Kort om våran Valborg!

Det blev tyvärr inget inlägg från oss igår, vi hade fullt upp med spexandet. Jag och Sandra var Bröderna Fluff. Vi hade tuperat håret och färgade det svart med sprayfärg. Vissa trodde vi var Blues Brothers, men, men. Vi gick hem till Emma på gympalektionen och tvättade bort allt det svarta, vi var väldigt rädda att vi inte skulle få ut färgen, men det var lättare än vad vi trodde, puuh, det skulle inte vara så roligt att gå med halva håret svart på valborg.
På kvällen drog vi till Jossan på middag, där också, Jojjo, Julia, Emelie och Minna var, vilket var väldigt mysigt:). Där åt vi grillat kött med klyftpotatis och en otroligt god choklad mouse till efterätt.  Efter middagen gick vi till ekebyhov och tittade på majbrasan, och träffade lite roligt folk där. Sedan  gick vi till södran och gjorde upp en eld och satt där i värmen och prata. Sen gick vi, Jossan och Jojjo upp till träkvista igen där vi träffade lite killar som vi stog och prata med.  Det blev väldigt kallt efter ett tag så då gick vi till Jossan och hämtade mopparna och drog hem till Emma och sov.
Det var en väldigt kort sammanfattning av våran valborg. Nu ska vi åka och köpa den där otroligt goda choklad mousen, sen ska vi lägga oss i solen och bara slappa, Jossan och Jojjo kanske skulle komma sen också:). Ha de bäst! / Sandra och Emma

En bild på oss som Bröderna Fluff

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0