Godnatt

Nu ska vi sova.
Godnatt!


Ej lata och ej nyttiga!

VI är så sämst på att skriva! Men det är sommarlov! Faktiskt!
Så vad gör vi om dagarna? Solar lite, badar ganska mycket faktiskt! Kvällsdoppar oss, äter, äter, äter och äter. Sa jag äter? "Värmen ger mig ingen aptit" Eh, happ! Då är det inte tillräckligt varmt ute! Och ändå har det varit en superfin sommar hittills! Och vi har nog aldrig ätit så mkt onyttigt som nu...men det gör inget!
"Det gör inget" formas på våra munnar ett x antal gånger varje dag. Ganska skönt att bara; "Det gör inget!" After all så gör det ju inget..faktiskt!
Dagen: Sol med Biancagullet på nockebyklipporna efter en timme på gymmet, fick sedan sällskapå av söta Fia! Finns bilder, kanske kommer! Ett litet kanske..
Kvällen spenderades med Jossi, Jojj, Tobb, Åsberg och Locker i Busviken. Galet varmt i vattnet och inte mkt kläder var där de skulle...
Juste,gymmet! Ja, ni hörde rätt! Vi kör stenhårt på Rosells gym! Asroligt att styrketräna! Roligare än o springa. Dock är fotboll roligare, men att lyfta lite vikter är inte så pjåkigt. Får se hur länge detta håller. Hoppas på föreviga & kontunuerliga vistelser!
Nu ska vi sova, upp tidigt och gymma imorgon! :D Kristinebergsklipporna med Banca och sedan lite fotboll + ett kvällsdopp! Underbart!
Puss/SisReb

RSS 2.0