje saken är också en produkt rån Oriflame. Ett Shampoo som finns i flera olika sorter. I vanliga fall brukar inte deras hårprodukter vara så bra. Eller shampot funkar, är som alla andra, men det krävs en hel flaska med balsam till mitt hår. Håret blir inte alls lent och gosigt. Men det här shampot är som ett balsam. Blir extremt löddrigt och härligt och är lent. Går att använda utan balsam tycker jag, men själv använder jag balsam ändå för att få maximal mjukhet i det. Hursomhelst så går det till och med att reda ut håret med hjälp av det här shampot. Med mitt lockiga hår så är det ju alltid trasligt, bli alltid håret fyllt med balsam men nu kan jag reda ut håret i shampoot och göra som alla andra och ta balsam i topparna bara. WIHU. Älskar gratis stuffs. Nedan på bilden ser ni tre av de sju olika sorterna. Det är den gula vi har hemma just nu, har provat fyra av dem och känner ingen skillnad. Lika bra allihopa. Och luktar gott gör de också. Läskigt gott! Köp dem på hemsidan för 69 kr styck. Nu är det även rea på två av dem. Kostar bara 49 kr. Har lust att själv köpa dem emn känns ju liiite onödigt när far min kan ta hem dem. Höhö, men 
här har ni hemsidan till Oriflames shampon, ni hittar dem där.



Oriflame - HairX

Nej nu börjar klockan bli ganska mkt, måste försöka vända på dygnet. Är dock piggelin, menmen.Finns lite mer att rekomendera men det får bli en annan gång isf. Nej ska trycka i mig ngn frukt eller mack.a Är staaarving. Så höres och cs ngn gång. NattiNatti.
Sandra

Sömnsnack på g

HAHHAHAHAA jaaaaag dööör. FInns inge roligare än folk som babblar i sömnen. Tur att mina kära vän Emma gör det hela tiden! Är hemma hos henne nu, hon har somnat som vabligt och jag är pigg som en gris. Drf ska jag dela med mig av min glädje så att ni alla kan få ett stort leende påläpparna. Okje alltid roligar live, men ändå:

Första gången sätter hon sig upp hastigt när min mobil vibrerar pga sms och frågar skrämt:
- Ringer det? Hurru ringer det? Ringer det eller?
Jag svarar då typ ngt som:
- HAHA neeeej, sms!
Emma:
- Jaha, förlåt då...., Förlåt, förlåt....amen förlåt då!
Haha tydligen så ruttna hon rejält och blev ganska sur när hon sa sista förlåtet. Sedan lägger hon sig ner och säger mkjukt och gulligt
- Förlåt hurru, förlåt.

Gissa vem som skratta så tårarna spruta? Och som sagt, 045704367 gånger bättre LIVE!

Andra gången tårarna fick spruta, den här gången ännu mer så låg hon ner på sidan, rullade över på rygg och tittade upp i taket för att börja mumla:
- Pappa, Pappa, asså pappa, var är, pappa, papp, m papp, pappa.
Haha kanske inte var sådär jätteroligt. Eller jo klart jag skratta som en liten gris men det som fick tårarna att forsa var när hon sträckte ut handen och drog den från sida till sida i luften och tittade KNAAAAAAAAAAsigt på den.

HAhaha jaa, kanske inte alls låter kul men om ni skulle se henne live så lovar att ni inte lämnat rummet med ickeleende läppar.

Hursomhelst, dagen till ära. VAd har jag gjort? Jo, somnade runt sex sju tiden här hemma hos Emma. Blev väckt strax innan tolv eller vad klockan var för att Emma och hennes familj skulle in till Grönan! Kul för den sömntutan. :D Runt två tiden hade jag kommit hem och hunnit göra lite dsmåsaker för att sedan krypa ner i sängen och sova FYRA timmar, till sex alltså. Sjukt, men var sååå trött. Sedan var detr bara att starta hjärnan, blev dock en låång start för den började inte fungera förän halv nio typ. Nio började en film i Ekebyhovsparken, utebio, men hade redan sett Mamma MIa som visades så kände ingen press att vara där prick liksom. Så efter en dusch och sånt lämnade jag moppen hos Emma för att komma precis till filmens slut. Typiskt va? Men då slapp vi att sitta och bli kalla. Sedan for vi runt på döda Ekerö en sväng med ett häärligt gäng bestående av typ tio pers ungefär. Vågar inte ta upp namn. Risken för att jag glömmer ngn är too big darlings.

