Vad hände med lovet?

Tjena mittisbena!  Nu är vi hos Saaandra o vi har ätit godismiddag och sitter framför datorn o käkar godisgodis. Vi vill bli feta o nu har vi bajsplugg o göra. Men som tur är har vi släkt på besök och mannen i den familjen är en föredetta historialärare, YES! Han hjälper oss gärna! Halleluja! Nu ska vi ta en powernapis när Emma har duschat. Sen ska vi plugga, bye bye lovet!

Systrarna R


Skit i plugget=FILM!!

Jaa, nu borde jag VERKLIGEN egentligen sitta och plugga, men jag och sandra bestämde oss för att ne vi orkar inte. Inlämningen kan slänga sig i väggen! Men istället måste måste vi plugga imorgon kväll och typ hela imorgon natt, men lika bra det för då har vi vänt på dygnet tills på fredag, haha.
Nej, nu ska vi faktiskt sova,, ska upp tidigt imorgon för att åka in till staden och införskaffa de sista inför fredag.
Nu: Knight and Day
Pusshej!
Emma

Näst, näst sista dagen på året då...

...och den har spenderats i min mors leksaksaffär, där jaghar jobbat. Jag har jobbat måndag, tisdag, onsdag= pengar!!:D
Men imorgon är jag ledig och som sandra sa så är det stan som gäller då. Införskaffa de sista grejerna in för nyår.
Igår kväll bestämde jag, Sandra och Jossan lite spontant för att åka in på bio. Supermysigt! Vi såg easy A en film som jag inte hade hört någonting alls om innan, men den var riktigt rolig.
Nu kommer nog min bror om några minuter och hämtar mig, bäst att packa ner datorn och vara klar tills han kommer, annars kan det bli lite kalabalik.. haha.

Ha det bäst!
Emma

@ Kajsas place

Sitter med Bianca och Kajsa i Solna och ska plugga...vi har inte träffatds på mer än en vecka så tror ni att det kommer bli ngt plugg? Snacka låter mer lockande. Men vi måste! Måste, Måste, Måste bli klar idag.
Drf; Hejdå! Industriella revolutionen, jag hatar dig redan och du ska ge mig alla fucking mvg-kriterierna. Hej.
Sandra

Dagarna är räknade

Snart slut på detta år och schemat är nu fullspäckat. Bye, bye lata dagar i sängen framför älskade DHW. Onsdagen bjuder på plugg, träning och plugg. Inte favorit dagen men den fysiska aktiviteten och studievännerna kommer dra upp stämningen, det är jag övertygad om. Och själva vetskapen om att ha börjat på den där förbaskade uppgiften kommer göra dagen ljusar. Den måste ju ändå göras.
Torsdagen kommer att spenderas i staden med vännerna då jag tänkte bränna julepengarna och presentkorten! Parfym, väska lösnaglar och löshår och ev. nyårsklänning måste inhandlas. Alltid i sista sekund.... Buuuut, I like it. ;) Sedan bjuder kvällen på släktingar och en ev. träning om tillräckligt många kan (håller tummarna). Annars kommer näst sista kvällen på detta år att spenderas med klasskamrater, antingen middag och mys eller om vi tsm avslutar den eländiga uppgiften.
För på Fredag kommer det inte finnas tid till studier. Kommer sova ett tag så att man vänder på dygnet (jag och emma har planer på att stay up all night long och platta håret). Sedan kommer flertalet timmar ägnas åt den största göra-sig-iordning-skedet på året. I timmar är det tänkt att man ska göra sig iordning och INGEN stress skall existera.

Nyårs firandet är nu bestämt; det blir ännu längre ut på landet med ett häärligt gäng människor och ett ev. förande (med andra ord; stress-göra-sig-iordning pga seghet och tron om att vi har hela livet på oss) hos emma.

Imorgon ska jag upp tidigt. Därför blir det sängen nu. Meeen har ju typ sovit HELA dagen så OM jag somnar så tror jag på mirakel! Annars blir det HP5 som får underhåla mig med dess 1000 sidor...
See Ya Later!
Sandra


Den här pärlan ska snart få bli min doft igen.


Så GALET bra!


/E

Jobba, jobba, joobba!

