Fullspäckat schema; sökes eller säljes?

Inför varje lov brukar det låta sähår: "åh jag ska ta det lugnt, sova ut och kanske hinna avverka lite plugg så att jag kan ligga på "förkälken"". Enda lovet som brukar föra med sig i alla fall några dagars lugn och ro brukar ju just vara julen. men ju äldre jag har blivit ju mer har det extra långa lovet börjar likna de andra. Så nu har jag legat hemma sjuk i en vecka nästan en vecka (till och från kunnat lämna sängen dock). Det har varit oerhört skönt men nu var det för länge sen jag socialiserade mig. Skönt att komma ifrån allt och alla ett tag men nu under kvällens gång har jag via telefonen haft kontakt med folk och; oj, vad jag saknar det där lovet då man gör saker hela tiden.

Hade ju massa planer; pulkåkning, skidor, bio, träning, fotografering. Visst, lovet är inte slut än men vafan, en tredjedel har redan rykt. Så jag tänker friskförklara mig lite tidigare tror jag. Speciellt när jag fick höra sånt som; bio, film, vänner, vänner och vänner. Åh, vad jag har bra kompisar. Om det ändå fanns fler timmar att kunna spendera med dem. De underbara tjejerna från förra klassen hinner jag knappt se längre. Uscha.

Ja, jag gillar att ha fullt upp. Som omväxling och påfyllning av energi behövs en eller två lediga dagar då jag bara gör ingenting. Men nu har jag laddat upp efter tvåans tuffa hösttermin och jag vill bara ut ut ut ut. Antingen blir det ekerö ikväll eller umgängetimmar med klassen. See yaaa! Sandra.




...såhär mkt tycker jag om min Historiabok. Jag som vill ha lite fullt upp vad sägs om detta; Historiainlämning innan årskiftet, bara MVG-kriterier. Även om man inte gör saker stup i kvarten glömmer man skolan...
Bilden togs under skriveriet av en inlämningsuppgift när jag, som vanligt, gjorde allt för att slippa studera.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0