Inte långt kvar nu..

Ja de blir ju inte så mcket bloggande nu på sommarlovet eftersom det finns så sjukt mycket annat att göra. Just nu jobbar jag så då kan jag ju blogga lite om det inte är några kunder förstås.
Efter jag har jobbat ska jag hem och göra iordning mig till Sandras mammas fest ikväll. Jag, Sandra och Vican var inne i stan igår och då köpte jag en ny klänning som jag tänkte ha ikväll.
Som rubriken, det är inte långt kvar nu tills vi börjar gymnasiet bara 25 dagar kvar!. Det är helt sjukt vad tiden har gått fort, men roligt ska det bli! Om det är nån som inte vet så ska jag och Sandra gå på Atletica som ligger i stadshagen på kungsholmen typ.
Nu hörde jag att det kom en kund så Back to work!
Emma

Första inlägget från mig på hela sommarlovet eller...? :O

Haha, ja var ett tag sen jag uppdaterade...Men det är ju SOMMARLOV och det finns ingen tid till data, tyvärr. Är verkligen aldrig inne på datan längre. Bara kortisar då man ska kolla träningar, väder eller buss typ. ;)
Igår hade vi i alla fall en Ice Age kväll hemma hos Emma som jag och hon fixat. Men det verkade inte vara många som var så sugna på att se filmerna tyvärr så det blev bara första innan filk började disskutera andra filmer vi skullle se. Men det slutade med att vi satte på andra filmen men då funkade inte ljud och sånt. Till slut drog vi ut och gick runt på Ekerö och pratade. Skitmysigt det också. Jag, Minna, Emelie och Emma satt på vägen och tjattrade jag vet inte hur länge. Men när man inte träffats på länge så har man sååå mkt att prata om! Skitroligt! :D Nu ska jag nog dra upp till Emma igen och titta på film i det dåliga vädret :) Det var tänkt att vi skulle dra till Nockeby Klipporna men så kom regnet och förstörde...

Har hänt så mkt den senaste tiden så hade tänkt punktera upp lite stuuuffs: :)

- Imorgon ska jag och Emma (eventuellt) på en dagskryssning

- En tid med nyttigre mat och mer träning är planerad och kommen :)

- I fredags fyllde mamma 40 så nu på lördag är det PARTAAJ! ca 50 pers kommer komma hit till vår lilla stuga.

- 4/8 drar vi till Kreta med Munsöfamiljen, längtar som en galning! Time to be brown again ;)

- Förra tidagen, för en vecka sen, var jag, Emma, Jenny och Vican på Britney Spears konsert. Fick gratis biljetter :)

- I onsdags bestämde vi, ca elva på kvällen, att vi skulle följa med Ollis och hennes familj till en ö i skärgården, Grinda, och tälta vilket vi gjorde mellan tors-fre, Supermysigt!

- Ngt annat som troligtvis kommer hända är en moppeutflykt! Verkar skitroligt!!!

Detta var bara det som låg närmast till hands i minnet, mer saker har ju såklart hänt ;) Men nu ska jag nog dra, ha det underbart! :D
Sandra

Uppdatering

Det var ett tag nu sen vi skrev ett inlägg men båda vi har så mycket annat roligt att göra än att sitta vid datan. Nu har Sandra kommit hem från Norrland, eller det gjorde hon i fredags. Så på fredagkvällen träffade jag henne och vi typ gick en promenad och sen köpte vi varsin Ben and Jerry´s och åkte hem till mig och kollade på film och myste. Sen på lördan gick jag, Sandra, Jenny, Sandra och Jennys grannar och två kompisar till Sandra och Jenny på bio. Vi såg Natt på museet 2 med svenskt tal eftersom det var en som inte kunde läsa så bra. Sen på kvällen var jag och Sandra ute och sen åkte vi hem till Sandra och sov där. Igår vaknade vi nån gång runt 3 och jag åkte hem typ direkt. Sen på kvällen hade jag filmkväll med Elina, Lovisa, Sol, Emma och Meitalle. Och idag har jag inte gjort någonting. Ska kanske träffa Sandra en stund ikväll.
Sandras systers kompis Victorias pappa fick fyra fribiljetter till Britney Spears konsert imprgon och hon bjuder med Jenny, mig och Sandra!! Ska bli gaaaaaaaaalet kul!!:D 
Det blev ett väldigt konstigt inlägg, haha aja nu ska jag nog ut i solen, ha de bäst!
Emma


Gooodmorgon!