Yes, nu är det jobb för fulla muggar. Ganska soft iofs eftersom jag kan sitta vid datan då det inte är några kunder. Ringde och väckte Sandra precis, skönt att få sova så länge, vill också!

Jag är så galet sugen på att åka till backen och åka skidor någon dag, var så längesen! Jag och några tänkte göra det innan jul, men då var det ju så fullt upp så det blev aldrig av. Kommer nog ine bli någon skidåkning förens nästa år,men det är ju faktiskt inte så långt kvar för på fredag är det NYÅRSAFTON, WIIIIHOOO!


Hittade den här bilden i bildarkivet. Nyårsafton 2008-2009.

/E


Övertrött.

Sitter just nu helt själv och garvar åt den är bilden, övertrött? ehm jaa!

HAHAHA när jag och Sandra skulle vara bröderna fluff på spexfotot i nian, men vi fick som vanligt lite bråttom och han inte färga hela Sandras hår..
Emma

26/12

Nu var det ett tag sen! Jag har inte suttit i princip någonting vid datan under igår och idag så därför inget bloggande.
Tänkte skriva lite kort om julhelgen,
Jag hade verkligen en jättebra julafton med mycket mat och klappar.
Igår var hela familjen på Heron City där vi bowlade, käkade och kollade på bio vilket var kanon! Senare på kvällen kom Sandra, väldigt kul eftersom vi inte hade sets på flera dagar, vilket är vääldigt ovanligt för oss.
Idag åkte jag och mamma in till stan för att jag skulle få prova en plattång jag fick i julklapp. Den var bra men jag la till 200 kr och fick en lite bättre variant. Vi kom även hem med en locktång och två par stövlar. Finns verkligen mycket på mellandagsrean, måste åka in någon mer dag men problemet är att jag vet inte när jag ska hinna eftersom jag kommer jobba de tre närmaste dagarna, torsdag kanske? aja får se.
Nu: film!
Emma

Krossas i tusen bitar

Mina planer gick i stöpet då jag lämnade min säng. Halvliggandes i sängen känner man sig ju faktiskt ganska pigg. Jag kan faan hitta på vad som helst. Sen reser man sig upp och hela världen börjar snurra. Är det konsekvenserna av att att ha legat stilla för länge eller är det sjukdomen som fortfarande spökar? Det återstår att se. Jag vill ut, men min kropp (som i denna mening inte räknas till samma individ som "jag") vill ligga kvar i sängen och glutta DHW.
Hmpf!
Sandra

Got ya!

Mamma kom till mig idag och bad mig läsa tre ord på en liten vit papperslapp. De här orden stod i storleksordning (inte innebörden utan antalet bokstäver) med det minsta längst upp på pappret och de andra två under. Hon bad mig läsa orden. Det översta först, sedan det mittersta och till sist det understa. DEtta var en kluring. Eller inte en kluring. Eller kanske. Ingen big deal, MEN; jag gick på den. Sådant gör mig lika frustrerad varje gång, som när jag inte lyckades klura ut mammas julklappsrim(eller hennes gåta som var gaaanska övergripande). Vil bara testa om ngn annan går på det. Dela med mig lite av frustrationen. Alltis roligt att lura ngn annan. Om detta ens räknas iom ramen att bli lurad. Hur som helst; Läs detta:

Rotmos
Potatismos
Plåttermos





Gjorde ni som jag och uttalade det sista plåtter-mos? Irriterande va? Jag menar, vad är det? Finns väl inget under det namnet. Inte vad jag har hört talas om.
Det ska hur som helst uttalas Plåt-termos. Gr. Plåtter låter så "Got ya".
Hej.
Sandra


Fullspäckat schema; sökes eller säljes?

Inför varje lov brukar det låta sähår: "åh jag ska ta det lugnt, sova ut och kanske hinna avverka lite plugg så att jag kan ligga på "förkälken"". Enda lovet som brukar föra med sig i alla fall några dagars lugn och ro brukar ju just vara julen. men ju äldre jag har blivit ju mer har det extra långa lovet börjar likna de andra. Så nu har jag legat hemma sjuk i en vecka nästan en vecka (till och från kunnat lämna sängen dock). Det har varit oerhört skönt men nu var det för länge sen jag socialiserade mig. Skönt att komma ifrån allt och alla ett tag men nu under kvällens gång har jag via telefonen haft kontakt med folk och; oj, vad jag saknar det där lovet då man gör saker hela tiden.