Det blev ett feting inlägg idag igen, men njuut, snart börjar skolan. Då har jag inte tid att lägga ner såhär mkt tid på att skriva ett helt inlägg. eller ska aldrig säga aldrig men vi får se, troligtvis inte. Nu vet jag inte vad jag ska göra, hittade inte filmen igår så ska nog leta vidare efter den. Eller gå in på facebook nu eller nåt. Hursomhelst, hoppas ni sover gott
Tjingeling
Sandra

Hemma i kylan!

Tjabadabadadooo, hemma sen ett par dar sen. Förutom kompisarna så är det inte härligt ngnstans. Längtar tillbaka nå enormt. Gå barbent på kvällarna, ligga och steka vid poolen på dagarna...Här är det kallt så mjukiskläder är ett måste, visst mysigt men hellre no clothes liksom, men värst är när man ska ut och måste kränga på sig jeans och tjocka tröjor, not najs babes! Man vill kunna gå ut i bara en enkel klänning eler nåt sånt;) Plus att man blir bleeeek i denna kyla. Flagnar som ett litet barn osm brännt sig rejält i solen, typ det jag gjort menmen, och nu har jag ingen chans att bygga upp en fräch solbränna förän nästa sommar. ÅÅÅH ångest ångest ångest!! Vad ska man göra i ett sånt här land när t.ex. Thailand finns? Svar: Ha ångest och vara glad för att vi bor i ett rikt land utan krig och med rent vatten. Usch, sommaren är underbarast i Sverige. Sen kommer vi få stå ute och frysa i mörkret resten av året. Speciellt nu när vi börjar gymnasiet, hur mkt tid kommer man inte lägga ner på att vänta på bussen eller "tuben" med ett fulare namn? Mer än vad jag inte vill tänka på, drf ska jag sluta klaga och berätta en massa roliga saker! :D

Just nu befinner jag mig hos Emma, hon sover såklart och som vanligt som en stock. Väntar på att hon ska börja prata i sömnen så jag kan få mig ett gott skratt!Det har precis blivit ljust ute. Vi har tillbringat tiden hos henne med att fjanta oss lite, men bara ytterst lite, höhö, och så har vi hållt hårt i våra älskade mobiler och smsat som galningar typ.
Idag hände det inte mkt i mitt hus förutom att mina päron satte på Cat Stevens på högsta volym och sprang runt och dansade till honom i köket. Fick även höra en och annan berättelse från deras barndom. Eller kanske från när de var ungdomar. Visste inte att min pappa lekte krig i skogen när han var i samma ålder som jag eller att han och hans kompisar varit galna när de blev lite äldre, han hade tydligen blivit nära på att bli skjuten flera gånger. Dock så siktade inte vapenhållaren elelr vad man kallar den killen, på honom.

Menmen, runt sjutiden tog jag moppen upp till Emma för att sedan bege mig till busshållsplatsen med Olivia och Emma.  Next: The Voice.
Träffade Emelie och Minna där inne, trängdes lite och lyssnade en snabbis på några låtar. Men om man ville se och höra var det en förjevlig trängsel, drf valde vi att hitta på annat. Men tydligen så funkar det typ aldrig att ringa eller smsa där eftersom så många gör det eller va det är. Drf blev det knas och en låååång ensamvandring i trängseln bland knuffar och gloende människor när jag inte fick tag på mina kära vänner efter att ha lämnat dom. Lite knas sisådära.

Nej h'nde nog inte mkt speciellt ikväll, men mysigt varee liksom ba yo breee. Höhö, nej nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva. Är pigg som en ärta men har läst alla bloggar, ingen inne på msn och har gjort allt skit på fejjan. Nej, apropå bloggar, såg att vi har några läsare varje dag. KUL! och håll ut kanske jag ska säga. Nu till hösten när man kommer in i en rutin och om det inte blir för tungt i skolan kommer vi nog ta tag i bloggen mer. Men det r INTE kul att skriva när man inte känner för det och vi har bestämt att vi inte ska ha dåligt samvete eller nåt för en dålig upptadering. Inga krav. Ingen press. = De få inlägg vi gör handlar om annat än "Sorry för dålig upptadering" som de allra FLESTA, inte alla, bloggarna handlar om.

