Herregud!

Ja, rubriken säger väl det mesta? Flera månader har gått sedan vi började skolan och ända finns de inläggen kvar på startsidan pga att det är SÅ GAMLA!! usch! Vill börja ta tag i detta igen, så kul att ha att läsa om senare! Men atm är jag trött + mosig i hjärnan = inga bra formleringar och ord osvosv blablabla... PLUS att jag typ glömt bot det svenska språket!? Är det pga dåligt med sömn, brist på böcker eller skolan och nya vänner som påerkat..hmm! Hursomhelst! Skärpning! Fram till jul finss dock oerhört mkt att göra! Hårdsattsning på träningen nu plus även slutspurten i skolan. Tror att vi har prov och inlämningar i varenda ämne!! GAAAAAAH! Och såklart inte gjort ett skit plus att jag ligger efter ngn vecka med en engelska bok. Behöver ju självklart inte läsa ut den men perfektionist som man är så jaa..har jag börjat på en bok SKA den vara utläst oavsett om den är bra eller ej! Plus att det är bra att öva på engelskan. Får se hur mkt bloggande det kommer bli nu, sover jämt dåligt och är trött plus att jag är sååå stressad, har så mkt jag vill köpa så varenda förjävliga gång som jag styr mina ben mot sängen och lägger mitt min trötta kropp i en mysig säng så kommer tankarna och förstör! Jippie!
Men hade träning idag och som vanligt kommer man sent i i duschen så atm sitter jag med blött hår=tid för att beta av lite plugg (säger man så? som sagt! Trööt hjärna!). Träningen gick åt H-vete, är för trött och min hjärna kunde inte släppa tankarna på allt plugg. Så att springa runt på en fotbollsplan med tankar om läor kanske ni förstår inte är det allra bästa! Därför är det spanska glosor och engelskabok som gäller nu! Sovmorgon imorgon till halv nio! YES!!
pz out!
Sandra

Back on track!

Pratade med Sandra för typ två timmar sen och hon frågade om jag hade skrivit nåt på bloggeb, jag ba ööh bloggen, vad är de?!, hade typ glömt bort den! ILLA! Jag kan inte skylla på att det har varit mycket i skolan heller eftersom jag har lega sjuk i svininfluensan i lite mer än en vecka. Nej, vet faktiskt inte om det är svininfluensan men antar det eftersom det är precis dom symptomen jag har haft och så. Var på vårdcentralen igår och tog prov så får se vad dom säger, kan vara försent att se också om det är svinis jag har haft för man kan egentligen bara ta prov inom fem dagar, asså efter fem dagar kan det vara försent och se om det är svin man har, och för mej hade det gått nästan sju dagar så jag får se. Är iaf mycket bättre nu, känner mej faktiskt frisk! förutom att jag har sprängande ont i högerörat, känns sådär som man kan få när man flyger och är förkyld, inte skönt! Aja nog klagat, haha. Vet inte riktigt vad jag ska berätta om, har inte så mycket att säga..Försökte sova för en liten stund sen men går inte pga skit öronvärken ocm dunkar i örat hela tiden:@! så nu sittligger jag i soffan och har på MTV det är typ south park marathon, inte så kul!
Ska vara hemma från skolan imorron också, kan säga att det blir en sån där feberfridag. Jag har varit borta från skolan totalt sex skoldagar, sju med imorgon!, fatta mycket jag har missat, kommer bli galet mycket plugg för min del, PAaaaaaaniiik!! aja får ta det då, ingen idé att stressa för det nu eftersom jag ändå inte kan göra nåt åt det nu.
Ska kanske försöka sova ändå. konstigt inlägg det blev:p, aja ha det bäst!
Emma


RSS 2.0