Hade ju massa planer; pulkåkning, skidor, bio, träning, fotografering. Visst, lovet är inte slut än men vafan, en tredjedel har redan rykt. Så jag tänker friskförklara mig lite tidigare tror jag. Speciellt när jag fick höra sånt som; bio, film, vänner, vänner och vänner. Åh, vad jag har bra kompisar. Om det ändå fanns fler timmar att kunna spendera med dem. De underbara tjejerna från förra klassen hinner jag knappt se längre. Uscha.

Ja, jag gillar att ha fullt upp. Som omväxling och påfyllning av energi behövs en eller två lediga dagar då jag bara gör ingenting. Men nu har jag laddat upp efter tvåans tuffa hösttermin och jag vill bara ut ut ut ut. Antingen blir det ekerö ikväll eller umgängetimmar med klassen. See yaaa! Sandra.




...såhär mkt tycker jag om min Historiabok. Jag som vill ha lite fullt upp vad sägs om detta; Historiainlämning innan årskiftet, bara MVG-kriterier. Även om man inte gör saker stup i kvarten glömmer man skolan...
Bilden togs under skriveriet av en inlämningsuppgift när jag, som vanligt, gjorde allt för att slippa studera.


Funny misstakes exist

Sitter nergosad i min säng med alla nya fluffiga kuddar och tecken och är helt uppslukad av DHW. Om man ska vara sjuk ngn gång på året är nästan julen bäst....om man inte är för sjuk dvs. För då får man ligga och glo på en skärm dagarna i ända, är man frisk finns det ett måste; fysisk aktivitet.

Pratade nyss med min slitna och fallfärdiga morfar. Uscha, de har nog inte lång tid kvar. Eller det har de aldrig haft, inte under de åren jag har levt i alla fall, men de har hållt sig kvar i livet. Riktiga kämpar haha. Jag frågade om döden och morfars inställning var; "Jag är inte rädd för att dö. Ska bli skönt. Jag tror på Herren Jesus och att jag ska fara till himlen". Lättnad att han inte känner rädsla; blir mkt lättare att släppa honom då. Vill också ha den inställningen!

För morfar må inte vara rädd för döden men det är jag, så därför sätts en punkt på det ämnet. Nu ska jag återgå till de desperata hemmafruarna; ett flygplan är på väg att krascha på Wisteria Lane och om jag minns rätt kommer stor skada att skapas."Da Da Da Daaaa" (?) Hejdå. Sandra. 


Åh, jag älskar bloopers! Bästa; 0:52 - Carlos garv!


Thailand - favoritlandet!

Gick in på Google, sökte på Thailand, tryckte på bilder, och lät mig slukas en stund av bildernas vackra färger och åtrån efter sanden och värmen. Visst, nu är det härligt med jul och snö...men gaah vad jag vill till Thai. Chattade en snabbis med en classmate som befinner sig där för tillfället och det väckte lite längtan. Håller tummarna i ett järngrepp. Vill tillbaka snarast! Men pappas ord gör det inte lättare (om dessa nu skall tolkas som sanning); "Kattunge mot Thailandsresan!" Sandra.

Vad hade ni valt?


En av dessa skönheter...


...eller två veckor i detta paradis?


Better late than never

Den årliga traditionen uppfylls nu. Sista julklappen blev en box, detta år den kompleta säsong sex med de Desperata Hemmafruarna. Och som varje år ligger vi på natten den tjugofemte och tittar på skiva efter skiva och mumsar godis. Perfekt! Julen blev lyckad trots min febriga kropp...kändes som om jag var i en glasbubbla hela kvällen. Den där irriternade dimman som gör en lite frånvarande. Fick ingen riktig julkänsla eftersom jag varken kände smake eller doft. Men Kalle Anka och julklappsöppningen räddade dagen. För första gången började utdelningen av klapparna med rim. Annorlunda och kul!

