VI LEVER!

Haha taskig upptadering, menmen, fullt upp! :D Har inte tid attblogga nu egentligen men var ju över en vecka sen. Slutade tidigt idag vilket var sköönt men hade matteprov vilket gick superbra på g- och vgdelen men åt helevete på mvgdelen! BAJS! ska troligtvis hem till EMma och sova där inatt eftersom att vi har feeeta sovmorgonen imorgon. Börjar tio över tolv, har en lektion.Knappt värt att gå, men om vi ka med till Spaninen så..Men kul att göra ngt ist för att dega hemma. Nej, en dusch och välbehövd inpackning för håret är vad som står på tur. Ska försöka upptadera oftare.
Puss
Sandra


hemma hos Sandra:D

Sitter just nu hemma och Sandra vid deras nya super mega coola data. Jag har just gjort i ordning mig för att gå ut, jag tror att Sandra håller på att sminka sig just nu så då kan jag ju passa på att skriva lite här. Lyssnar nu också på Father and son med Cat Stevens, var skit länge sen jag hörde den, grymt bra låt asså. Födelsedagne blev förresten väldigt lyckad. men nu ska vi åka ha de bäst
puss emma

Long time no see!

Såg att Emma legat i igår och skrivit några inlägg. Själv har jag nog inte bloggat sedan skolan började. Ajabaja! Men ny dag, nya tag! Familjen har införskaffat en ny dator, en stationär (stavning?), som går hybersnabbt. Nu slipper man allt segt skit som uppkommer när man sk ain här. Kanske drf man delvis tappar suget när intenet bara ska krångla. Anyway, har hänt mkt. Var ska jag börja? Skolan är väll det absolut nyaste. Atletica, natur matematik blev det för mig. Fanns ingen naturnatur linje. Denna vecka har allt börjat dra igång. Har inte orkat plugga ett skit men är nu superstressad. Drf hinner jag inte blogga mkt. Gillar absolut skolan och klassen och blabla. Idag hade vi bara paddling i kursen äventyr och turism och sedan typ 50 minuter engelska. SKÖÖNT. Det som står på schemat nu är lite snabb träning. Fotbollsträningen blev inställd pga SVerige mot Malta. SUCK! var taggad på träning. Menmen nu hinner jag spendera mer tid med födelsedagsbarnet. Ska efter träning till älsklingemma och äta våra älsklingglassar och äta hennes älsklingpasta! Nej nu vaknade pappa som jobat natt. Ursinnig. Skulle tagit hunden på en promis men lat osm man är så blev det datorn. Nej puss på er.
Sandra

Emma Netz 16 år!

GRATTIS DU SUPERFINA MÄNNISKAAAAAAA!! :D Emma fyller 16 år idag, 09-09-09 så gratta gäärnet ;)
Älskar dig gumsirumsi ;) <3 <3 <3

GRATTIS

GRATTIS

GRATTIS

!!!


bilden tagen på rosenhills skördefest för ngn helg sedan av mäster fotografen julia som numera bloggar här.


090909=16 ÅR!!!!:D

Wiiihoooooooo äntligen så är man 16 år!!!!!!!:D

Snart så..

Japp snart är man 16 år då, om typ 1 timme och 40 minuter så...:D
Emma

Jobbig träning..

..skitjobbig, verkligen. Upp och ner för maskbacken typ 7 gånger!! Shit asså är helt slut. Haha nej skoja bara. Det var väl det vi egentligen skulle göra men eftersom vi bara var typ 6 st där varav två inte skulle träna så tyckte vi att det var lite onödigt. Lite tråkigt faktiskt eftersom jag var ganska taggad på att träna. Jaja, lite träning blev det iaf haha,  jag sprang från kommunhuset och hem och sen när jag kom hem så var det ingen hemma och jag hade självklart ingen nyckel så då passade jag på att springa en runda till, haha. Blev inte långt typ två kilometer.. men men, lite träning är väll ändå bättre än ingen alls.
Emma


RSS 2.0