Apropå ännu mer om bloggar. HAHAHA till bloggfighten. Eller HAHA till Kissie (pinsam brud), GOGO Amir och Paow. Typ så. Inte för att jag bryr mig såå mkt, läser deras bloggar men kommenterar aldrig eller blir typ galen. men lite ögongodis, för ibland skriver de lite vett, ibland är det bara pinsamt. Läser nu inte bara de tre bloggarna och är GAAALEN i som. Njenej läser både både vänners, de större och mindre bloggar vars ägare, eller vad man ska säga, I don't know.

HAha, har bara suttit o skrivit, inte tänkt påhur lååångt det här blev och hur tråkigt det blir utan bilder. Ska kika runt lite på facebook nu, sen är det kenzas blogg som gäller, sen borttagning av smink och tillsist ska jag leta upp jiddra inte med zohan på den här datorn. Emmas dator, men hon sa att den fanns. Wish me good luck, lär behövas.  Vet inte direkt var man letar etfer en film. Okej i mappar i guess men aa. Skitsamma, hoppas ni sover bra alla sömntutor som itne orkar hålla mig sällskap. :P

Haha och juste, bara för att jag skrev det där om bh:n (lovar att ingen märkt det annars, eller inte han i alla fall) så skulle ngn, den där "han", såklart vara där och "Varför lägger du upp bilder på dig själv i bh på inteneeet? " För det första: LÄÄS! Står ju förfaan. :) HAha, menmen, gissa vem. Kanske kan lägga upp bild senare på honom? Eller vad tycker du R..............oups höll på o försäga mig där vavavav. Höhö så desiree typ. Neeej neeeej neej nej ingen jäla fjortisblogg hära. Ska sluta men var tvungen. Retas lite. för: Har. Så. Tråkigt. (:

Godnatt på er.
Sandra


Tjululu!


Det var ett tag sen jag skrev nåt här förmodligen för att det är sommarlov och man vill liksom göra så mycket annat. Jag tror att det blir bättre med uppdateringen för min del sen när skolan börjar och när man kommer in i i dom vanliga rutinerna igen. Det är helt sjukt vad sommarlovet har gått fort fast ändå känns det som att det var en evighet sen vi slutade nian, haha. 
Nu är jag i min mors affär och jobbar, fast just nu är det inga kunder så då kan jag ju passa på att sitta vid datan. Sandra har ju kommi hem nuuu:D:D. Eller det gjorde hon ju igår natt. Gu vad hon skrämde mig igår asså. Jag satt vi datn här i affären och så hörde jag att nån kom in i affären, så skulle jag gå ut ifrån köket eller vad man ska kalla det, iaf där jag sitter nu, så dök hon upp bakm kassan. Det tog några sekunder innan jag förtsod vem det var, men när jag väl gjorde det hoppade jag typ till och skek. Så sjukt kul. HAHAHAHAHAH. Det var en liten flicka i affären just då och hon måste ju undrat, haha.
Nu är det bara en enda plutt vecka kvar tills skolan börjar. Börjar bli lite nervöst faktiskt, haha. DEt känns som jag har massa att göra innan skolan börjar, fast egentligen har jag nog inte det hahah aja nu ska jag göra lite nytta typ städa eller nåt. Pusshej!
Emma
 


Gratisbio.se

För bara någon dag sedan fick jag nys om den här sajten, nämligen http://gratisbio.se/. Hade inget speciellt att göra så blev medlem. Visade sig dock vara mycket roligt. Genom att utnyttja erbjudande, registrera dig i visa sajter, medverka i undersökningar, värva vänner mm. kan man oftast helt gratis samla poäng som man sedan kan växla mot presentkort på de flesta affärerna. Då inte bara klädaffärer som man kanske först tror, utan det finns presentkort på allt från biobiljetter till resebyråer.

Hur roligt och smart som helst att sitta och utnyttja alla erbjudanden för att sedan få hem en massa roliga presentkort som man kan köpa eller göra en massa roliga saker för.

Så kika in där och kolla om det är något för dig ;)



GratisBio.se

GratisBio.se

GratisBio.se

Den STORA dagen är här!