Nu ska jag avsluta sista kapitlet i HP4. Har sparat det hela dagen. Femman ska jag låna av Emma, helst imorgon om det går! Vill ju träffa bruden och ge henne en fet julkram.
Godnatt.
Sandra 


Detta avsnitt kikade jag nyss på; då Gabby försöker muta en präst....


the Goblet of Fire

Igårkväll (natt) kikade jag och lillasyster på Harry Potter 4, riktigt bra! Filmerna är spännande och ibland även sorgliga, men de har också en sida av humor där, precis som i boken, Ron står för kommentarerna eller ansiktsuttrycken. Nästan så att jag vill lägga mig och kika på den igen, men det hinns inte med för om en halvtimme börjar den årliga traditionen; Kalle Anka.
Sandra



Emma Watson kan inte beskrivas annat än vacker, speciellt under deras julbal.


Årets höjpunkt

Börjar väl med ett; God Jul! Hoppas alla får en kanondag! Jag ska tillbringa dagen hemma med min familj. Bara titta på tv och spela spel och äta. Äta massor. Godis och potatis och korv och köttebulllar och ägg och lax och skagen och rostbiff och julmust och laktriskulor och mm! Dessa dagar på året får man äta hur mycket som helst. Inte en tanke ska ägnas åt kaloriintaget. Skönt!

Har ni tänkt på hur mkt bra saker det vistas på tv? Kikade lite på Pippi på rymmen imorse, så himla mysigt! Vill man kan man sitta klistrad framför rutan dagarna i ända, finna alltid ngt roligt att vila ögonen på. Så jag kommer nog ligga i soffan en hel del de här dagarna... som vanligt.
För nu är snart HP4-boke utläst, har ce 30 sidor kvar :( så måste titta tv för att inte bli galen, hatar att inte få läsa vidare när det är så spänande. Läser så långsamt och sällan som möjligt för att dra ut på det, haha, för kommer inte få femte boken förän...ngn gång.

Såg att Emma har varit i farten ordentligt, själv hade jag så mkt att göra igår att datorn inte ens hann bli påslagen. Var först ivåg och handlade julklappar och saker till huset i Kungens kurva. Blev första gången jag övningskörde på en motorväg. Roligt att få trycka ordentligt på gasen! :D
Sedan for vi hem och ägnade kvällen åt att packa upp allt (nya madrasser och överkast och prydnader och sånt) och städa samt slå in klapparna och göra rim. Snöret tog slut å mina klappar blev utan snöre. Kanske är larvigt; men klapparna blir inte lika fina utan snöre så blev nästan lite ledsen i ögat när man såg  hur kalt det såg ut under granen. Alla vill ju att julafton ska vara perfekt. Är oerhört förkyld nu så kan knappt känna dofter och smaker, jättesorgligt. Hur ska man kunna få julkänsla om man inte kan känna doften av julgranen och de hemmagjorda köttebullarna? Uscha...

Doften av mitt nystädade rum känner jag inte heller. Städade i kanske fyra timmar igår då jag rensade ut saker och städade det riktigt grundligt. Alla som varit här hemma vet hur litet det är. Använde sådan där trasor som ska vara bra, först tog jag bort allt dam för att sedan skrubba bort minsta fläck. Skrubbade varenda vrå av rummet, allt från sängstommen till listerna i golv och tak till element och fönsterkarma till speglar och vägguttag till de vanliga städområdena såsom hyllor och skåp. Känns jättefräscht nu!

Och nu börjar det här inlägget bli långt och ointressant. Blir så mkt att sriva om man "halkar efter". Och min sjuka hjärna gör att jag inte komemr ngn vart utan bara tuggar.
Hejdå.
God Jul! :D
Sandra


JULAFTON!!

I huset spelas julskivan för fulla muggar, har precis ätit upp risgrynsgröten. Snart ska dom som vill från familjen åka iväg och inhandla den sista maten och sen bär det av till mormor och morfar, mys!
Nej nu ska jag inte slösa bort julafton framför datorn så GOD JUUUUUUUUUUUUL!!
Emma

GOD JUL!