Vaknade typ precis, har verkligen sovit ut idag. Jag har typ sovit 11 timmar eller nåt, skitskönt. Jag tror jag behövde det.
Nu har Sandra dragit till norrland men som tur är, är hon inte borta så länge. Hon kommer hem redan på torsdag:).
Idag ska jag städa och sen ska jag träffa Elina så ska vi hämta biljetterna till premiären på harry potter.
Ska börja städa nu.. Pusshej!
Emma


Bilder från paddlingen!


Sandra och Emelie i vassen

Paddling

MAT!

Mys!


Paddling i solnedgången!

Jojjo

BAD!

1-2 Juli!

Tjo, det var ett tag sen jag skrev ett inlägg, men man har typ fullt upp hela tiden. Det är ju så underbart väder och då vill man ju inte sitta vid datan och sega. Men nu är jag här:p.
Just nu är jag i mammas affär och jobbar. Fast det är inte några kunder just nu så då kan jag sitta vid datan.
Vi kom ju hem från paddlingen igår. Gu vilket underbart dygn asså. Det började med att jag, Sandra, Jojjo, Jossan, Minna och Emelie paddlade iväg från tranholmen nån gång runt tre tror jag. Efter kanske nån timme eller nåt tog vi en paus och fikade lite och så. Sen fortsatte vi mot en strand som eter Myra där vi var. Jossans pappa skjutsade packningen dit för det är ju inte så lätt att ta med den på båten. Så typ direkt när vi kom fram till stranden gick alla förutom Minna och hämtade all packning. Nån var ju tvungen att vakta båtarna.  Sen påvägen till baka så gick vi vilse, haha. Men efter en stunds letande efter rätt väg hittade vi tillslut rätt. Sen på kvällen åt vi och badade och hade det riktigt mysigt. Sen när alla hade somnat gick jag och sandra ut och kissa. Från början var jag inte alls pigg men Sandra som var full av energi fick mig pigg så vi åkte ut och paddla nån timme. Asså jag har nog aldrig sett vattnet så stilla. Sen när vi kom tillbaka gick vi och plockade smultron som vi sedan doppade i smällt choklad. Sjukt gott! Sen började klockan närma sig fem och då tyckte vi att det var dags att sova, man vill ju inte sova bort hela dan. 10 nån gång vaknade alla och vi gick ut och åt frukost sen efter badade vi. Efter att Jossans pappa hade hämtat all packning paddlade vi till busviken och badade lite där sen paddlade vi tillbaka till tranholmen. När vi hade lämnat kanoterna och så gick jag och sandra hem till mig och käkade lite och sen tog vi mopparna till Jossan där vår packning var. Sen åkte Sandra hem till sig och jag till mig.
Senare på kvällen efter Sandras och Jossans träning gick vi och tog ett kvällsdopp. Gu vad skönt det var, kallt men skönt. Sen drog Jossan hem och jag och Sandra gick och köpte Ben and Jerrys och chips och åkte hem till mig och kollade på film. Efter filmen tyckte vi att det skulle vara skönt med en promenad så vi gick ut på en lite längre promenad än vad vi hade tänkt. Sen gick vi tillbaka hem till mig och satt vid datan, eller rättare sagt satt Sandra vid datan, jag sov, haha. Sen runt fyra,fem nån gång åkte Sandra hem.
 
Nu ska jag börja göra iordning för stängning. Pusshej
Emma

Paddling

Kommer vara borta ikväll och imorgon s kommer inte ha ngn möjlighet till att uppdatera.  Hur som helst så är det tjugo min kvar innan vi ska samlas! :D Shiet vad kul det här ska bli. Ha det gott alla!
Sandra

Bräääääääääääänd

Idag har jag och Sandra haft en helddag vid pölen. Vi kom dit strax innan 10 och åkte hem typ sju. Aj vad jag har bränt mig, det känns typ som att nån eldar på mitt vänstra lår, bränner som.... och så är jag typ tomatröd i ansiktet. Inte skönt! Vid typ 11 kom Emelie, Olivia S och Olivia B dit också vilket var mycket trevligt.
Imorgon är det paddling som gäller med Sandra, Emelie, Minna, Jossan och Jojjo. Ska verkligen bli superkul. Vi ska ta med oss tält och så ska vi stanna någonstans där vi känner för och övernatta, MYS!
Nej, nu ska jag återgå till filmen jag kollar på:p Ha de bäst!
Emma

RSS 2.0