Har vänt rejält på dygnet så är pigg som en stucken gris. Det jobbiga är att jag inte kommer ha möjlighet att sova ut till typ klockan fyra som vanligt. Imorgon styr våra ben äntligen mot Arlanda och vidare mot Kreta med våra bruushor från Munsö. I vanliga fall taggar vi alltid till Åland i en vecka på somrarna vilket vi gjort i snart tio år, kanske sju åtta eller nio? Så en stadig tradition som i år kommer brytas av att vi bestämde oss för att lämna lugna och fuckking undebara Åland och dra till Kreta. Men ska bli extremt kul. Få bli brun igen liksom ;) Det som dock känns llite tungt med våran traditionsvecka är att den alltis är i slutet av somaren. När vi väl träffas på morgonarna för att dra iväg så vet man att det är det sista man gör på lovet. Dock har jaag drygt en vecka ledigt när vi kommer hem från Kreta men det är ju INGENTING!? Hur ska jag hinna träffa alltoch alla oc göra allt som jag planerat att göra men som jag fått ogjort? :O WellWell, bara acceptera liksom ba baaa ;) Idag, eller igår, sov jag till typ  fyra, gick upp, packade som en idiot, drog iväg till min första träning på gräset för att sedan dra hem och duscha snabbt för att sendan dra vidare till stenstranden där en kort men mysig stund med tre booys väntade för att sedan skjutsa ena hem och för att sen själv tagga hem. Så nu är jag hemma och har plattat håret och småpysslat lite. Nu väntar naglarna på att klippas, filas och  få det härliga vita nagelacket jag köpte förut. Älskar att få rå om sig själv ibland. Nu när allt är så lugnt och stilla så finnsdet så mkt tid över till sådant.
Mammas fest blev btw jättelyckad! Superduper roligt var det.! :D
Emma är i Norge nu och tror inte hon har tillgång till dator och hon kommer hem bara ngn dag innan jag. PÅ vårt hotell finns dock datorer men hur mkt man orkar sitta där när man har hela Kreta att utforska vetja inte. Men vi får la se, kosar säkert skjortan att sitta vid datorerna där men ngt inlägg kanske jag kommer att få tid och råd med ;)
Nu skriker naglarna efter behandling och väskan efter de sista ickenödvändiga-innan-rasan-saker som typ kläder. Tandborste och mobil och sånt räknas inte till den listan men klart de ska med ändå! Åker INTE utan min tandborste och mobil, även då man inte kan smsa där nere men man klarar sig ju inte utan muuusiken. Har typ 30 Nickelbacklåtar som jag nyligen pumpat in i mobilen. Typ bara det som spelas tsm med Hollywood whore av Papa Roach. Åååh, i love. Hahahåller på o hända med mig? Kommer bli feta rockaren! Och det kommer inte mildras på Kreta eftersom att Munsö familjen lyssnar på rock för hela slanten. Men men I like it ffs!
Nej nu väntar högra handen på lite glamglam. Datorn stängdes av så hann lägga på nagelack på vänstra handen medan allt starades upp igen. Hittade även ett med glitter i som fick bli ett festligt överlack. Imorgon väntar nämligen en liten upplevelse av kändisskap. Får inte säga ngt så schösh. Höhö nejmen mer om det får ni läsa om senare och hoppas det blir en massa härliga bilder ;)
Avrundar nu, måste bli klar med allt sen hinna sova en timme ellr två. Ha det gött här hemma gott folk för det hade jag ÄNTLIGEN tänkt ha! ;) höhö <3
Sandra


Länge sen det var platt hår, andra gången i sommar! Men lockigt hår=sommar ;) Men nu ere special moment people!


Bakifrån gott folk ;)



Glömde bort att jag satt utan tröja i bara bh, dock är det nog inte mkt folk som läser vår blogg, och dom som gör det är vänner och för dom tror jag inte det ät stötande eller nåt om bh:n syns lite, men säg till i sånt fall babies ;)



Och så naglarna (: hahahaha ser ju hätligt pigg och fräsch ut på sista bilden. Börjar känna mig som jag ser ut där så drf jag inte pallar ta om bilderna med en tröja på. Men får vänta med sängen ändå ett tag, solen har tittat fram så tänkte sola ngn halvtimme eller två kanske om jag ens pallar det medan jag väntar på att de tjocka nagelacklagrena ska torka. Ska sätta på sista lagret nu så see ya later ;)


Hahaha, hittade den här bilden nu, tagen med webcamen på planet till Thailand. Saknad = Enorm.

Åååh, hittar hur mkt roligt som helst, bilder från i våras och i somras men det år bli ngn annan gång. Familjen från Munsö kommer fan om tre och en halv timme så måse kila. Hare gött gott folk (för typ 4297 gången)
<3


RSS 2.0