Wiiiihooo JULAFTON!! Ät många pepparkakor!! :D:D

Bröderna Karlsson

Hemma igen! Kvällen tillbringades hos Jojjo tillsammans med Jossan och Jojjo såklart. Riktigt mys, vi kollade på filmen Bröderna Karlsson, asså shit vilken ångest film. Som Jojjo sa "man vill bara hoppa in i filmen och göra allt bra". Hela filmen bestod väl i stort sett av bara en massa missförstånd, men jag måste säga att den var väldigt bra och rolig. Rekomenderas!
Nu tänkte jag lägga mig i sängen och sätta på en bra "sovfilm".
Emma

En julklapp på 4 timmar

Då var jag hemma igen, har vart hemma iofs en timme typ men hart inte ens tagit av mig ytterkläderna än.. är inte så snabb, hehe. I kista hittade jag tyvärr bara en julklapp så får nog åka in imorgon också.
Just nu sitter jag och käkar dom där lakritskulorna som sandra berättade om, galet goda! Har man tagit en så är det kört!
Nu ska jag bara äta lite och sen bär det av till Jossan eller Jojjo för en myspys kväll.
Ha det bäst
Emma

En dag, tre timmar och 14 minuter kvar

Snart är det jul. Helt sjukt! Fick julkänslor när vi handlade klappar idaf...men både jag och Emma var lite halvsega så vår engagemang var väl inte på topp. Det var typ: Vi går in här...en min senare; äh vi pallar inte, nästa affär!
Kista fick återigen stå för köpen och nu har jag köpt till alla förutom pappsen.
Nu ska jag ut med hunden på en promenix för att sedan krypa ner i sängen framför HP2!
Sandra



Haha, vi svängde in på Ö&B påvägen hem och införskaffade 900g laktritskulor för sammanlagt fyrtio kronor vardera. Mumma!! (Pallar inte gå och tända lyset, laaat hihi, så bilden blev jätteskarp och fin men den föreställer en hink med små svarta kulor)


Nu far vi in mot staden..

Julshopping!


Mejkning

Dagen till ära; julhandling i staden (vågar man sig på staden? annars ngn galleria) med övernattarna. Klockan tre skall vi sätta oss i bilen och nu står smink och kläder på listan! Måste fräscha upp mig, har degat för länge i mjukiskläderna, men det er niiiice!
Sandra


Dan före Dan före doppardan!

Bara 2 dagar kvar till Julafton! Bara jag som är taggad?
Dagen kommer väl tillbringas likadant som den gjordes för exakt 365 gagar sen, julshopping! Känner mej lite småttstressad har typ 6 julklappar kvar att köpa..så det blir till att lägga i en rem.
Just nu sitter jag, Sandra och Kajsa vid Sandras köksö med varsinna datorer, galet socialt. Vi ska snart börja göra iordning oss för att åka in till staden.
Hörs kanske sen!
Emma

En bild på mej och Sandra och en på Kajsa och hennes söta Nellie.


Det som håller oss vid liv

Vaknade för circus en halvtimme, tidig morgon för mig! Uscha! Har Peter Le Marcs låtar på huvudet nu, somnade till hans skiva igår. Sjukligt bra!

Julafton om två dagar! Förstå hur många barn som är så exited att de inte kan sova, haha!

Nu ska jag kika lite på kodmallarna igen, eller om det var stilmallarna...aja! See ya!

Sandra



Drömmen om en vit jul

Kajsa ligger och snusar i min säng och Emma har tagit en av jennys två sängplatser (för kallt att ligga nere och sova nu), haha måste ta kort på dem när de sover!
Har tagit mig igenom HP1, de är så himla söta, speciellt Ron och hans ansiktuttryck haha!

Nu är iaf designen klar. Finns väl några småsaker att rätta till men jag tycker resultat blev riktigt bra för att vara oss! Bilden är vi rikigt nöjda med, haha, det var inte svårt att skapa den men den ser typ bra (utom de skarpa kanterna) men det är nog på grund av Julias proffsiga fotografering!

För att reflerkter till rubriken; fatta att vi kommer ha en vit julafton! Det är dryga minus femton grader ute och då brukar det ju sällan snöa. Men jag tittade nyss ut och sakta, sakta dalade några enstaka snöflingor ned, som i en julfilm. Hur mysigt som helst!

Julen har börjat tidigare än vanligt här hemma. I vanliga fall öppnar vi aldrig julpynts lådan innan den tjugotredje och att ta in julgranen innan dess har aldrig kommit på tal. Men i år bestämmde vi oss för att lätta lite på traditionerna. Nu står en klädd gran inne i matsalen och det mesta av julpyntet är framme. Men det som sätter pricken över i:et kommer på torsdag. Har inte den där rikgtiga julkänslan än!

Dagen kommer bjuda på julhandel, inte en ända julklapp är införskaffad än; stress?? Nejdå! Vår 100 kr-gräns sätter stop för den där ångesten! Men klockan är snart åtta och Kajsa & Emma snackade om att stiga upp innan tolv...? Hm...vene om jag pallar det!




Om ca 3 veckor när allt börjar igen kommer vår största önskan vara att åka hit:



Fäll en tår

Hahah, nu skriver vi bara en massa blaja för att vi sitter med det här. Men det var lite sorgligt att klicka ner det där chockrosa för sista gången :( Menmen, bloggen frändras och så gör vi. Nu ska vi fixa en tjusig bild...om vi kommer på hur man gör! Hehe... men så som det ser ut nu, phaha fy tusan!
Sandra

P.S.
Kolla våra cooooola, nya kategorier! Hihi.


Sunes Jul<3


Emma

Ny design

Wiiii nu har Sandra fixat en ny design, mycket snyggare visst? Hon har även fixat så det är kategorier, inte illa!! Vi ska försöka göra så att det blir bilder på oss i de där fotorutorna. Men vi är inte så särskilt tekniska, hehe. Känns ändå lite sorgligt att lämna den rosadesignen bakom oss, men men kul med nytt! Som sandra skrev förut så är Kajsa här och just nu ligger hon i Sandras säg och sover som en stock, ser riktigt mysit ut!
Nej, nu ska vi klura vidare på bildgrejen.
Pusshej!
Emma

Så mycket starkare än ord


 


Hon bodde på fel sida av älven, i en nedlagd mjölkbutik

Det ser inte ut att bli ngn ändring av bloggdesignen...haha, känns som om rosa kommer att bestå för oss ett tag över...! Just nu ligger Kajsa och fryser i min säng (hon är inte van vid den tjugogradig "kylan" på landet, hennes lägenhetsvärme brukar tydligen ligga på hela tjugofem grader, hur orkar man hålla igång då? jag skulle smälla av) och Emma siter klistarad framför Sunes jul och garvar och sjunger. Jag har precis avslutat ett barndomsspel; Bloons Tower Defence, haha!
Nu ska jag lyssna på en massa Peter LeMarc-låtar. Det om nåt är barndom! Älskar hans musik.
"Jag har slutat att fråga och undra varför
Jag får inga svar, man lever tills man dör"
Sandra


"ROFL"

HAhahhaha fyfaan vad knäppa vi var för ett par år sedan. Så fruktansvärt roligt att läsa igenom det inlägg from the past!
Hihi
Hejdå
Sandra

När vi gör vad som helst för att inte plugga


Lyckliga ögon

Hollahopp!
Lever o frodas, men blogg.se verkar ha strejkat(...)! Typiskt, just som man har satt i gång med bloggerilaandet.
Nu befinner sig Kajsa in tha House och vi estamos esperandos (håller på att vänta) på Emma som för tillfället befinner sig i Ekerös fina kyrka för åskådninga av en julkonsert. Mysigt, mysigt. Nu hör jag en bil...kanske hon!
Jodå, nu står emma i hallen!
Och vi som tänkte överraska henne med en ny design...aja nu får hon vara med och bestämma! Måste få ordning på det hela och nu har vi lite expertishjälp från Kajsa.
Sandra


Long time ago!

Värst vad Sandra har legat i här på bloggen, kul!!
Det var ju som sagt ett tag sen jag skrev här, men nu är det jullov och då kanske det kan trilla in några inlägg då och då, vem vet.
Måste bara säga att det är så sjukt skönt med jullov, söndag utan söndagsångest, woho så härligt!
Imorron blir det först jobb i ett par timmar sedan julshopping och förhoppningsvis blir det pulkaåkning på kvällen med massa härliga människor.
20:de idag, Julafton om fyra dar, Taggaaaa!
Favorit!

Nattstudier

Klockan är två en söndagsnatt, skola imorgon, och vad gör jag uppe? Svar: Nattplugg!
Som vanligt. Vet inte om jag är kapabel till att studera på ljusa dagen? Min hjärna fungerar inte då... Denna gång ägnar jag mig åt dikter från upplysningenstid. Sådärkul, finns roligare.

Denna helg har bjudit på plugg, cup och släkt. Söndagen spenderade jag i sängen och framför TV:n. Helt slutkörd. Och ändå är jag trött nu? Skippade gymmet, ska inte träna när jag känner att det är pest o pina, vill inte förstöra glädjen i det hela.

Ska trycka på CD-spelaren replay och återgå till dikten "Pojkarne". Peter LeeMark får stå för nattens pluggmusik och örongodis. Tips; "Musiken som spelas när filmen är slut". Barndomsminnen på hög nivå!

När jag får lov ska jag bara umgås med vänner och familj, träna och bara myyyysa! Går runt hemma i mjukisar och dricka julmust och läsa och ...åh! En vecka kvar!
"Fuck off nu kör vi!" - Så mycket bättre

Tjing!

Att prata i nattmössan

Sitter i skrivandes stund med en värdefull paus från Bokanalysen av den knepiga och oldfashionspråk boken Candide. En fredag, supertrött, hemma, kanarkar socker i olika former för att kunna hålla ögonen vakna, cup imorgon med en halvbra laddning och en dålig träning i ryggen....Puh! Skönt att bara rensa, få klaga lite!
Så ja, jag plågas men bra musik fyller mina öron och det är ganska mysigt ändå, analysen går förvånadsvärt bra, kanske inte fixaar alla kriterier, har inte hunnit med ordinära "skriva ned vad kriterierna betyder med andra ord, gånger hundra för att verkligen förstå dem". Så nu är jag lite osäker...men det blir nog bra, orkar inte bry mig, sänka kraven vare va? Jobabr starkt på det. Tufft, men skönt.
Nog med plugg, tråkigt och tjatigt. Var ju trots allt paus från det.

Nyss: Far min kom hem från en företagsfest och har på sig en barntröja i vuxenstorlek i vit färg med en svart panter med gula, genomträngande ögon som upptar större delen av tröjans framsida.

Hans ordval blev; INGEN sa att jag var snygg idag...onstigt va? *posar lite i tröjan*
Jag: Eeeh..happ!

Hahaha asså för det första går han runt och tror att folk ska säga att han är snygg i femtioårsåldern, haha lite kul...lever i sin drömvärld, men det är kul! Barnasinne.
För det andra, hur i hela helevetet tror han att ngn ska säga att den är snygg? Visst, hans ser ungdomlig ut men långt ifrån trakterna av snygghet.

Neh nu börjar det svida i ögonen. Ska avsluta plugget. Bit ihop nu. En vecka kvar! Jullovet är såå efterlängtat. Ska bara träna och ligga i min säng med Harry Potter-böckerna och umgås med familj och vänner! Åhh!

Ciao

Pinsamt!

Hehe...pinsamt vad bra vi är på att uppdatera! Borde få pris! Men några gånger per år räckar väl? Men det är inte kul att blogga när vår blogg har så ful design att det är piinsamt. Då vill man liksom inte hålla på...inte så att jag har lust att ba: heeeeey, läs vår blogg och är fett stolt! Nejnej, så vi behöver ändra designen men vet inte hur vi gör och kommer aldrig till skott m. att fråga någon.

Så, hur ser våra liv ut? Kanon, livet leker! Inte mkt tid över. Skola, träning, sova, plugg, skola, plugg, träning, sova skola, plugg, plugg, plugg, träning, sova osv. Två veckor till jul och det är full rulle Lediga imorogn och jag har min andra halve nere på toan och min älskade syster som fyller hela SEXTON BAST idag i sängen i rummet intill. Stort Grattis Jenny, jag älskar dig!
Dagen började med att Kajsus sov här, la oss halv sju, gick upp vid två. Gjorde ingetnting i dos horas för att sedan lämna stugan o dra och träna! Mycket roligt var det! Blev ett lyckad pass, träningverk i amarna; oh yes! Men det gillar jag. Sedan blev det en snabbis i stan med Emma, Banca och Fia.
Nu ska vi nog sova en stund...måste börja vända tillbaka dygnet...!
Peace!
Hejdå!
Adiós!
Bye!

RSS 2.0